χρώματα μαλλιών χειμώνα 2024

Οι Τάσεις στα χρώματα μαλλιών το Χειμώνα 2024

by tzinav

Το σωστό χρώμα μαλλιών μπορεί να σε μεταμορφώσει και να σε αναδείξει! Είναι λοιπόν σημαντικό να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα του δέρματός σου και στα χαρακτηριστικά σου. Βέβαια, κάθε σεζόν νέες αποχρώσεις στα μαλλιά έρχονται στη μόδα ώστε να ταιριάζουν με την εποχή και να σε βάλουν σε κλίμα. Θέλεις να δεις ποια είναι τα χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το Χειμώνα 2024 ώστε να έχεις ένα μοντέρνο hair look;

Σου αρέσει να ακολουθείς τη μόδα ακόμα και στα μαλλιά σου; Τότε τώρα, καθώς προετοιμαζόμαστε για το χειμώνα, είναι μια καλή εποχή για να μάθεις όλες τις αποχρώσεις που θα είναι στη μόδα το φετινό χειμώνα. Ανακάλυψε λοιπόν τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών το Χειμώνα 2024!

Ποια Χρώματα μαλλιών είναι στη μόδα το Χειμώνα 2024

Σοκολατί καστανό χρώμα μαλλιών

καστανά σοκολά μαλλιά χρώματα μαλλιών χειμώνα 2024 σοκολατί μαλλιά

Το καστανό είναι ένα αγαπημένο χρώμα μαλλιών που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Για φέτος το χειμώνα η απόχρωση του καστανού που θα δούμε πολύ είναι το σοκολατί. Αυτή η ζεστή απόχρωση του σοκολά είναι φυσική και μπορεί να αναδείξει τόσο τις πιο ανοιχτόχρωμες γυναίκες όσο και αυτές που έρχονται από μια πιο σκούρα παλέτα. Με άλλα λόγια, είναι μια safe αλλά συγχρόνως σικ επιλογή με την οποία δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας!

Ζεστό buttercream ξανθό για το Χειμώνα 2024

buttercream ξανθά μαλλιά ζεστό ξανθό χρώμα μαλλιών

Το ξανθό είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό χρώμα μαλλιού. Αν λοιπόν θέλεις να επιμείνεις σε ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά σου και το χειμώνα του 2024 τότε είναι καλύτερα να επιλέξεις το buttercream ξανθό. Η απόχρωση αυτή είναι ζεστή και ταιριάζει τέλεια στον χειμωνιάτικο καιρό. Μπορείς ακόμα και να “ανοίξεις” την buttercream απόχρωσή σου με ένα πιο ανοιχτό balayage και να δώσεις έτσι βάθος στα μαλλιά σου.

Εσπρέσο σκούρο καστανό χρώμα

εσπρέσο χρώματα μαλλιών χειμώνα 2024 σκούρα καστανά μαλλιά

Αν είσαι οπαδός των σκούρων χρωμάτων στα μαλλιά τότε θα λατρέψεις την νέα τάση του φετινού χειμώνα: το εσπρέσο χρώμα μαλλιών! Πρόκειται στην ουσία για μια πολύ σκούρα απόχρωση καστανού που θα σου ταιριάξει γάντι αν είσαι μελαχρινή και θέλεις να μεταβείς σε ένα πιο φυσικό χρώμα. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, οπότε αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία βρήκες το χρώμα σου!

Καραμελέ balayage

καραμελ μπαλαγιάζ καστανά μαλλιά καραμελέ μπαλαγιάζ καστανά μαλλιά χρώματα μαλλιών χειμώνα 2024

Μπορεί ο χειμώνας να θέλει σε γενικές γραμμές πιο σκούρες αποχρώσεις ακόμα και στα μαλλιά αλλά το balayage είναι κάτι που δε χάνει καμία εποχή. Έτσι, το χειμώνα του 2024 θα δούμε πολύ το balayage σε καραμελέ τόνους. Το φυσικό αυτό χρώμα είναι ότι πρέπει για να “ανοίξει” γλυκά τα σκούρα μαλλιά και για να σπάσει τη μονοτονία της μονοχρωμίας!

Καστανοκόκκινα μαλλιά για το Χειμώνα 2024

καστανοκόκκινα μαλλιά κόκκινα μακριά μαλλιά

Είσαι φανατική κοκκινομάλλα και δε θέλεις τίποτα λιγότερο από ένα εντυπωσιακό χρώμα μαλλιών; Τότε η σωστή απόχρωση του κόκκινου για το φετινό χειμώνα είναι το καστανοκόκκινο. Η απόχρωση αυτή είναι πιο φυσική και εύκολη να την πετύχεις. Ακόμα, αποτελεί το τέλειο μεταβατικό χρώμα αν θέλεις να περάσεις σιγά- σιγά από το καστανό στο κόκκινο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts