ανοιξιάτικα ράφια

6 Ιδέες για ανοιξιάτικα ράφια που θα ομορφύνουν το σπίτι!

by tzinav

Τα ράφια είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο για κάθε σπίτι καθώς έχουν άπειρες χρήσεις και μπορούν να αναβαθμίσουν ένα χώρο! Για να είναι όμως εντυπωσιακά θα πρέπει να τα διακοσμήσεις κατάλληλα. Τώρα λοιπόν που η άνοιξη είναι εδώ είναι ευκαιρία να διακοσμήσεις υπέροχα ανοιξιάτικα ράφια που θα ανανεώσουν οποιοδήποτε δωμάτιο.

Βάλε λοιπόν όμορφες ανοιξιάτικες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ανακάλυψε 6 ιδέες για ανοιξιάτικα ράφια που θα ομορφύνουν το σπίτι!

Πώς να διακοσμήσεις τα ράφια σου την άνοιξη!

 

1. Τοποθέτησε ένα στεφάνι

ράφια λουλούδια στεφάνι

Ένα στεφάνι θυμίζει σίγουρα άνοιξη αλλά δε χρειάζεται να διακοσμείς με αυτό μόνο την πρωτομαγιά. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις ένα όμορφο στεφάνι με λουλούδια ή πρασινάδες. Κάτι τέτοιο θα  δώσει απευθείας ανοιξιάτικο αέρα ανανέωσης στο ράφι σου!

Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με ράφια!

2. Διακόσμησε με παστέλ παλέτα χρωμάτων

ράφια διακοσμητικά γαλάζια ανοιξιάτικα ράφια

Κάτι που μας θυμίζει σίγουρα άνοιξη είναι τα ανοιχτά και χαρούμενα χρώματα. Με το να διακοσμήσεις λοιπόν τα ράφια σου με τρόπο ώστε να κυριαρχούν τα παστέλ χρώματα θα καταφέρεις να δώσεις τον αέρα που θέλεις. Διάλεξε λοιπόν διακοσμητικά αντικείμενα, όπως βιβλία, βάζα, κεριά σε χρώμα όπως το ροζ, το γαλάζιο, το λιλά ή το βεραμάν. Πέρα από πολύ κομψό, κάτι τέτοιο είναι και αρκετά χαλαρωτικό!

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν τον τοίχο σου!

3. Τα λουλούδια είναι απαραίτητο στοιχείο

ράφι ροζ λουλούδια

Φυσικά η άνοιξη είναι συνυφασμένη με τα λουλούδια! Για το λόγο αυτό δεν γίνεται να λείπουν από τα ράφια σου! Ένα βάζo λοιπόν με φρέσκα και πολύχρωμα λουλούδια είναι αρκετό! Ακόμα, μην παραλείψεις να βάλεις στο ράφι σου και μερικά γλαστράκια με όμορφα φυτά.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για όμορφη διακόσμηση με λουλούδια στο σαλόνι!

4. Γέμισε τα ράφια με ανοιξιάτικους πίνακες

πίνακες βιβλία ραφιέρα

Αν έχεις μερικά καδράκια με χαρούμενες απεικονίσεις σε ανοιξιάτικα χρώματα τότε ένα τέλειο σημείο για να τα τοποθετήσεις είναι επάνω στα ράφια σου. Γέμισε λοιπόν τα ράφια με ανοιξιάτικους πίνακες, όπως τα λουλούδια ή τα τοπία, και απευθείας τα ράφια σου θα πάρουν χρώμα!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να εντάξεις τα βιβλία στη διακόσμηση του σπιτιού!

5. Ανανέωσε τα ράφια στο μπάνιο

μπάνιο ραφιέρα φυτά

Τα ράφια είναι πολύ χρήσιμα ακόμα και στο μπάνιο. Αν λοιπόν έχεις μια ραφιέρα ή ράφια στο μπάνιο σου τότε τώρα την άνοιξη αξίζει να τα ανανεώσεις. Και για να το πετύχεις αυτό αρκούν μερικά φυτά ή μερικά χαρούμενα καδράκια. Με τον τρόπο αυτό μέχρι και το μπάνιο σου θα αποκτήσει ανοιξιάτικο αέρα.

Δες επίσης: 5 Όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα για ένα κομψό μπάνιο!

6. Χρησιμοποίησε λεμόνια στη διακόσμηση

ράφια βιβλία βάζο λεμόνια

Ένα πολύ οικονομικό υλικό που μπορεί να δώσει χρώμα στα ράφια σου πολύ εύκολα είναι τα λεμόνια. Ένα μπολ λοιπόν με λεμόνια μπορεί να ακούγεται απλό είναι όμως και πολύ κομψό και αποτελεσματικό αν θέλεις να δώσεις ζωντάνια στο ράφι!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts