5 Νέα Ανοιξιάτικα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος!

by ediva-author

Η άνοιξη ήρθε, μήπως πρέπει να ανανεωθείτε κι εσείς… ξεκινώντας από το κούρεμα σας;

Τα μακριά μαλλιά που μέχρι τώρα φάνταζαν σαν αιωνιότητα, έφτασαν στο “τέλος’’ τους. Είτε το στυλ της νεράιδας , είτε το κυματιστό είτε το αγαπημένο lob των γυναικών ήρθε η στιγμή να τα δούμε στο κοντό τους. Ακόμα και για εκείνες που είναι απρόθυμες να επιχειρήσουν το κόψιμο, μπορούν να δοκιμάσουν στα μακριά μαλλιά τους ένα στυλ πιο ασταθές.

Εδώ, ο  Raphael Reboh ιδρυτής  του Femme Coiffure Hair Spa  και  στιλίστας της Cameron Diaz, της Jennifer Aniston, και της Chrissy Teigen, μας δίνει τις ιδέες του για τα πιο σικάτα κουρέματα της φετινής άνοιξης.

 

Δες επίσης: Φανταστικά κουρέματα εδώ!

 

Asymmetrical Pixie

5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (10) 5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (9)

 

Classic Bob

5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (11) 5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (12) 5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (13)

Choppy Lob

5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (14) 5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (15) 5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (1)

Tousled Baby Bangs

5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (2) 5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (3)

Grown Out Layers

5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (4) 5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (5)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 30 Φανταστικά κουρέματα για μακριά μαλλιά

5 Νέα Κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη www.ediva.gr (6)

Related Posts