χρωματα πρωτοχρονιας

7 Τυχερά χρώματα για να φορέσετε την Πρωτοχρονιά!

by ediva

Καθώς η μέρα της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και το σπίτι έχει φορέσει τα γιορτινά του, έτσι και εμείς είμαστε έτοιμοι να καταπλήξουμε τους φίλους μας με τα ρούχα που διαλέξαμε να φορέσουμε. Όμως το χρώμα που έχει επιλέξει ο καθένας μας για τον στολισμό του σπιτιού του ή ακόμη για το ντύσιμό του, σημαίνει κάτι διαφορετικό. Έχουμε συγκεντρώσει 7 χρώματα και τη σημασία τους για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το κατάλληλο!

1. Κόκκινο: Τύχη

Κοκκινο χρωμα Πρωτοχρονιά

Το κόκκινο είναι η καλύτερη επιλογή για να φορέσεις την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Στην Κίνα, το κόκκινο χρώμα συνδέεται με την καλή τύχη συνεπώς είναι το κατάλληλο χρώμα για να υποδεχτούμε το 2023.

Δες επίσης: Γιατί να φορέσεις κάτι κόκκινο την Πρωτοχρονιά!

2. Λευκό: Νέα Αρχή

λευκο χρωμα

Το λευκό χρώμα συμβολίζει τα νέα ξεκινήματα και παραδοσιακά συνδέεται και με την αγνότητα. Σίγουρα αν θέλεις νέα ξεκινήματα με την καινούρια χρονιά, το λευκό είναι το χρώμα σου.

3. Χρυσό: Ευημερία

χρυσο χρωμα Πρωτοχρονιά

Το χρυσό χρώμα παραδοσιακά συμβολίζει τον πλούτο και την ευημερία.

4. Ασημί: Οικονομική επιτυχία

ασημι χρωμα Πρωτοχρονιά

Το ασημί χρώμα όπως και το χρυσό αντιπροσωπεύει την οικονομική επιτυχία. Ακόμα, συνδέεται  με περίτεχνα, εκλεπτυσμένα και κομψά πράγματα.

Δες επίσης: 5 Tips για να πάει καλά η νέα χρονιά!

5. Μώβ: Δύναμη & Φιλοδοξία

μωβ χρωμα Πρωτοχρονιά

Το χρώμα που δεν θα περίμενε κανείς ότι συνδέεται με την παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι το μώβ! Μάλιστα, παραδοσιακά συγχέεται με την δύναμη και τα δικαιώματα οπότε δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή των χρωμάτων που θα επιλέξετε για την Πρωτοχρονιά!

6. Κίτρινο: Οικονομικοί στόχοι

κιτρινο χρωμα Πρωτοχρονιά

Σε παρόμοιο μήκος κύματος με το ασημί και το χρυσό, το κίτρινο σημαίνει χρήματα και πλούτος. Επιλέξτε αυτό το χρώμα αν επιθυμείτε να δείξετε μια προαγωγή ή αύξηση στη δουλειά.

7. Πράσινο: Ανάπτυξη & Ενέργεια

πρασινο χρωμα Πρωτοχρονιά

Δες επίσης: 5 Χρυσές συμβουλές ζωής για την Πρωτοχρονιά!

Το χρυσό και το ασημί είναι κλασικές επιλογές χρωμάτων για την Πρωτοχρονιά, όμως το πράσινο είναι ελαφρώς καλύτερη επιλογή. Το πράσινο παραδοσιακά σημαίνει αρμονιά, φρεσκάδα, ανάπτυξη και καλή ενέργεια.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts