περιποίηση προσώπου ediva.gr

6 Συμβουλές ομορφιάς για την περιποίηση προσώπου

by ediva-author

Η περιποίηση προσώπου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα σου. Πέρα από τις μάσκες ομορφιάς και τα προϊόντα προσώπου που χρησιμοποιείς υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να παραλείπεις καθημερινά.

Το ediva.gr σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές ομορφιάς για την περιποίηση προσώπου

 

 

 

Καθαρισμός προσώπου

Είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην περιποίηση προσώπου. Ανεξάρτητα αν έχεις μακιγιάζ στο πρόσωπο σου ή όχι πρέπει να πλένεις το πρόσωπο σου πρωί και βράδυ. Εκτός από το ότι απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, ένα καθαρό πρόσωπο βοηθάει στο να απορροφηθούν καλύτερα οι μάσκες ομορφιάς και οι ενυδατικές σου κρέμες.

Ενυδάτωση προσώπου

Μην παραλείπεις να βάζεις ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ. Επέλεξε την κρέμα σου ανάλογα την ηλικία σου. Επέλεξε διαφορετική κρέμα για το πρωί και διαφορετική για το βράδυ αλλά μην παραλείπεις και την κρέμα ματιών. μην τις μπερδεύεις. Η κάθε μία έχει διαφορετικές ιδιότητες και πρέπει να χρησιμοποιούνται όλες σωστά. Μην ξεχνάς την αντηλιακή κρέμα προσώπου ακόμα και το Χειμώνα. Το οτι δεν ζεσταίνεσαι ή δεν βλέπεις τις ακτίνες του ηλίου δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για το δέρμα σου!

Νερό για την περιποίηση προσώπου

Το σώμα μας όπως θα ξέρεις αποτελείται κατά 70% από νερό. Όταν αυτό το ποσοστό μειώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποκτάς ρυτίδες πιο εύκολα και θαμπώνει το πρόσωπό σου. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν το θέλεις! προσπάθησε να ενυδατώνεις ολόκληρο τον οργανισμό σου πίνοντας όσο περισσότερο νερό μπορείς. Η ιδανική ποσότητα πρόσληψης νερού είναι 1,5 έως 2 λίτρα την ημέρα.Επίσης κάτι πολύ γνωστό… αν καπνίζεις πρέπει να το σταματήσεις. Θαμπώνει και αφυδατώνει το δέρμα.

Διάλεξε το σωστό προϊόν καθαρισμού προσώπου

Στα νεανικά ή λιπαρά δέρματα είναι προτιμότερη η χρήση αφρώδων τζελ καθαρισμού που δεν περιέχουν σάπωνες που αφυδατώνουν το δέρμα. Επέλεξε το σωστό ανάλογα με την ηλικία σου!

Ύπνος για λαμπερό πρόσωπο!

Το δέρμα σου χρειάζεται την ξεκούραση του βραδινού ύπνου για την ανανέωση των κυττάρων. μην ξεχνάς οτι κάποιες μέρες θα πρέπει να είσαι εντελώς άβαφη πρωί και βράδυ για να παίρνει ανάσα το πρόσωπο σου.

Σπυράκια και άγχος

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να έχεις ένα πανέμορφο πρόσωπο είναι να αφήσεις τα σπυράκια σου στην ησυχία τους! Μην τα σπας! Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις μόλυνση και σημάδια στο πρόσωπό σου! Το άγχος από την άλλη κάνει την επιδερμίδα σου πιο λιπαρή! Χαλάρωσε και χαμογέλα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts