kaliteroi-filoi-zeugari

8 Πράγματα που συμβαίνουν μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης!

by ediva

Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός σε μία σχέση τόσο θα βλέπεις πράγματα να αλλάζουν, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, αν και συνήθως δυστυχώς ισχύει το δεύτερο. Πάντα στην αρχή που είμαστε στα μέλια, φροντίζουμε να κερδίζουμε καθημερινά το ενδιαφέρον του συντρόφου μας και φυσικά εκείνος το δικό μας.

Οπότε στην ουσία αισθανόμαστε άνετα και βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό μετά από τον πρώτο χρόνο σχέσης, όπου παύουμε πλέον να σκεφτόμαστε την κάθε μας κίνηση. Τι το διαφορετικό συμβαίνει όμως τότε;

 

Τι αλλάζει μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης

 

Δεν τα βρίσκεις πλέον όλα χαριτωμένα

provlimata sxesi

Μέχρι πριν ακόμη και η πιο κακή του συνήθεια σου φαινόταν χαριτωμένη. Μετά από όλο αυτό το χρονικό διάστημα όμως, αρχίζεις να κουράζεσαι και να εκνευρίζεσαι  από αυτές του τις συνήθειες, μη μπορώντας να τις προσπεράσεις όπως στο παρελθόν.

Είστε ο ένας καλύτερος φίλος του άλλου

kaliteroi-filoi-zeugari

Συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου, σκέφτεστε με τον ίδιο, τρόπο ακόμη και αν διαφέρουν τα γούστα σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μέσα από αστείες ατάκες που καταλαβαίνεται μόνο εσείς. Τι σου θυμίζουν όλα αυτά; Μα φυσικά τον κολλητό σου!

Δεν προσπαθείς να τον εντυπωσιάσεις

sxesi xronos allages

Πάντα στις αρχές προσπαθούμε να είμαστε συνέχεια περιποιημένες, με το μακιγιάζ μας, τα τακούνια, τα όμορφα ρούχα μας, ώστε να έχει μάτια μόνο για εμάς. Μετά όμως αρχίζεις και κουράζεσαι και δεν δίνεις την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σου, πράγμα το οποίο καλό θα ήταν να μην το κάνεις.

Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι ανύπαρκτα

paixnidia-krebati

Αυτό ισχύει κυρίως για τους άντρες που δεν βλέπουν την ώρα να κάνουν μόνο την δουλειά τους, χωρίς να ασχοληθούν πρώτα μαζί μας. Και μετά απορούν γιατί πολλές γυναίκες προσποιούνται στο κρεβάτι.

Ξέρει ότι σε εκνευρίζει η μητέρα του

sxesis pethera

Προφανώς μιλάμε για τις σχέσεις όπου ο ένας γνωρίζει τους γονείς του άλλου. Και αυτό που σε εκνευρίζει περισσότερο είναι το ότι η μητέρα του του φέρεται λες και είναι 10 χρονών και ότι και να πεις εσύ έχεις άδικο, ενώ εκείνη είναι η σοφή. Όλα αυτά λοιπόν, τα γνωρίζει αλλά δεν μπορεί να κάνει και κάτι γι’ αυτό, γιατί πολύ απλά είναι η μαμά του.

Περνάτε το βράδυ σας στο σπίτι

sinithies zeugaria

Η κλασική συνήθεια που έχουν όλα τα ζευγάρια, είναι ότι στην αρχή δεν μαζεύονται μέσα στο σπίτι και μετά βαριούνται μέχρι και να κουνηθούν, οπότε καταλήγουν στον καναπέ με πίτσες και σουβλάκια, να βλέπουν ταινίες.

Δεν είναι ρομαντικός απέναντι σου

zeugari paixnidia kouzina

Αρχίζει να ξεχνάει τα γενέθλια σου, δεν σου κάνει εκπλήξεις από το πουθενά όπως συνήθιζε, δεν δίνει σημασία στην ημέρα των ερωτευμένων, με αποτέλεσμα εσύ να του γκρινιάζεις ότι τον θέλεις πιο ρομαντικό.

Δεν ντρέπεται να κάνει το οτιδήποτε μπροστά σου

gineka-klini-miti

Το κλασικό είναι όταν βρίσκεσαι εσύ στην τουαλέτα και πλένεσαι, όπου ο σύντροφος σου απλά μπαίνει μέσα για να κάνει την ανάγκη του. Εννοείται πως δεν σου ζητάει πιο πριν να βγεις, απλά νιώθει άνετα και μπαίνει μέσα.

Αυτά που βλέπεις σαν αρνητικά όμως, είναι στο χέρι σου να μην αλλάξουν. Δεν εξαρτώνται όλα από τον δεύτερο της σχέσης!