υπέροχα χρώματα μαλλιών για 50άρες και πάνω

5 Χρώματα μαλλιών για 50άρες που κρύβουν χρόνια!

by ediva

Οι γυναίκες έχουμε πολλούς τρόπους να πολεμήσουμε τον χρόνο αλλά και να “ξεγελάσουμε” τους τρίτους με τις επιλογές στην εικόνα μας. Σε αυτό βοηθά η περιποίηση, το σωστό μακιγιάζ, το νεανικό ντύσιμο αλλά και η επιλογή κάποιου από τα χρώματα μαλλιών για 50άρες που κρύβουν τις ατέλειες.

Ακόμη και το χρώμα των μαλλιών, πέρα από το κούρεμα παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα μας, καθώς η σωστή επιλογή ανάγεται σε ολόκληρη επιστήμη. Δες τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις και πώς θα σε βοηθήσει να δείχνεις ακόμη νεότερη!

Τί απόχρωση να διαλέξεις για τα μαλλιά σου αν είσαι πάνω από 50 χρονών!

Χάλκινο

χάλκινη απόχρωση μαλλιών για να δείχνεις νεότερη

χάλκινα μαλλιά

Ένα από τα χρώματα για 50άρες που δε θα σε απογοητεύσει είναι το χάλκινο! Ναι μεν είναι ένα “δύσκολο” στη συντήρηση χρώμα, ωστόσο κολακεύει απίστευτα όλες τις ηλικίες.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να συζητήσεις με τον κομμωτή σου για τη σωστή απόχρωση. Αυτό θα προκύψει από τον συνδυασμό του χρώματος δέρματος και μαλλιών. Δεν είναι τυχαίο που τόσες celebrities ξεχωρίζουν με μαλλί σε αποχρώσεις του κόκκινου ή του χαλκού!

Δες επίσης: Top κουρέματα για 50+ που κόβουν χρόνια!

Ξανθό

χρώματα μαλλιών για 50άρες ξανθό

ξανθιά με ανταύγειες

ξανθιές αποχρώσεις για 50άρες ώστε να δείχνουν νέες

ξανθό μαλλί για μεγαλύτερες γυναίκες

Αν είσαι φυσική ξανθιά είσαι πολύ τυχερή. Αρχικά οι λευκές τρίχες δε φαίνονται εύκολα πάνω στο ξανθό. Μπορείς επομένως να επιλέξεις έναν ξανθό τόνο που να σε κολακεύει.

Αν δε θέλεις να είναι το χρώμα στα μαλλιά σου μονότονο, μπορείς να κάνεις κάποια highlights ή ανταύγειες από πιο ανοιχτή απόχρωση. Υπάρχουν πολλές ιδέες για χρώματα μαλλιών για 50άρες που επικεντρώνονται στις ξανθές αποχρώσεις.

Τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για 50άρες!

 

Καστανό με ανταύγειες

καστανά χρώματα μαλλιών 50άρες με καραμελένια ανταύγεια

καστανό μαλλί με ανταύγεια στο χρώμα της καραμέλας

50άρες χρώματα μαλλιών σε καστανό με ανταύγειες

καστανό χρώμα μαλλιών με ανταύγειες καραμελένιες

Και για τις καστανές υπάρχουν πολύ εύκολες λύσεις για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους. Το μόνο που χρειάζονται είναι μερικές ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας που θα γλυκάνουν ακόμη περισσότερο το συνολικό χρώμα τους.

Εκτός αυτού, οι ανταύγειες θα δώσουν στο look σας την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει έξτρα όγκος. Έτσι, αυτή η επιλογή, εκτός από τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για 50άρες, είναι ιδανική και για όσες αγχώνεστε για τυχόν αραίωση.

Δες επίσης: Κοντά γυναικεία κουρέματα για να δοκιμάσεις!

Σοκολατί

χρώματα μαλλιών για 50άρες σοκολατί

σοκολατί χρώματα μαλλιών 50άρες

Καθώς οι Ελληνίδες είμαστε λόγω καταγωγής συνήθως πιο μελαχρινές, τείνουμε να επιλέγουμε από μικρές σκούρες βαφές για τα μαλλιά μας. Εάν θέλουμε όμως να δημιουργήσουμε μια ψευδαίσθηση στους τρίτους σε σχέση με την ηλικία μας, άλλαξέ το.

Οι μαύρες ή blue black αποχρώσεις “σκληραίνουν” τα χαρακτηριστικά μας και τονίζουν ιδιαίτερα τις ρυτίδες. Αν δε θέλεις να αλλάξεις εντελώς χρώμα απλώς θες ένα από τα χρώματα μαλλιών για 50άρες που θα σε δείξει νεότερη, άνοιξε λίγο την απόχρωσή σου με ένα πιο ζεστό σοκολατί ή καστανό!

Δες επίσης: 7 Πανέμορφα χρώματα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50!

Γκρίζα

επιλογές μαλλιών για 50άρες γκρι

χρώματα μαλλιών 50άρες γκρίζα

γκρίζα μαλλιά αν είσαι πάνω από 50

Ναι, καλά ακούσατε. Μπορείς να δείξεις πολύ νεότερη και trendy υιοθετώντας ένα χρώμα μαλλιών σε απόχρωση του γκρίζου. Φυσικά δεν εννοώ να αφήσεις απλώς ελεύθερα τα λευκά μαλλιά σου να μακρύνουν μέχρι να είναι όλα γκρίζα.

Υπάρχουν hair experts που μπορούν να κάνουν θαύματα αν τους δώσεις το ελεύθερο. Είναι μια επιλογή πολύ έξυπνη ως προς τα χρώματα μαλλιών για 50άρες! Θέλει τόλμη, ώστε μετά να το υποστηρίξεις και να μη νιώθεις περίεργα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts