φθινοπωρινά μανικιούρ κοντά νύχια

Υπέροχα φθινοπωρινά μανικιούρ για κοντά νύχια!

by tzinav

Το φθινόπωρο πλησιάζει και ήρθε η ώρα να δεις τις επιλογές για τα νύχια σου ώστε να μπεις σε φθινοπωρινό κλίμα. Μάλιστα, υπάρχουν μανικιούρ για όλα τα μήκη νυχιών. Αν έχεις κοντά νύχια και προβληματίζεσαι γιατί νομίζεις ότι δεν έχεις αρκετές επιλογές, μην ανησυχείς αφού θα βρεις αρκετά κομψά φθινοπωρινά μανικιούρ!

Πράγματι, ακόμα κι αν δεν έχεις τα μακριά νύχια που ονειρεύεσαι μπορείς να κάνεις τα χέρια σου να δείχνουν περιποιημένα με το κατάλληλο μανικιούρ φέτος το φθινόπωρο. Ανακάλυψε λοιπόν υπέροχα φθινοπωρινά μανικιούρ για κοντά νύχια!

Πως να βάψεις τα κοντά σου νύχια φέτος το φθινόπωρο!

 

Nude μανικιούρ

Και ποια δεν αγαπά τα nude νύχια που κάνουν τα χέρια σου να φαίνονται περιποιημένα και κομψά χωρίς καμία υπερβολή; Τα καλά νέα για εσένα που έχεις κοντά νύχια είναι ότι τα φυσικά χρώματα ταιριάζουν σε όλα τα μήκη, ακόμα και στα πιο κοντά. Ακόμα, το nude είναι μια απόχρωση που δεν έχει εποχή, γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αποχωριστείς το φθινόπωρο!

Δες επίσης: 8 Απλά αλλά εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με γραμμές!

Animal print

Το ότι τα νύχια σου δεν είναι μακριά δε σημαίνει ότι πρέπει να καταφεύγεις μόνο σε βασικές επιλογές. Μάλιστα, μπορείς να διαλέξεις ένα statement μανικιούρ, όπως είναι τα animal print νύχια. Έτσι, ένα μανικιούρ ταρταρούγα ή λεοπάρ ταιριάζει σε κοντά νύχια και σίγουρα θα τα κάνει να ξεχωρίζουν! Αν ένα animal print μανικιούρ σου φαίνεται πολύ εκκεντρικό τότε μπορείς να κάνεις το σχέδιο μόνο σε μερικά νύχια.

Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες για περλέ νύχια!

Μανικιούρ σε σκούρο χρώμα

Τα σκούρα νύχια είναι μια αγαπημένη επιλογή που ειδικά τώρα που φθινοπωριάζει ταιριάζουν τέλεια στην εποχή. Εξάλλου, τα σκούρα βερνίκια δεν αναδεικνύονται στα μακριά νύχια και ταιριάζουν σίγουρα περισσότερα στα κοντά. Έτσι, τα σκούρα πράσινα, τα μπορντό, τα καφέ αλλά και τα μαύρα νύχια θα αναδείξουν τα κοντά σου νύχια το φθινόπωρο!

Δες επίσης: 5 Gel βερνίκια νυχιών που δεν χρειάζονται φουρνάκι!

Λεπτό γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια διαχρονική επιλογή που ωστόσο δείχνει καλύτερα σε μεσαία ή μακριά νύχια. Παρόλα αυτά, μια παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ μπορεί να δείξει τέλεια ακόμα και στα κοντά νύχια. Κι αυτή η παραλλαγή δεν είναι άλλη από τις λεπτές άκρες. Μάλιστα, μπορείς να βάψεις τις άκρες σε κάποιο άλλο χρώμα εκτός από λευκό για ένα εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ.

Δες επίσης: 10 Ξεχωριστά γαλλικά μανικιούρ που θα λατρέψεις!

Νύχια σε διάφορα χρώματα

Αν σου αρέσουν οι πιο ιδιαίτερες επιλογές στα μανικιούρ και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο fun τότε μια ταιριαστή λύση για τα νύχια σου είναι να βάψεις κάθε νύχι σε άλλο χρώμα. Για να δώσεις όμως αέρα φθινοπώρου τότε διάλεξε φθινοπωρινά χρώματα. Έτσι, θα έχεις ένα διαφορετικό μανικιούρ φέτος το φθινόπωρο!

Related Posts