5 Βήματα για να αποφύγεις τους πόντους από το καλσόν σου!

5 Βήματα για να αποφύγεις τους πόντους από το καλσόν σου!

Ήρθε ο χειμώνας και μαζί του θα κάνουν όπως και κάθε χρόνο, την εμφάνιση τους τα μαύρα opaque καλσόν, τα οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας.

Αυτό όμως έχει και τα αρνητικά του, μιας και όλες μας έχουμε κουραστεί να παλεύουμε να αποφύγουμε τους πόντους που εμφανίζονται, είτε από τα νύχια μας, κατά την διάρκεια που προσπαθούμε να το φορέσουμε, είτε αργότερα όταν πιάνεται το ύφασμα από διάφορα αντικείμενα. Σου έχω όμως την λύση και για αυτό σου το πρόβλημα! Δες στην συνέχεια τα 5 απλά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τους πόντους.

 

Πως να αποφύγεις τους πόντους στο καλσόν σου

kalson pontoi tips

Ο κλασικός τρόπος που χρησιμοποιούμε όλες μας, από την στιγμή που ήδη έχει δημιουργηθεί η τρύπα, όσο μεγάλη και αν είναι, είναι το να χρησιμοποιούμε ένα διάφανο βερνίκι νυχιών, ώστε να σταματήσουμε την εξάπλωση της. Ο σκοπός όμως είναι να την προλάβουμε ώστε να μην δημιουργηθεί ποτέ!

Ποια είναι όμως τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις;

Βήμα πρώτο: Ξεκινάμε λοιπόν με το πλύσιμο. Ακόμη και αν είναι συσκευασμένο στην σακουλίτσα του, είναι πολύ βασικό το να το ανοίξεις και να το πλύνεις πρώτα με σαπούνι για τα ρούχα και έπειτα να το αφήσεις να στεγνώσει.

Βήμα δεύτερο: Ενυδάτωσε τα πόδια σου, με την αγαπημένη σου κρέμα σώματος, μέχρι και κάτω στα δάχτυλα. Εννοείται φυσικά πως θα πρέπει να έχεις καλά κομμένα και τα νύχια των ποδιών σου.

Βήμα τρίτο: Φόρεσε ένα ζευγάρι γάντια λάτεξ, πριν δοκιμάσεις να το φορέσεις.

Βήμα τέταρτο: Λύγισε τα δάχτυλα σου προς τα μπροστά και αφού μαζέψεις το καλσόν στα δάχτυλα σου, πέρασε το με αργές και προσεκτικές κινήσεις.

Βήμα πέμπτο: Έλεγξε ότι δεν έχουν δημιουργηθεί κάπου κόμποι και ότι το έχεις τεντώσει αρκετά καλά, ώστε να μην είναι μαζεμένο σε συγκεκριμένα σημεία!

Βέβαια, ένας εναλλακτικός τρόπος που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βρέξεις καλά το καλσόν σου από το προηγούμενο βράδυ και να το βάλεις μέσα στην κατάψυξη, για να σφίξουν οι ίνες του. Στην συνέχεια, το πρωί αφού το βγάλεις από το ψυγείο και το αφήσεις να επανέρθει στη φυσιολογική του θερμοκρασία, μπορείς προσεκτικά να το φερέσεις!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites