μικρό σπίτι Χριστούγεννα

Πως να διακοσμήσεις ένα μικρό σπίτι τα Χριστούγεννα

by tzinav

Τα Χριστούγεννα θέλουμε το σπίτι μας να ξεχειλίζει γιορτινό πνεύμα με τη διακόσμηση του! Όταν όμως ο χώρος που έχεις είναι περιορισμένος η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γίνεται μια πρόκληση. Αν λοιπόν κι εσύ έχεις ένα μικρό σπίτι δες εδώ πώς θα το κάνεις να δείχνει άψογο τα Χριστούγεννα χωρίς όμως να δείχνει κλειστοφοβικό!

Είναι αλήθεια ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλες οι υπόλοιπες γιορτινές διακοσμήσεις μπορούν να περιορίσουν τον ελεύθερο χώρο στο σπίτι. Αυτό είναι ακόμα πιο έντονο όταν ο χώρος που έχεις είναι ήδη περιορισμένος. Δες λοιπόν πώς να διακοσμήσεις ένα μικρό σπίτι τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για ένα μικρό σπίτι!

Διακόσμησε τους τοίχους με χριστουγεννιάτικο τρόπο

σαλόνι τοίχος στεφάνι

Σε ένα μικρό χώρο αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τους τοίχους. Αυτό ισχύει και τα Χριστούγεννα! Έτσι λοιπόν φρόντισε να διακοσμήσεις τους τοίχους με χριστουγεννιάτικο τρόπο προκειμένου να απελευθερώσεις χώρο από το υπόλοιπο δωμάτιο. Για παράδειγμα, κρέμασε χριστουγεννιάτικα στεφάνια, διακόσμησε με χριστουγεννιάτικες επιγραφές και κάδρα, με φιόγκους στους τοίχους ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θέλεις!

Δες επίσης: Οικονομικοί τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι τα Χριστούγεννα

Φτιάξε ένα γιορτινό coffee table

χριστουγεννιάτικοσ δίσκος τραπέζι μικρό σπίτι Χριστούγεννα

Όσο μικρό κι αν είναι το σπίτι σου σίγουρα έχεις έστω κι ένα μικρό τραπεζάκι στο σαλόνι σου. Και μάλιστα αυτό το τραπεζάκι είναι συνήθως τοποθετημένο κεντρικά, επομένως τραβάει τα βλέμματα. Φρόντισε λοιπόν φέτος τα Χριστούγεννα να βάλεις το coffee table στο κλίμα των γιορτών με διάφορα επιτραπέζια διακοσμητικά, όπως είναι τα κεριά, τα δεντράκια ή οι φιγούρες.

Δες επίσης: Εντυπωσιακά γιορτινά βάζα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Βάλε τα ράφια σου σε χριστουγεννιάκο κλίμα

χριστουγεννιάτικα ράφια

Τα ράφια είναι μια έξυπνη ιδέα στα μικρά σπίτια. Αν λοιπόν έχεις ήδη ράφια τότε μπορείς πολύ απλά να τα βάλεις σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, με γιρλάντες, με τεχνητό χιόνι και με πολλούς άλλους τρόπους!

Δες επίσης: 4 Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα!

Προτίμησε ένα μικρό ή ένα slim δέντρο

σαλόνι μικρά δεντράκια φωτάκια μικρό σπίτι Χριστούγεννα

Αν το σαλόνι σου είναι μικρό δεν χρειάζεται να στριμώχνεις σε αυτό ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο γιατί θα το κάνεις να δείχνει μικρότερο. Υπάρχουν εναλλακτικές για ένα μικρό χώρο που είναι εξίσου ωραίες. Προτίμησε λοιπόν ένα μίνι δέντρο ή ένα slim δέντρο που θεωρούνται πολύ μοντέρνα!

Δες επίσης: Γιορτινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού τα Χριστούγεννα

Διακόσμησε με πολλά φωτάκια

τζάκι δεντράκια λαμπάκια

Ένας καλοφωτισμένος χώρος δείχνει σίγουρα και πιο μεγάλος. Φέτος τα Χριστούγεννα εκμεταλλεύσου αυτό το tip και διακόσμησε με άφθονα λαμπάκια το μικρό σου σπίτι για να δείχνει μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο. Στόλισε λοιπόν με λαμπάκια το δέντρο, τα τραπέζια, τις γιρλάντες, τις καμάρες ή ακόμα και τους τοίχους και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts