κοντά κουρέματα

15 Προτάσεις για υπέροχα κοντά κουρέματα!

by ediva

Μιας και το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και τα κοντά κουρέματα έχουν την τιμητική τους, καθώς έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή για όλο το γυναικείο κοινό, καλό θα ήταν να δούμε τις προτάσεις στα κοντά κουρέματα, οι οποίες είναι απίστευτα πολλές.

Κάθισε αναπαυτικά στο pc σου και πάμε να δούμε τις προτάσεις που έχει ετοιμάσει το ediva.gr για εσένα.

 Δες επίσης: 15 Κοντά κουρέματα για το Καλοκαίρι

 

Προτάσεις για υπέροχα κοντά κουρέματα!

κοντά κουρέματα

Είναι καλοκαίρι, η ζέστη χτυπάει κόκκινο και σαν γυναίκα θέλεις να νιώθεις και να είσαι όμως όμορφη. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Δύο επιλογές έχεις.

Ή κυκλοφορείς διαρκώς με μαζεμένα μαλλιά, τα οποία ναι οκ μπορεί να είναι και όμορφα πιασμένα με πλεξούδες, κρεπαρίσματα, κότσους και πολλά άλλα tips ή κάνεις ένα κοντό κούρεμα και απλά ξενοιάζεις! Τώρα θα μου πεις τα κοντά κουρέματα δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και προσωπικότητες και θα έχεις δίκιο.

Από την άλλη πλευρά όμως τα κοντά κουρέματα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή της γυναίκας και δεν υπάρχουν πλέον εκείνα τα στερεότυπα ότι η γυναίκα είναι ελκυστική μόνο με μακρυά μαλλιά. Και στην τελική αν θέλεις να το κάνεις υπάρχουν άπειρα διαφορετικά στυλ για να τα κουρέψεις και να σου ταιριάζουν εξαιρετικά. Η επιλογή είναι δική σου!

κοντά κουρέματα κοντά κουρέματα κοντά κουρέματα κοντά κουρέματα κοντά κουρέματα ediva.gr κοντά κουρέματα ediva.gr κοντά κουρέματα ediva.gr κοντά κουρέματα ediva.gr κοντά κουρέματα ediva.gr κοντά κουρέματα ediva.gr κοντά κουρέματα ediva.gr κοντά κουρέματα ediva κοντά κουρέματα ediva κοντά κουρέματα ediva

Όλα τους εξαιρετικά αλλά εσύ ποιο θα διάλεγες; Προσωπικά; Το δεύτερο και το τρίτο είναι τα αγαπημένα μου!
Περιμένω τις απόψεις σας.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts