σχέδια για κοντά νύχια

19 Όμορφα σχέδια για κοντά νύχια!

by ediva

Τα σχέδια για κοντά νύχια δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα αφού είναι πολύ όμορφα και απλά. Το nail art σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει με ανοικτά, pastel και nude χρώματα  για το καλοκαίρι και για να δώσουν την εντύπωση ότι τα νύχια είναι πιο μακριά!

Το πλεονέκτημα που έχουν τα κοντά νύχια είναι ότι διατηρούνται πιο εύκολα. Τα μακριά φυσικά νύχια σπάνε πιο εύκολα και θέλουν περισσότερη φροντίδα! Επιπλέον υπάρχει ένα μηνιαίο κόστος για να έχουμε δυνατά μακριά νύχια με τεχνητό τρόπο. Αυτό όμως δεν σταματάει τα κοντά νύχια από το να συμπληρώνουν το style και την ομορφιά μας! Παρακάτω λοιπόν θα δεις πολλά σχέδια για τα πιο κοντά νύχια για να πάρεις έμπνευση!

Όμορφα nail design για κοντά νύχια!

Ροζ μανικιούρ για κοντά νύχια

Το ροζ είναι ένα χρώμα που σε πολλές αποχρώσεις του είναι τέλειο για τα νύχια! Το μανικιούρ αυτό είναι άκρως καλοκαιρινό και χαρούμενο και συνδυάζεται με πολλά άλλα χρώματα για εντυπωσιακά νύχια που θα δείχνουν πολύ περιποιημένα! Δοκίμασε το γαλλικό μανικιούρ με κάποια απόχρωση nude ροζ για να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά!

Δες επίσης 30 Εντυπωσιακά μανικιούρ για κοντά νύχια!

απλό ροζ μανικιούρ μανικιούρ με δύο χρώματα απαλό χρώμα σε κοντά νύχια σχέδιο καρδιά σε νύχι γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια ροζ σχέδιο για νύχια σχέδια για κοντά νύχια

Δες επίσης Υπέροχα nail art για κοντά νύχια που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Όμορφα σχέδια για κοντά νύχια

Τα σχέδια για κοντά νύχια μπορούν να έχουν ποικιλία και να είναι εντυπωσιακά όπως και τα μακριά νύχια! Μπορείς να κάνεις σχέδια marble και ombre, δίχρωμο μανικιούρ κ.α. Ακόμα κι αν η επιφάνεια δεν είναι μεγάλη υπάρχουν πολύ κομψά minimal σχέδια που ταιριάζουν και στα νύχια με μικρότερο μήκος. Προτίμησε μανό με gel εφέ που δίνει γυαλάδα, όγκο και στρώνει καλύτερα στα νύχια! Φαίνεται σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας ότι το 2020 τα moon nails με το σχέδιο μισοφέγγαρο θα είναι μεγάλο trend! Αυτό το σχέδιο μπορείς να το κάνεις είτε με ανάποδο γαλλικό είτε πάνω σε μονόχρωμο νύχι και ταιριάζει πολύ και στα κοντά και στα μακριά νύχια!

Δες επίσης Πως να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά!

κομψό μανικιούρ καλοκαιρινό μανικιούρ με εφέ τζελ σχέδια για κοντά νύχια εντυπωσιακά νύχια καλοκαιρινό σχέδιο για νύχια εντυπωσιακό σχέδιο για κοντά νύχια ματ μανικιούρ σχέδιο με φεγγάρι για νύχια όμπρε σχέδιο για κοντά νύχια κομψό καλοκαιρινό μανικιούρπράσινο σκούρο μανικιούρ σχέδια για κοντά νύχια

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts