μανικιούρ κοντά νύχια

5 Μανικιούρ για κοντά νύχια που θα λατρέψεις!

by tzinav

Μπορεί να θεωρείς ότι για να δείχνουν εντυπωσιακά τα νύχια σου πρέπει να είναι μακριά αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Κι αυτό γιατί υπάρχουν μανικιούρ για κοντά νύχια που θα τα κάνουν να μοιάζουν εντυπωσιακά! Έτσι, δε θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν ακόμα και από τα πιο εντυπωσιακά μακριά μανικιούρ.

Πράγματι, τα κοντά νύχια μπορούν να δείχνουν όμορφα και πολύ κομψά. Και εδώ που τα λέμε είναι και πιο βολικά! Δες λοιπόν 5 μανικιούρ για κοντά νύχια που θα λατρέψεις!

5 Μανικιούρ για να αναδείξεις τα κοντά σου νύχια!

1. Πουά σχέδια στα νύχια

Τα πουά νύχια είναι χαριτωμένα, κοριτσίστικα και ευτυχώς δε χρειάζονται ιδιαίτερο μάκρος για να αναδειχθούν! Όσο κοντά κι αν είναι τα νύχια σου λοιπόν μη φοβηθείς να κάνεις μικρά πουά σχέδια σε διάφορα χρώματα. Εξάλλου, πρόκειται για ένα εύκολο αλλά και χαρούμενο nail art που θα σου φτιάχνει τη διάθεση!

Δες επίσης: Οι Νέες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη 2021

2. Κόκκινο μανικιούρ

Το κλασικό κόκκινο μανικιούρ είναι πάντα εντυπωσιακό όσο απλό κι αν είναι! Ακόμα κι αν τα νύχια σου δεν έχουν μεγάλο μήκος με ένα διαχρονικό κόκκινο χρώμα τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά. Έτσι κι αλλιώς το κόκκινο δε θέλει ιδιαίτερο μήκος για να δείξει όμορφο. Έτσι, αν τα νύχια σου είναι κοντά αυτή την περίοδο δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς καθώς βάφοντας τα κόκκινα θα δώσει φως και στυλ!

Δες επίσης: Οι 11 τάσεις στα νύχια για το 2021

3. Nude νύχια

Αν είσαι σε φάση που μακραίνεις τα νύχια σου και δε θέλεις να τραβάν την προσοχή αλλά προτιμάς να παραμένουν περιποιημένα τότε το καταλληλότερο μανικιούρ είναι τα nude νύχια. Με το να επιλέξεις ένα nude μανικιούρ θα έχεις μια διακριτική λύση που θα παραμένει κομψή. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι ένα τέτοιο μανικιούρ ταιριάζει με ότι χρώμα ρούχα κι αν επιλέξεις!

Δες επίσης: 15 Πανέμορφες ιδέες για νύχια σε καφέ χρώμα!

4. Νύχια με shine

Η λάμψη στα νύχια τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά! Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις λίγο shine στο μανικιούρ σου, όποιο χρώμα κι αν έχεις επιλέξει! Υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να κάνεις τα νύχια σου πιο λαμπερά αλλά το glitter είναι η πιο απλή. Με τον τρόπο αυτό τα χέρια σου θα είναι εντυπωσιακά και τα νύχια σου πιο μακριά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Δες επίσης: Ποιο σχήμα νυχιών ταιριάζει περισσότερο στο χέρι σου!

5. Gradient μανικιούρ

Το gradient μανικιούρ, δηλαδή αυτό στο οποίο κάθε νύχι έχει διαφορετικό χρώμα και βαθμιαία από μια πιο σκούρα απόχρωση καταλήγουν σε μια πιο ανοιχτή, είναι μια τέλεια επιλογή για τα κοντά σου νύχια. Αυτό αποδεικνύει ότι ακόμα κι αν τα νύχια σου δεν έχουν το μάκρος που θα ήθελες μπορείς να ακολουθείς τη μόδα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts