χειραψία

5 Σημάδια που δείχνουν ότι σε έχει βάλει στο friendzone!

by ediva

Οι σχέσεις των ανθρώπων μπορεί να γίνουν πολύπλοκες. Μάλιστα, οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών φαίνεται να είναι πιο περίπλοκες. Σπάνια δε θα υπάρχουν συναισθήματα από τουλάχιστον τη μια πλευρά και η σχέση δύσκολα θα είναι καθαρά φιλική. Στην περίπτωση , λοιπόν, που την έχεις “πατήσει” με κάποιον από τον περίγυρο σου, αλλά σου στέλνει ανάμεικτα μηνύματα, τότε μπορεί να είσαι στο friendzone.

Friendzone είναι η φάση που σε θεωρεί κάποιος φίλη, οπότε οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ σας έχει σβήσει από την πλευρά του. Εάν τα μηνύματα σε μπερδεύουν και θες να μάθεις πως νιώθει ο άλλος τότε συνέχισε την ανάγνωση. Δες σημάδια που δείχνουν ότι σε έχει βάλει στο friendzone!

Πως να καταλάβεις εάν αυτός που θες σε έχει στο friendzone!

 

1. Όταν τον καλείς κάπου φέρνει και τους φίλους του

παρέα φίλων

Του στέλνεις μήνυμα για να βγείτε. Εσύ θέλεις να μείνετε μόνοι αλλά αυτός δεν έχει την ίδια διάθεση όπως φαίνεται. Εάν αυτός σε βλέπει σαν φίλη, τότε δεν έχει λόγο να απομονωθεί μαζί σου ή να βγείτε οι δύο σας. Άμα φέρνει την παρέα του, σημαίνει ότι λαμβάνει την έξοδο σας σαν μια φιλική έξοδο. Το θετικό θα ήταν να επιδίωκε και ο ίδιος να βγείτε κάπου μόνοι σας.

Δες επίσης : Friendzone: Τι δικαιολογία βρίσκει το κάθε ζώδιο!

2. Σου μιλάει ανοιχτά για άλλες κοπέλες ή πρώην

συζήτηση

Όταν βλέπεις τον άλλον ερωτικά είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχουν άλλοι στον ορίζοντα. Εάν αυτό σου λέει τα ερωτικά του για νυν ή πρώην, τότε σου έχω άσχημα νέα. Είναι καλό σημάδι ότι σε εμπιστεύεται αλλά μόνο σαν φίλη. Εάν ενδιαφερόταν για εσένα ερωτικά δε θα άφηνε το περιθώριο για αντιζηλίες και για άλλες γυναίκες.

3. Σου δίνει συμβουλές για άλλους άντρες

friendzone

Αυτό είναι ένα από τα πιο έντονα σημάδια ότι έχεις μπει στο friendzone. Οι άνδρες είναι πολύ κτητικοί και δεν αφήνουν την γυναίκα που θέλουν να πάει σε άλλη αγκαλιά. Όταν σε συμβουλεύει για το πως να ρίξεις κάποιον άλλον, τότε είναι δεδομένο ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα.

Δες επίσης : 24 Σημάδια για να καταλάβεις αν του αρέσεις!

4. Δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει μπροστά σου

αλλαγή ρούχων

Το να αλλάζεις ρούχα μπροστά σε έναν ξένο ή σε κάποιον που βλέπεις ερωτικά, μπορεί να σου προκαλέσει ντροπή. Όταν όμως εμπιστεύεσαι το άτομο που αλλάζεις μπροστά του, τότε σημαίνει ότι νιώθεις άνετα απέναντι σου και το βλέπεις σαν…οικογένεια. Έτσι συμβαίνει και με την περίπτωση αυτού που σου αρέσει. Εάν δεν ντρέπεται να αλλάξει μπροστά σου και είναι χαλαρός σημαίνει ότι σε βλέπει σαν…αδερφή του!

5. Οι κινήσεις και τα λόγια του το φανερώνουν

χειραψία

Τόσο η φυσική γλώσσα όσο και η γλώσσα του σώματος δείχνουν τις προθέσεις του άλλου. Άμα σε φωνάζει “φίλη”, “κολλητή” ή άλλα προσωνυμία που υποδεικνύουν ότι είστε φίλοι, τότε στα μάτια του είστε μόνο αυτό. Επιπλέον, κινήσεις όπως σκουντήματα, χειραψίες και πειράγματα δείχνουν πάλι ότι είστε μια καλή παρέα.

Δες επίσης : 7 Σημάδια ότι βρήκες την αληθινή αγάπη!

Μπορεί οι σχέσεις να είναι περίπλοκες, αλλά πολλές φορές τα σημάδια φανερώνουν την αλήθεια. Άμα αυτός που σου αρέσει, σου δείχνει τα παραπάνω, τότε μάλλον είσαι στο friendzone. Μην ανησυχείς, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ίσως αυτός να μην είναι αυτό που ονειρεύεσαι για σύντροφο!