αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες

6 Αντηλιακά προσώπου για λιπαρό δέρμα!

by ediva

Το καλοκαίρι η περιποίηση του προσώπου μας γίνεται ακόμη πιο απαραίτητη. Οι βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο δέρμα σου. Φρόντισε λοιπόν να επενδύσεις σε κάποιο αντηλιακό προϊόν προσώπου για το προστατεύσεις. Μάλιστα οι ειδικοί συνιστούν να φοράμε αντηλιακό όλο τον χρόνο.

Πόσες φορές όμως αγόρασες κάποιο αντηλιακό για το πρόσωπο σου και τελικά επιβάρυνες το λιπαρό σου δέρμα; Πρέπει να επιλέξεις λοιπόν ένα προϊόν κατάλληλα σχεδιασμένο για λιπαρές επιδερμίδες ώστε να απορροφάται εύκολα και να αφήνει ματ αποτέλεσμα.

Δες επίσης τα 9 καλύτερα αντηλιακά σώματος για όλες τις γυναίκες!

6 αντηλιακά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες

1. Frezyderm- Ac Norm Sunscreen Fluid Tined

frezyderm αντηλιακό προσώπου για δέρμα με τάση ακμής

Το αντηλιακό της Frezyderm είναι ιδανικά σχεδιασμένο για λιπαρό με τάση για ακμή δέρμα. Έχει μη λιπαρή σύνθεση που αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Παράλληλα με την προστασία που προσφέρει, ενυδατώνει το πρόσωπο και έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Αγόρασε το!

2. La Roche- Posay-  Anthelios XL

la roche posay αντηλιακό για ματ αποτέλεσμα

Ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρό δέρμα, το αντηλιακό της La roche- posay θα σε αφήσει απόλυτα ευχαριστημένη. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, δεν αφήνει ίχνη ενώ με SPF50 προστατεύει από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου. Μπορείς να το βρεις και με χρώμα. Αγόρασε το!

Δες επίσης τα 6 καλύτερα αντηλιακά μαλλιών!

3. Avene- High Protection cleanance Solaire

avene αντηλιακό για λιπαρά δέρματα

Το αντηλιακό προσώπου της Avene χαρίζει υψηλή προστασία από τις ηλιακές ακτίνες ενώ δεν επιβαρύνει το δέρμα χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο και για δέρματα με τάση για ακμή. Η σύνθεση σου με το ιαματικό νερό έχει την ικανότητα να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Αγόρασε το!

4. Apivita- Suncare oil Balance

apivita αντηλιακό oil balance

Το αντηλιακό αυτό της Apivita με την ελαφριά υφή και το ακόμη πιο ελαφρύ χρώμα είναι ότι πρέπει για σένα που θέλεις να ρυθμίσεις την λιπαρότητα του προσώπου σου. Έχει τριπλή δράση αφού ενυδατώνει, προστατεύει και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Αγόρασε το!

Δες επίσης τα 5 καλύτερα αντηλιακά προσώπου!

5. Bioderma- Photoderm Nude Touch

bioderma nude touch αντηλιακό για λιπαρή επιδερμίδσ

Η λεπτόρευστη υφή του αντηλιακού της Bioderma βοηθάει στο να απλωθεί ομοιόμορφα ενώ ταυτόχρονα οι ενυδατικοί παράγοντες εισχωρούν στην επιδερμίδα. Το αντηλιακό αυτό χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα σαν να έχεις φορέσει μόλις την πούδρα σου. Αγόρασε το!

6. Korres- Κόκκινο σταφύλι

Korres ματ αντηλιακό για λιπαρές επιδερμίδες

Το αντηλιακό της Korres είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για λιπαρές επιδερμίδες αφού σε ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Έχει μεγάλη διάρκεια, μπορείς να το φοράς καθημερινά και έχει πολλαπλή δράση. Αγόρασε το!

Related Posts