χριστουγεννιάτικα δέντρα μικρά σπίτια

Όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρά σπίτια

by tzinav

Ένα μεγάλο και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι όνειρο πολλών! Τι γίνεται όμως όταν ο χώρος στο σπίτι είναι περιορισμένος; Αν το σπίτι σου είναι μικρό τότε θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου και να προσαρμόσεις το δέντρο που θα διακοσμήσεις τα Χριστούγεννα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το αποτέλεσμα δε θα είναι γιορτινό! Έχουμε να σου δείξουμε μερικά εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα κατάλληλα για μικρά σπίτια, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα!

Μην αφήνεις τον περιορισμένο χώρο του σπιτιού σου να μπει εμπόδιο στο δέντρο που θα στολίσεις! Ακόμα και στο πιο μικρό σπίτι μπορεί να διακοσμηθεί ένα όμορφο και γιορτινό δέντρο αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ανακάλυψε λοιπόν 5 όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρά σπίτια!

Εναλλακτικές ιδέες για χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μικρό σπίτι!

Slim χριστουγεννιάτικο δέντρο

λευκό slim δέντρο slim χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια έξυπνη επιλογή αν έχεις ένα μικρό και κυρίως στενό χώρο είναι να διαλέξεις ένα slim χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα δέντρα αυτά είναι αρκετά στενά ώστε να χωράνε ακόμα και στην πιο μικρή γωνιά. Και μάλιστα δείχνουν πάρα πολύ κομψά! Με μια τέτοια διακοσμητική ιδέα δε θα αισθανθείς ότι θυσιάζεις πολλά αφού θα μπορείς να στολίσεις ένα σχεδόν κανονικό δέντρο!

Δες επίσης: Υπέροχοι τρόποι να διακοσμήσεις έναν χριστουγεννιάτικο τοίχο

Mini δέντρο σε τραπεζάκι

δεντράκι παράθυρο χριστουγεννιάτικα δέντρα μικρά σπίτια δέντρο τραπεζάκι χριστουγεννιάτικα δέντρα μικρά σπίτια

Δε χρειάζεται απαραίτητα το δέντρο σου να ακουμπά στο πάτωμα. Αν δεν έχεις αρκετό χώρο, το να διακοσμήσεις ένα μίνι δέντρο σε ένα τραπέζι είναι αρκετό! Μπορείς να εφαρμόσεις την ιδέα αυτή παντού: από το σαλόνι μέχρι ακόμα και το υπνοδωμάτιο. Διακόσμησε το δέντρο με λαμπάκια και μπάλες και θα έχεις ένα ολοκληρωμένο και κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το μικρό σου σπίτι.

Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δεντράκι με λαμπάκια LED

δέντρο λαμπάκια led δεντράκι λαμπάκια led

Το φως είναι μεγάλος σύμμαχος για ένα μικρό δωμάτιο. Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις χριστουγεννιάτικο αέρα σε ένα δωμάτιο ενώ ταυτόχρονα το κάνεις να δείχνει μεγαλύτερο τότε διάλεξε ένα δέντρο με led λαμπάκια. Ένα τέτοιο φωτιζόμενο δέντρο είναι ότι πρέπει για μια μοντέρνα εναλλακτική στο κλασικό έλατο ακόμα κι αν έχεις ελάχιστο χώρο για να το τοποθετήσεις.

Δες επίσης: Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις με κεριά τα Χριστούγεννα

Δέντρο τοίχου από γιρλάντα

πράσινη γιρλάντα δέντρο μπάλες χριστουγεννιάτικα δέντρα μικρά σπίτια χρωματιστή γιρλάντα δέντρο τοίχου

Σε κάθε μικρό σπίτι οι τοίχοι είναι αυτοί που μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Αυτό ισχύει ακόμα και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός χώρου ελάχιστων τετραγωνικών. Συγκεκριμένα, μπορείς πολύ άνετα να φτιάξεις ένα δέντρο τοίχου από γιρλάντες. Μη διστάσεις ακόμα και να κρεμάσεις μπάλες από τη γιρλάντα για να πετύχεις ένα ακόμα πιο ρεαλιστικό δέντρο.

Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού

Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένα φυτά εσωτερικού χώρου

φυτό εσωτερικού χώρου λαμπάκια σανσεβιέρια χριστουγεννιάτικες μπάλες

Αν έχεις φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι σου τότε δε χρειάζεσαι έξτρα δέντρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στολίσεις τα φυτά που έχεις ήδη, ειδικά αν είναι μεγάλα! Αυτό θα το πετύχεις με λαμπάκια ή ακόμα και μπάλες, όπως ακριβώς θα έκανες με ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts