σχήμα νυχιών

Ποιο σχήμα νυχιών ταιριάζει περισσότερο στο χέρι σου!

by tzinav

Μπορεί όταν μιλάμε για μανικιούρ το μυαλό σου να πηγαίνει απευθείας στο χρώμα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάς κάτι εξίσου σημαντικό: το σχήμα των νυχιών! Είναι αλήθεια ότι δεν ταιριάζουν όλα τα σχήματα νυχιών σε όλες μας αφού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα δάχτυλα μας. Έτσι, για να πετύχεις το τέλειο μανικιούρ αυτό που πρέπει να αποφασίσεις πρώτα είναι ποιο είναι το σχήμα που πάει στο δικό σου χέρι.

Πράγματι, το να βρεις το ιδανικό σχήμα νυχιών για τα δάχτυλα σου είναι ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις. Μάθε ποιο σχήμα νυχιών ταιριάζει περισσότερο στο χέρι σου!

Το ιδανικό σχήμα νυχιών για τα δάχτυλα σου!

 

Almond νύχια

Τα αμυγδαλωτά νύχια, γνωστά και ως almond, έχουν πάρει το όνομα τους από το αμύγδαλο καθώς το σχήμα τους παραπέμπει στον ξηρό καρπό. Πρόκειται για ένα στρογγυλεμένο σχήμα που στενεύει και καταλήγει σε μια στρογγυλή άκρη. Ένα τέτοιο σχήμα ταιριάζει ιδιαίτερα σε λεπτά δάχτυλα με μακριά νύχια. Ταυτόχρονα, είναι σχεδόν αδύνατο να το πετύχεις αν τα νύχια σου είναι κοντά και δε μακραίνουν εύκολα. Ακόμα, μπορείς να το δοκιμάσεις αν έχεις κοντά δάχτυλα και θέλεις να δώσεις μάκρος στο χέρι σου.

Δες επίσης: 36 Πανέμορφες προτάσεις για χειμωνιάτικα νύχια!

Στρογγυλεμένα νύχια

Αν έχεις κοντά δάχτυλα που θέλεις να τα κάνεις να φαίνονται μακρύτερα, χωρίς όμως να διατηρείς μακριά τα νύχια σου τότε το κατάλληλο σχήμα για σένα είναι το στρογγυλό! Ακόμα, αυτό είναι το σχήμα σου αν έχεις φαρδιά βάση και θέλεις να την κάνεις να φαίνεται λεπτότερη. Γενικά, είναι ένα σχήμα που ταιριάζει στο μεγαλύτερο εύρος νυχιών και είναι πολύ εύκολο να τα συντηρήσεις μόνη σου στο σπίτι. Επιπλέον, όλα τα χρώματα ταιριάζουν σε ένα τέτοιο σχήμα, από nude μέχρι φλούο.

Δες επίσης: Υπέροχα χειμωνιάτικα nail arts που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τετράγωνα νύχια

Τα τετράγωνα νύχια με τις έντονες γωνίες είναι επίσης ένα σχήμα που σου ταιριάζει ακόμα κι αν έχεις κοντά νύχια. Μάλιστα, καλό είναι να αποφύγεις το τετράγωνο σχήμα αν έχεις πολύ μακριά νύχια. Αν έχεις αδύνατα δάχτυλα, κοντά ή μέτρια νύχια και μακριά βάση τότε αυτό είναι το σχήμα σου! Εξάλλου, είναι μια κλασική και κομψή επιλογή που θα αναδείξει σχεδόν κάθε χρώμα βερνικιού.

Δες επίσης: 6 Προτάσεις για διακριτικά γήινα νύχια!

Οβάλ μανικιούρ

Τα οβάλ νύχια, μπορεί να θυμίζουν λίγο τα αμυγδαλωτά αλλά η διαφορά τους είναι ότι δεν καταλήγουν σε μύτη, αλλά είναι πιο μονοκόμματα. Είναι και πάλι η ιδανική επιλογή αν δεν έχεις το απόλυτα λεπτό χέρι και θέλεις να κάνεις τα δάχτυλα σου να φαίνονται πιο μακρόστενα. Για να πετύχεις το τέλειο οβάλ μανικιούρ χρειάζεται τα νύχια σου να έχουν κάποιο μάκρος αλλά όχι απαραίτητα να είναι πολύ μακριά.

Δες επίσης: Ποιες είναι οι τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021

Coffin νύχια

Ένα πιο εκκεντρικό σχήμα νυχιών που απαιτεί αρκετά μακριά νύχια είναι το coffin μανικιούρ. Τα coffin νύχια είναι μακριά, στενεύουν καθώς επιμηκύνονται και καταλήγουν σε μια τετράγωνη μύτη. Τόλμησε το μόνο αν έχεις μακριά και δυνατά νύχια. Διαφορετικά το αποτέλεσμα δε θα είναι ωραίο και επίσης τα νύχια σου γρήγορα θα χαλάσουν.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts