νυφικό-μανικιούρ-ediva

16 Ιδέες για υπέροχο νυφικό μανικιούρ!

by ediva-author

Το νυφικό μανικιούρ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συνολικής σου εμφάνισης την ημέρα του γάμου σου.Εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια!

Αφού λοιπόν έχεις διαλέξει το τέλειο νυφικό, έχεις επιλέξει τα τέλεια νυφικά παπούτσια, το σαγηνευτικό νυφικό σου μακιγιάζ και το υπέροχο νυφικό σου χτένισμα, δεν μπορεί να αφήσεις το νυφικό σου μανικιούρ στην τύχη του!

Μερικές φορές κάποια πράγματα τα θεωρείς δεδομένα και τα αφήνεις για την τελευταία στιγμή. Όχι όμως την ημέρα του γάμου σου!

Για το νυφικό σου μανικιούρ μπορείς να επιλέξεις πολλά και διάφορα σχέδια τα οποία πρέπει να είναι πάντα σικάτα.

Μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο nail art με διακριτικά λουλούδια ή τύπου δαντέλα σε nude, παλ ή λευκές αποχρώσεις. Μια πολύ καλή ιδέα είναι το μανικιούρ με λεπτομέρειές χρυσού ή με ασημένια σχέδια, ή ακόμα μπορείς να βάλεις και λίγο χρώμα στην περίπτωση που έχει και το νυφικό σου χρωματικές λεπτομέρειες.

Η πιο απλή και σικάτη λύση είναι το γαλλικό μανικιούρ φυσικά που μπορείς να το κάνει με εναλλαγές γκλιτερ ή παλ αποχρώσεων  αν δεν θέλεις το απόλυτο κλασσικό.

Το ediva.gr  σου προτείνει 16 ιδέες για να έχεις ένα υπέροχο νυφικό μανικιούρ την ημέρα του γάμου σου!

 

Δες Επίσης: Όμορφες ιδέες και σχέδια για τα νύχια σου!

νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr νυφικό μανικιούρ ediva.gr

[adrotate banner=”18″]

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts