καλοκαιρινά κοραλί σχέδια για νύχια

11 Top σχέδια για κοραλί καλοκαιρινά νύχια!

by ediva

Κάθε εποχή του χρόνου έχει τα δικά της must χρώματα για μανικιούρ και πεντικιούρ. Τα νύχια έχουν γίνει πια τέχνη! Σήμερα σου συγκέντρωσα τα πέντε καλύτερα σχέδια για να φτιάξεις στις διακοπές σου το καλοκαίρι κοραλί καλοκαιρινά νύχια και να εντυπωσιάσεις!

Φυσικά, υπάρχουν επιμέρους αποχρώσεις του κοραλί για να διαλέξεις. Από πιο απαλό κοραλί  με διακριτικά σχέδια μέχρι πολύ έντονο κοραλί με έντονα στρας και σχέδια! Διάλεξε ό,τι ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου νύχια και διάθεση!

Καλοκαιρινά σχέδια μανικιούρ με κοραλί αποχρώσεις!

Μία φανταστική ιδέα για καλοκαιρινά κοραλί νύχια είναι να συνδυάσεις το χρώμα αυτό με έντονο μαύρο. Η αντίθεση των 2 χρωμάτων είναι έντονη, με αποτέλεσμα, ό,τι σχέδιο κι αν κάνεις με το μαύρο, να φαίνεται πολύ καθαρά!

μαύρο με κοραλί χρώμα νύχια καλοκαίρι

Αυτός είναι και ο λόγος που τα στρας φαίνονται πολύ όμορφα πάνω στο μαύρο! Αν δε θέλεις στρας, μπορείς να βάλεις χρυσόσκονη, που επίσης λαμπυρίζει πολύ στο μαύρο, δίπλα στο κοραλί χρώμα!

μανικιούρ κοραλί με μαύρο

Μια ακόμη ιδέα είναι να αξιοποιήσεις τον συνδυασμό κοραλί χρυσό! Ο συνδυασμός αυτός στο μανικιούρ σου δίνε έναν πολύ σικ και καλοκαιρινό αέρα και ταιριάζει με κάθε ντύσιμο στις εμφανίσεις σου.

Δες επίσης: 10 Ξεχωριστά γαλλικά μανικιούρ που θα λατρέψεις!

Το χρυσό μπορείς να το τοποθετήσεις με διάφορους τρόπους πάνω στα κοραλί νύχια σου. Είτε σε μορφή χρυσής ταινίας, είτε με τη μορφή αυτοκόλλητων, χρυσόσκονης, στρας ή ό,τι άλλο έχεις.

κοραλί με χρυσό μανικιούρ

Έξτρα συμβουλή για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι να συνδυάσεις τα κοραλί καλοκαιρινά σου νύχια με χρυσό σχέδιο μαζί με χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ. Θα τονίσεις το μανικιούρ σου και θα’ σαι απίστευτα λαμπερή!

κοραλί νύχια ρίγες με στρας

Το θετικό όταν μιλάμε για καλοκαιρινά νύχια είναι ότι έχουμε το ελεύθερο να κάνουμε και λίγο πιο υπερβολικά σχέδια σε σχέση με χειμώνα. Δε χρειάζεται δηλαδή να επιλέξεις μόνο ένα είδος σχεδίου.

Δες επίσης: 10 Χρωματιστά σχέδια στα νύχια για καλοκαιρινό μανικιούρ!

Μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα χρώματα ή και είδη στρας ή χρυσόσκονης στο μανικιούρ σου.

καλοκαιρινά κοραλί νύχια με λουλούδι κοραλί νύχια χρυσόσκονη και χρυσή γραμμή

Υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια για κοραλί νύχια!

Αν είσαι λίγο πιο τολμηρή, μπορείς να ξεφύγεις από τα διακριτικά σχέδια. Μπορείς να κάνεις πιο τολμηρούς συνδυασμούς, αρκεί να τους υποστηρίξεις.

Δες επίσης: 30 Υπέροχα ασπρόμαυρα μανικιούρ για τέλεια νύχια!

Τόλμησε αυτό τον συνδυασμό απαλού κοραλί με τιρκουάζ και απόκτησε ένα μανικιούρ που θα θυμίζει πραγματική γοργόνα!

καλοκαιρινά νύχια κοραλί με τιρκουάζ γοργονέ

Διάλεξε κι άλλα καλοκαιρινά μοτίβα, όπως φρούτα, καρπούζι ή φοίνικες και χρησιμοποίησέ τα ως σχέδια για να στολίσεις τα κοραλί καλοκαιρινά σου νύχια!

καλοκαιρινά κοραλί νύχια με σχέδιο φοίνικα

Παίξει με διχρωμίες στα νύχια με άλλες αποχρώσεις και τόλμα ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Σίγουρα υπάρχουν κλασσικές επιλογές όπως το χρυσό, το ασημί και το μαύρο για σχέδια. Σκέψου όμως πώς θα ξεχωρίσεις αν εμφανιστείς με μία κίτρινη έντονη ρίγα πάνω στο δίχρωμο κοραλί μανικιούρ σου!

όμπρε κοραλί νύχια με γραμμή στη μέση

Αν προτιμάς τις πιο safe επιλογές, μπορείς να κρατήσεις τα κοραλί καλοκαιρινά σου νύχια μονόχρωμα. Ή να κάνεις ένα πιο διακριτικό σχέδιο, όπως τα παρακάτω.

κοραλί νύχια με ζωγραφιά

σχέδιο νύχια με διχρωμία κοραλί μπεζ και στρας

Μη διστάσεις λεπτό να επιλέξεις κοραλί καλοκαιρινά νύχια! Είναι το νούμερο 1 χρώμα του καλοκαιριού και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Related Posts