7 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την λιποαναρρόφηση!

by ediva-author

Είμαι υπέρ σε κάθε αισθητική επέμβαση που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να αγαπήσεις ακόμα πιο πολύ το σώμα σου. Αν είσαι αδύνατη και έχεις τοπικό πάχος που σ΄ενοχλεί είσαι η κατάλληλη υποψήφια για λιποαναρρόφηση.

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για τέτοιες επεμβάσεις έχει εξαιρετικούς γιατρούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να κάνεις λιποαναρρόφηση. Οι συμβουλές μου ελπίζω να σε βοηθήσουν στην απόφασή σου.

 

 

1. Σκέψου για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις λιποαναρρόφηση.

lipoanarrofisi

Την κάνεις για σένα για το δικό σου κέφι ή για να αρέσεις στον άντρα σου ή στους γύρω. Αν σκέφτεσαι τους άλλους μην το κάνεις. Το θέμα είναι να σ΄αρέσει ο εαυτός σου και όχι τι θα πουν οι άλλοι για σένα.

 

2. Μίλησε με τον γιατρό σου

Ζήτα του να σου εξηγήσει όλη την διαδικασία αναλυτικά και με απλά λόγια έτσι ώστε να ξέρεις πως θα γίνει. Συνήθως γίνεται ή η κλασική  ή παλμική ή με laser λιποαναρρόφηση που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη γιατί είναι σχεδόν αναίμακτη.

 

3. Σκέψου το κόστος.

Δεν θα πας σ’ έναν γιατρό που έχει πολύ χαμηλή τιμή αλλά ούτε και σ΄έναν που θα πρέπει να πουλήσεις το νεφρό σου για να ξεχρεώσεις.

 

Αν έχεις χαλαρό δέρμα δεν θα στο συνιστούσα!

xalaro-derma-lipoanarrofisi

4. Αν το δέρμα σου είναι χαλαρό στην περιοχή που θέλεις μην κάνεις την επέμβαση. Η χαλάρωση σου θα γίνει ακόμα πιο έντονη και το αποτέλεσμα δεν θα σου αρέσει καθόλου.

 

5. Η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος.

derma-lipoanarofisi

Μετά την επέμβαση πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου και να γυμνάζεσαι ανελλιπώς.

 

6. Πρέπει να προσέχεις και μετά την λιποαναρρόφηση!

xtipima-lipoanarrofisi

Αν έχεις κάνει λιποαναρρόφηση στους γλουτούς για παράδειγμα και δεν προσέχεις αυτά που τρως τότε θα παχύνεις σε άλλα σημεία και δεν είναι αυτό που θέλεις.

 

7. Αν έχεις προβλήματα υγείας πρέπει να ενημερώσεις τον γιατρό σου.

Είναι μεγάλη απόφαση κατά την γνώμη μου και πριν κάνεις το οτιδήποτε πρέπει να το σκεφτείς καλά. Σίγουρα μπορείς να κάνεις αυτά που πρέπει και στο μέλλον για να διατηρήσεις την φόρμα σου?

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts