νύχια χειμώνα 2022

Υπέροχα νύχια για το Χειμώνα 2021-2022

by tzinav

Το μανικιούρ στα νύχια σου μπορεί να είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει όλη τη διαφορά! Γι’ αυτό και τώρα που οδεύουμε σιγά σιγά προς το χειμώνα είναι μια καλή ώρα για να ανακαλύψεις όλες τις τάσεις στα χειμωνιάτικα μανικιούρ που θα βλέπεις παντού φέτος! Έτσι, τα νύχια σου θα δείχνουν εντυπωσιακά το χειμώνα του 2022!

Είναι αλήθεια ότι ένα περιποιημένο μανικιούρ μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις, ειδικά αν υιοθετήσεις μια από τις μεγάλες τάσεις. Ανακάλυψε λοιπόν μερικά υπέροχα νύχια που θα λατρέψεις για το Χειμώνα 2021-2022!

Εντυπωσιακά μανικιούρ που θα εντυπωσιάσουν το Χειμώνα 2022!

 

Μαύρα νύχια με σχέδια

Ένα σκουρόχρωμο ή ακόμα και ένα μαύρο μανικιούρ είναι ότι πρέπει για το χειμώνα! Για να δώσεις όμως μια πιο φρέσκια πινελιά στα νύχια σου φέτος τότε μπορείς να κάνεις διάφορα σχέδια στα μαύρα σου νύχια. Μάλιστα, μπορείς να βάψεις μπεζ ένα από τα νύχια και να κάνεις τα σχέδια σε μαύρο χρώμα πάνω σε αυτό το νύχι!

Δες επίσης: Υπέροχα φθινοπωρινά μανικιούρ για κοντά νύχια!

Γαλλικό μανικιούρ με μεταλλικές άκρες

Τα metallics αποτελούν μια μεγάλη τάση στα νύχια και δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά. Μάλιστα, το χειμώνα του 2022 μπορείς να παντρέψεις μια τάση με μια κλασική επιλογή, όπως είναι το γαλλικό μανικιούρ. Έτσι, ένα γαλλικό μανικιούρ με μεταλλικές άκρες είναι μια πολύ μοντέρνα ιδέα το φετινό χειμώνα. Είτε σε χρυσό είτε σε ασημί, το μεταλλικό γαλλικό μανικιούρ σου θα δείχνει άψογο!

Δες επίσης: 10 Ξεχωριστά γαλλικά μανικιούρ που θα λατρέψεις!

Swirl σχέδια στα νύχια

Τα swirl σχέδια μπορούν να δείχνουν εντυπωσιακά και να αποτελέσουν μια πολύ fun προσθήκη στα νύχια σου! Είτε σε σκούρα χρώματα είτε ακόμα και σε ένα λευκό χρώμα σίγουρα θα δείχνουν πολύ όμορφα! Αυτές οι αόριστες γραμμές είναι αρκετές για να δώσουν αέρα ανανέωσης στα νύχια σου!

Δες επίσης: 8 Απλά αλλά εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με γραμμές!

Σοκολατί μανικιούρ

Το καφέ χρώμα στα νύχια αποτελεί μια μεγάλη τάση για το φετινό χειμώνα. Ειδικά όμως μια σοκολατί απόχρωση, η οποία δείχνει ζεστή και ταιριάζει σε όλα τα χρώματα επιδερμίδας είναι ότι πρέπει! Με ένα σοκολατί μανικιούρ θα δείχνεις ενημερωμένη αλλά και κομψή! Ακόμα, σου πάει είτε αν έχεις μακριά είτε πιο κοντά νύχια.

Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες για περλέ νύχια!

Ματ νύχια

Τα ματ νύχια είναι μια εναλλακτική επιλογή που αξίζει να τη δοκιμάσεις αν θέλεις να δεις κάτι διαφορετικό στα νύχια σου. Για παράδειγμα, ένα μπορντό ματ μανικιούρ ή ακόμα και ένα ματ μανικιούρ σε nude τόνους μπορεί να δείχνει πολύ φυσικό και κολακευτικό για τα χέρια σου!

Related Posts