διακόσμηση τοίχου με ράφια

5 Όμορφες Ιδέες για διακόσμηση τοίχου με ράφια!

by ediva

Πιθανότατα, θα αναρωτιέσαι πώς να γεμίσεις τους άδειους τοίχους του σπιτιού σου. Τα ράφια είναι μια πάρα πολύ καλή και στυλάτη επιλογή, καθώς λειτουργούν ως διακοσμητικά, αλλά και βολεύουν πρακτικά. Μπορεί, επίσης, να λειτουργήσει και ως αποθηκευτικός χώρος στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Υπάρχουν, όμως, τόσα πολλά είδη ραφιών, που είναι λογικό να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Για αυτό, για να σε βοηθήσουμε, σου προτείνουμε 5 όμορφες ιδέες για διακόσμηση τοίχου με ράφια!

5 Ιδέες για όμορφη διακόσμηση τοίχου με ράφια!

1. Βάλε κρεμαστά ράφια

διακόσμηση τοίχου με ράφιαΤα κρεμαστά ράφια είναι η απόλυτη τάση της μόδας, όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού. Εκτός από πολύ εντυπωσιακή επιλογή, είναι και πολύ εύκολο να το φτιάξεις, ακόμη και μόνη σου. Σίγουρα θα δώσει στυλ στο χώρο σου και θα γεμίσεις τους άδειους τοίχους ή και παράθυρα. Μπορείς να τοποθετήσεις φυτά ή και άλλα διακοσμητικά, όπως βιβλία, βάζα, κεριά κ.α

Δες επίσης: 6 Ιδέες για ανοιξιάτικα ράφια που θα ομορφύνουν το σπίτι!

2. Πρόσθεσε ράφια σε όλο το μήκος του τοίχου

διακοσμητικά ράφιαΕάν στο σπίτι σου έχεις έναν μεγάλο άδειο τοίχο ή ένα κομμάτι του, που θέλεις να γεμίσεις, τότε αυτή είναι η λύση. Πρόσθεσε απλά ράφια σε όλο το μήκος του και διακόσμησε τα. Μπορείς να βάλεις όσα ραφάκια θέλεις, ακόμη και ένα μόνο. Αυτήν την ιδέα διακόσμησης, σίγουρα, θα την έχεις πετύχει σε κάποια σελίδα με διακόσμηση σπιτιού. Ομολογουμένως, είναι μια πολύ μοντέρνα λύση και εντυπωσιακή επιλογή.

Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με ράφια!

3. Βάλε ένα μόνο ράφι στον τοίχο

διακόσμηση με ραφάκιαΆραγε, πόσο πιο μίνιμαλ μπορείς να διακοσμήσεις έναν τοίχο; Μάλλον, καθόλου! Μπορείς να τοποθετήσεις ένα μόνο ράφι στον τοίχο και να ακουμπήσεις επάνω διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Επιπλέον, θα ήταν καλή ιδέα να το βάλεις στο ύψος ενός γραφείου, οπότε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν τραπέζι, εάν χρειαστεί. Επίσης, κάτω από το ράφι, μπορείς να βάλεις καλάθια ή κουτιά αποθήκευσης, ώστε να κερδίσεις επιπλέον χώρο οργάνωσης.

Δες επίσης: 15 Έξυπνες ιδέες που μπορείς να κάνεις με ράφια του ΙΚΕΑ!

4. Γεωμετρικά ράφια

γεωμετρικά ραφάκια σε τοίχοΆλλη μια πολύ στυλάτη και μοντέρνα επιλογή είναι τα ράφια με γεωμετρικά σχήματα. Μπορείς να τα βρεις σε πολλά μεγέθη και χρώματα. Επιπλέον, μπορείς να τα τοποθετήσεις όπως εσύ θέλεις και ταιριάζουν στο σπίτι σου. Εξάλλου, δε σε εμποδίζει τίποτα από το να τοποθετήσεις σε ολόκληρο τον τοίχο ή ακόμα και ένα-δυο μόνα τους.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους σου την άνοιξη

5. Γωνιακά ράφια

γωνιακά ράφια

Δες επίσης: Ιδέες για να διακοσμήσεις τα ράφια του σπιτιού σου!

Τα γωνιακά ράφια είναι ό,τι πρέπει, για να γεμίσεις μια γωνία του σπίτιου σου, που δεν ήξερες πώς να τη διαχειριστείς. Πράγματι, οι επιλογές σε αυτήν την περίπτωση είναι λίγες. Συνεπώς, τα γωνιακά ραφάκια είναι μια από τις καλύτερες και όμορφες λύσεις που έχεις. Επιπλέον, θα αναδείξουν πολύ το χώρο σου και μπορείς να τοποθετήσεις οτιδήποτε θέλεις.

 

Related Posts