δώρα Χριστουγέννων

5 Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων εάν είσαι καλεσμένη σε σπίτι!

by ediva

Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαρά και αγάπης. Για αυτό, άλλωστε, συνηθίζουμε να κάνουμε δώρα ο ένας στον άλλον. Τι δώρο, όμως, μπορείς να πας σε μια οικοδέσποινα, όταν σε καλεί στο σπίτι της; Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές και όμορφα δώρα για κάθε περίσταση. Δες, λοιπόν, 5 ιδέες για δώρα Χριστουγέννων, εάν είσαι καλεσμένη σε σπίτι!

Τι δώρο να πάρεις εάν είσαι καλεσμένη σε σπίτι τα Χριστούγεννα;

1. Καλάθι με κρασιά – Δώρα Χριστουγέννων

καλάθι με κρασιά χριστούγεννα

Ένα κλασικό, αλλά πολύ όμορφο δώρο για τα Χριστούγεννα είναι ένα περιποιημένο καλάθι με κρασιά. Όπως ξέρουμε, τα γιορτινά τραπέζια είναι συχνά κατά την περίοδο των εορτών και φυσικά, συνοδεύονται από ένα ωραίο μπουκάλι κρασί. Για αυτό, διάλεξε τα κρασιά, που πιστεύεις ότι θα αρέσουν στους φίλους σου και διακόσμησε το καλάθι με όμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, όπως, κορδέλες, φιόγκους, ακόμα και γιρλάντες.

Δες επίσης: 5+1 Ιδέες για χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα δώρα! 

2. Γούρι για το νέο χρόνο

γούρι για το νέο έτος

Ένα γούρι για το νέο χρόνο είναι πάντα μια καλή ιδέα για δώρο Χριστουγέννων. Είναι μια συμβολική χειρονομία, που σίγουρα θα ενθουσιάσει την οικοδέσποινα του σπιτιού. Μπορείς, ακόμη, πολύ εύκολα να φτιάξεις μόνη σου γούρια, ώστε να είναι πιο οικονομικό, αλλά και προσωπικό.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για συμβολικά δώρα τα Χριστούγεννα!

3. Ημερολόγιο για το νέο έτος

δώρα χριστουγέννων ημερολόγιο

Ένα ημερολόγιο για το νέο έτος, είναι πάντα μια όμορφη κίνηση, για να κάνεις δώρο σε κάποιον. Έτσι, ο καθένας μπορεί να θέσει νέους στόχους και να κάνει μια νέα αρχή, με τη βοήθεια ενός ημερολογίου. Εκεί, θα μπορεί να σημειώνει τις υποχρεώσεις, τους στόχους, αλλά και οτιδήποτε άλλο.

Δες επίσης: 15 Υπέροχες ιδέες για να τυλίξεις τα δώρα των Χριστουγέννων!

4. Χριστουγεννιάτικη κουβέρτα

δώρα Χριστουγέννων κουβέρτα

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για οικογενειακές στιγμές ή ακόμα καλύτερα για βραδιές ταινίας με ζεστές κουβέρτες και snacks. Για αυτό, ένα πολύ όμορφο δώρο Χριστουγέννων, είναι μια κουβέρτα. Εάν, δε, ο φίλος ή η φίλη που σε κάλεσε, έχει λατρεία με τα fluffy υφάσματα και τα πούπουλα, τότε θα ενθουσιαστεί με το δώρο σου.

Δες επίσης: 12+1 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα με λίγα χρήματα!

5. Αρωματικό κερί – Δώρα Χριστουγέννων

Δες επίσης: 8 Οικονομικά και χειροποίητα δώρα για τα Χριστούγεννα!

αρωματικό κερί

Τα κεριά είναι πάντα μια όμορφη προσθήκη σε ένα σπίτι, ώστε να είναι cozy και ατμοσφαιρικό. Γιατί, λοιπόν, να μην τα επιλέξεις σαν δώρα Χριστουγέννων; Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε κεριά, με διαφορετικά μεγέθη, σχήματα, καλούπια και αρώματα. Επίλεξε ένα όμορφο αρωματικό κερί σε ζεστές νότες και όμορφη συσκευασία και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.

Related Posts