Οι τρίχες του εφηβαίου είναι και πάλι στη μόδα

by ediva-author

Πείτε «αντίο» στην αποτρίχωση

Ξεχάστε την αποτρίχωση με λέιζερ, με φωτόλυση, με κερί, με ξυραφάκια, με ειδικές κρέμες! Οι τρίχες του εφηβαίου είναι και πάλι στη μόδα!

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο της στην Telegraph η Beverly Turner.

Φαίνεται λοιπόν ότι όλο και περισσότερες γυναίκες εγκαταλείπουν την προσπάθεια να εξαφανίσουν κάθε σημάδι «ενήλικης ζωής» στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων, κάτι που μάλλον προτιμά και η πλευρά των ανδρών.

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow δεν είχε διστάσει μάλιστα στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη να δηλώσει στην εκπομπή της Ellen Degeneres ότι «διατηρεί το στιλ της δεκαετίας του ’70 εκεί κάτω».

Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους: το 51% από τις 1.870 γυναίκες που συμμετείχαν σε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξήγαγε το UK Medix ανέφεραν ότι «δεν περιποιούνται την περιοχή του εφηβαίου τους, με το 45% να παραδέχεται ότι «δε μπορεί να ασχοληθεί άλλο με αυτή τη διαδικασία» και το 62% να προσθέτει ότι ο σύντροφός του «προτιμά το φυσικό λουκ».

Εκτός από τη Gwyneyth Paltrow και η Lady Gaga έχει δηλώσει ότι προτιμά μια πιο… τριχωτή εκδοχή του εαυτού της και φαίνεται ότι πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να ακολουθούν τα χνάρια τους!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts