8 Σημάδια ότι ο πρώην σου ίσως γυρίσει πίσω σ’ εσένα!

by ediva
xwrismos

Είχατε εντάσεις το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφασίσατε πως είναι καλύτερα να πάρετε χωριστούς δρόμους. Κανείς από τους δυο σας όμως δεν ήταν έτοιμος για μια τέτοια σημαντική απόφαση και τώρα αυτό που γυρνάει συνεχώς στο μυαλό σου είναι το αν ο πρώην σου θα γυρίσει σε σένα τελικά ή θα προχωρήσει απλά τη ζωή του.

Το πιο συνηθισμένο είναι όλοι να γυρνάνε έστω και για μια φορά. Ακόμα και αν δεν το κάνουν φανερό πως είναι έτοιμοι να γυρίσουν τα σημάδια είναι σαν να το φωνάζουν και απλά περιμένει μια κίνηση από σένα για να είναι ξανά μαζί σου.

Εκεί θα πρέπει εσύ να σκεφτείς αν πραγματικά αυτό που θέλεις είναι να είστε μαζί ξανά ή τώρα που έμεινες μόνη σου συνειδητοποίησες κάποια πράγματα και είδες ότι έτσι είναι καλύτερα; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξέρεις τις δικές τους προθέσεις, αν “διαβάσεις” τη συμπεριφορά του.

Δες επίσης:10 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε έχει ξεπεράσει!

 

Θα γυρίσει πίσω σε μένα; Τι δείχνει η συμπεριφορά του

 

Αναπολεί συνεχώς το παρελθόν

antras anapolei

Αν δεν τον ενδιέφερε το κοινό σας παρελθόν δεν θα το ανέφερε καν. Επίσης κάποιος αναφέρεται σε πράγματα που έχουν συμβεί ώστε να ανοίξει μια κουβέντα και να προσπαθήσει να λύσει τα θέματα του παρελθόντος. Το χρησιμοποιεί δηλαδή σαν έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση.

Γελάει όταν σε βλέπει

zeygari kanei gymnastiki

Μπορεί να τύχει να έχετε μια έξοδο με κοινή παρέα ή απλά να σε δει τυχαία στον δρόμο και τότε βλέπεις ότι χαμογελάει. Αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή σημάδια ότι ενδιαφέρεται ακόμα. Διαφορετικά θα ήταν σοβαρός και απόμακρος.

Social Media

social media

Δεν υπάρχει πιο άμεσο μέσο επικοινωνίας αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Τα social media έχουν διευκολύνει σε πολλά πράγματα την επικοινωνία τον ανθρώπων, όπως για την περίπτωση που μιλάμε τώρα του χωρισμού. Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο να σου στείλει ο άλλος ένα μήνυμα στο κινητό, γιατί συχνά δεν έχει τι να πει, ενώ στα social μπορεί να κάνει συνεχώς like σε φωτογραφίες και posts ή ακόμα να βρει και αφορμή για να σχολιάσει κάτι.

Είναι παντού παρών

antras kai gynaika sto pagkaki

Όχι, φυσικά και δεν είναι τυχαίο. Είναι μπροστά σου στην καφετέρια, τον πέτυχαν οι φίλοι σου και μιλήσανε, τον πέτυχαν οι γονείς σου στο σούπερ μάρκετ, είναι πάντα online στο facebook. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία, απλά προσπαθεί να κάνει όσο πιο αισθητή γίνεται την παρουσία του.

Ο χωρισμός δεν ήρθε ύστερα από σκέψη

tsakwmeno zeygari

Πολλές φορές έχει τύχει να έχουμε έναν μεγάλο τσακωμό με τον σύντροφό μας και καταλήγουμε στο να λέμε πως είναι καλύτερα να χωρίσουμε. Το ότι είναι καλύτερο όμως το κρίνουμε εκείνη τη στιγμή που είμαστε εν βρασμώ, ενώ αν κάτσουμε και σκεφτούμε σοβαρά και ώριμα θα δούμε πως δεν ήταν το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε. Μετά από έναν αντίστοιχο βιαστικό χωρισμό, το πιο πιθανό είναι ο σύντροφός σου να γυρίσει πίσω.

Σου στέλνει μεθυσμένα μηνύματα

methysmenos antras stelnei sms

Θέλω να σε ενημερώσω ότι τα μεθυσμένα μηνύματα δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών, αλλά είναι και πολλοί άντρες που αντιδρούν έτσι. Αν λοιπόν σου στείλει ένα μήνυμα και καταλάβεις πως είχε ένα δύσκολο βράδυ, τότε μάλλον δεν θα πρεπε να αναρωτιέσαι άλλο για το αν σε θέλει ακόμα.

Έχετε ξαναχωρίσει

malwmeno zeygari

Πολλά είναι τα ζευγάρια που χωρίζουν συχνά πάνω στην ένταση, αλλά μετά τα ξαναβρίσκουν. Αν λοιπόν σας έχει ξανατύχει και τα έχετε ξαναβρεί, το ίδιο θα γίνει θα γίνει και τώρα.

Το νιώθεις

gynaika skeftetai gelasth

Εκτός από τα προφανή σημάδια που αναφέραμε ως τώρα, κάθε γυναίκα μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται και πως αντιδρά ο άνθρωπος που έχει απέναντί της. Έτσι κι εσύ που ξέρεις καλά το αγόρι σου μπορείς να καταλάβεις το αν είναι έτοιμος να γυρίσει πίσω και απλά περιμένει μια θετική κίνηση και από εσένα. Για να δεις όμως ποια είναι η ιδανική κίνηση διάβασε αυτό: Χωρίσατε και τον/ην θέλετε πίσω; Τι πρέπει να κάνεις βάση ζωδίου

Related Posts