χριστουγεννιάτικες μπάλες

Κομψές ιδέες για διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες

by tzinav

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού θέλει δημιουργικότητα και εναλλακτική σκέψη αν θέλεις ένα όμορφο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, οι χριστουγεννιάτικες μπάλες δεν χρησιμεύουν μόνο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά μπορούν να διακοσμήσουν το σπίτι με άπειρους τρόπους!

Είχες σκεφτεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντικείμενα που έχεις ήδη για να βάλεις το σπίτι σου στο κλίμα των Χριστουγέννων; Συγκεκριμένα, οι μπάλες αποτελούν πασπαρτού στη γιορτινή διακόσμηση και μπορούν να δώσουν λάμψη στο σπίτι με διάφορους τρόπους. Ανακάλυψε λοιπόν κομψές ιδέες για διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Δημιουργικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις τις μπάλες στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Γέμισε ένα μπολ ή ένα βάζο με μπάλες

μπολ χριστουγεννιάτικες μπάλες

Έχεις άδεια μπολ και βάζα και ψάχνεις πώς να τα κάνεις να δείχνουν γιορτινά; Μπορείς απλά να τα διακοσμήσεις με μπάλες που περίσσεψαν από το δέντρο σου! Είναι τόσο απλό και αποτελεσματικό! Μάλιστα μπορείς να βάλεις μέσα στο βάζο ή στο μπολ μερικά λαμπάκια για να ενισχύσεις το χριστουγεννιάτικο στοιχείο του διακοσμητικού σου. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις ένα τέλειο γιορτινό centerpiece για τα τραπέζια σου!

Δες επίσης: Γιορτινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού τα Χριστούγεννα

Κρέμασε χριστουγεννιάτικες μπάλες από το παράθυρο

χριστουγεννιάτικες μπάλες παράθυρο

Τα Χριστούγεννα τα παράθυρα μας θα δείχνουν γυμνά αν δεν μπούνε κι αυτά στο κλίμα! Και ένας εύκολος και όμορφος τρόπος να τα διακοσμήσεις είναι να κρεμάσεις μπάλες από ψηλά. Φρόντισε βέβαια οι μπάλες αυτές να μην είναι ιδιαίτερα εύθραυστες έτσι ώστε ακόμα κι αν πέσουν να μην υπάρχει πρόβλημα.

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Διακόσμησε με μπάλες το τζάκι

τζάκι γιρλάντα

Στα σπίτια που έχουν τζάκι αυτό είναι συνήθως τοποθετημένο κεντρικά στο χώρο. Είναι λοιπόν σημαντικό να διακοσμηθεί χριστουγεννιάτικα καθώς θα βάλει όλο το σαλόνι σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Και για να το διακοσμήσεις μερικές μπάλες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις μια πράσινη γιρλάντα πάνω στο τζάκι και πάνω της να απλώσεις ή να κρεμάσεις χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Δες επίσης: 5 Συνηθισμένα λάθη στον Χριστογεννιάτικο στολισμό του σπιτιού

Φτιάξε μια σύνθεση με μπάλες και κεριά σε δίσκο

δίσκος κεριά πρασινάδα

Ένα ακόμα τέλειο διακοσμητικό για τα τραπέζια σου τις γιορτές είναι μια σύνθεση με κεριά, πρασινάδες και χριστουγεννιάτικες μπάλες! Φυσικά η σύνθεση σου χρειάζεται έναν όμορφο δίσκο να τη φιλοξενήσει. Τοποθετώντας επάνω στο δίσκο σου τα στοιχεία αυτά θα έχεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο centerpiece και με τις μπάλες που θα διαλέξεις θα δώσεις το χρώμα που επιθυμείς!

Δες επίσης: Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε σκανδιναβικό στυλ

Χρησιμοποίησε μπάλες για να διακοσμήσεις την σκάλα

μπάλες γιρλάντα σκάλα

Αν το σπίτι σου έχει σκάλες τότε πρέπει να διακοσμήσεις κι αυτές! Ένας κλασικός τρόπος να διακοσμήσεις τις σκάλες σου τα Χριστούγεννα είναι να κρεμάσεις κατά μήκος της κουπαστής μια γιρλάντα. Επάνω στη γιρλάντα στερέωσε πλαστικές, ξύλινες ή χάρτινες μπάλες, οι οποίες θα την εμπλουτίσουν και θα αναβαθμίσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στις σκάλες!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts