σχέδια για νύχια βήμα βήμα μάρμαρο

25 σχέδια για νύχια βήμα βήμα!

by ediva

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ στο σπίτι σου; Με λίγη υπομονή και εξάσκηση μπορείς να καταφέρεις τα πιο όμορφα σχέδια. Έτσι θα μπορείς να έχεις τα νύχια σου περιποιημένα χωρίς να ξοδεύεις μια μικρή περιουσία σε nail artists.

Τα σχέδια αυτά μπορείς να τα κάνεις είτε με απλά βερνίκια είτε με βερνίκια για ημιμόνιμο άμα θέλεις να σου κρατήσουν περισσότερο. Μη φοβάσαι, δεν χρειάζεται να είσαι η καλύτερη ζωγράφος για να μπορέσεις να κάνεις τα δικά σου σχέδια και έτσι να έχεις ένα υπέροχο μανικιούρ. Δες παρακάτω μερικά σχέδια για νύχια με οδηγίες για το πως να τα κάνεις βήμα βήμα.

Εντυπωσιακά σχέδια για νύχια που μπορείς να τα κάνεις σπίτι σου!

 

Σχέδια με λουλούδια

σχέδια για νύχια βήμα βήμα ροζ τουλίπες σχέδια για νύχια βήμα βήμα λουλούδια σχέδια για νύχια βήμα βήμα ροζ λουλούδι σχέδια για νύχια βήμα βήμα μαύρο λουλούδι σχέδια για νύχια βήμα βήμα λευκές καμπανούλες σχέδια για νύχια βήμα βήμα λευκό λουλούδι σχέδια για νύχια βήμα βήμα λουλούδι

Τα λουλούδια είναι μια κλασσική επιλογή σαν σχέδιο στα νύχια. Μπορείς να κάνεις από κάτι πολύ απλό μέχρι ένα περίπλοκο και δύσκολο σχέδιο. Επέλεξε μια μονόχρωμη βάση για τα νύχια σου και στη συνέχεια ένα χρώμα που να δημιουργεί έντονη αντίθεση με τη βάση για να σχηματίσεις το λουλούδι. Ακολούθησε τις οδηγίες προσεκτικά και θα έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Δες ακόμα: 25 Δροσερά ανοιξιάτικα σχεδία για νύχια!

Γεωμετρικά σχέδια και μικρά σχεδιάκια

σχέδια για νύχια βήμα βήμα φεγγάρι σχέδια για νύχια βήμα βήμα θάλασσα με αστερία σχέδια για νύχια βήμα βήμα ριγέ σχέδιο με διακόσμηση σχέδια για νύχια βήμα βήμα πεταλούδα σχέδια για νύχια βήμα βήμα όμπρε με σχέδιο σχέδια για νύχια βήμα βήμα μάρμαρο σχέδια για νύχια βήμα βήμα γεωμετρικό σχέδιο σχέδια για νύχια βήμα βήμα γεωμετρικό σχέδιο σχέδια για νύχια βήμα βήμα γάτα σχέδια για νύχια βήμα βήμα γαλλικό με μάρμαρο

Οι επιλογές σε μικρά σχεδιάκια για τα νύχια σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς να φτιάξεις από μια πεταλούδα ή μια γάτα μέχρι περίπλοκα γεωμετρικά σχήματα. Ανάλογα με το πόσο έμπειρη είσαι και το πόσο σταθερό είναι το χέρι σου μπορείς να διαλέξεις και ένα αντίστοιχης δυσκολίας σχέδιο. Το μάρμαρο μπορεί να σου φαίνεται σαν μια από τις δυσκολότερες επιλογές όμως με λίγη εξάσκηση είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις!

Δες ακόμα: Πως να κάνεις το τέλειο μανικιούρ μόνη στο σπίτι!

Σχέδια με χρυσό και glitter

σχέδια για νύχια βήμα βήμα κόκκινο χρυσό μαύρο χρώμα σχέδια για νύχια βήμα βήμα γλιττερ σχέδια για νύχια βήμα βήμα γεωμετρικό σχέδιο σχέδια για νύχια βήμα βήμα γεωμετρικό με γλιτερ σχέδια για νύχια βήμα βήμα χρυσός και λουλούδι σχέδια για νύχια βήμα βήμα χρυσό καρό σχέδια για νύχια βήμα βήμα χρυσό γκλίτερ σχέδια για νύχια βήμα βήμα χρυσά φύλλα

Δες ακόμα: Τα καλύτερα μανικιούρ από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Επέλεξε το χρυσό για ένα κλασσάτο μανικιούρ και το glitter για ένα μανικιούρ με παιχνιδιάρικη διάθεση. Μπορείς να συνδυάσεις άνετα το glitter  με κάποιο γεωμετρικό σχέδιο ή κάποιο σχεδιάκι για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πρόσεξε μόνο το glitter γιατί είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να το περάσεις παραπάνω από μια φορά. Επίσης χρησιμοποίησε ένα top coat για να παραμείνει το μανικιούρ σου άθικτο για περισσότερες μέρες.

Related Posts