Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για παράθυρα

5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τα παράθυρα τα Χριστούγεννα

by tzinav

Τα Χριστούγεννα θέλουμε κάθε σημείο του σπιτιού μας να δείχνει γιορτινό και λαμπερό! Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς τα παράθυρα σου! Εξάλλου, υπάρχουν μερικοί εύκολοι, δημιουργικοί και στιλάτοι τρόποι να διακοσμήσεις τα παράθυρα σου φέτος τα Χριστούγεννα και να αναβαθμίσεις ολόκληρο το χώρο!

Είναι αλήθεια ότι ακόμα και τα παράθυρα του σπιτιού σου πρέπει να μπουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα τις φετινές γιορτές αν θέλεις ένα χριστουγεννιάτικο decor στο σπίτι. Μην τα αφήνεις λοιπόν άδεια και ανακάλυψε 5 ιδέες για να διακοσμήσεις τα παράθυρα τα Χριστούγεννα!

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων!

 

1. Κρέμασε μπάλες από το παράθυρο

Οι μπάλες αποτελούν ένα από τα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που οι περισσότερες έχουμε σε αφθονία! Για να εκμεταλλευτείς λοιπόν όλες τις μπάλες που έχεις στο σπίτι μπορείς πολύ απλά να τις κρεμάσεις από τα παράθυρα σου! Στερέωσε τες στο κουρτινόξυλο ή στο ρολό σκίασης και θα μεταμορφώσεις την εικόνα των παραθύρων σου!

Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το μπάνιο σου τα Χριστούγεννα

2. Διακόσμησε το παράθυρο με γιρλάντες

Οι γιρλάντες αποτελούν ένα αγαπημένο διακοσμητικό αντικείμενο που κάθε σπίτι χρειάζεται τα Χριστούγεννα! Οι τρόποι για να τις χρησιμοποιήσεις είναι άπειρες! Μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο εύκολες είναι να κρεμάσεις τη γιρλάντα γύρω από τα παράθυρα. Μάλιστα, μπορείς να διακοσμήσεις τη γιρλάντα με στοιχεία όπως είναι για παράδειγμα οι κορδέλες, οι μπάλες ή τα αποξηραμένα φρούτα. Αναμφίβολα, μια γιρλάντα γύρω από το παράθυρο ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού!

Δες επίσης: 9 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι στο σαλόνι

3. Δώσε φως με κεριά

Τα Χριστούγεννα το σπίτι μας χρειάζεται φως και λάμψη! Και ένας τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι τα κεριά. Ενώ τα κεριά ταιριάζουν πρακτικά παντού, τα παράθυρα είναι ένα τέλειο σημείο για να τα διακοσμήσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις ένα δίσκο με πολλά κεριά. Εναλλακτικά, τοποθέτησε κεριά μέσα σε κηροπήγια ή φαναράκια και τοποθέτησε τα μπροστά στο παράθυρο σου!

Δες επίσης: Προτάσεις για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

4. Κρέμασε χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι σίγουρα κάτι ακόμα που έχεις στο σπίτι σου τις γιορτές! Αν θέλεις να τα αναδείξεις τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τα κρεμάσεις από τα παράθυρα σου! Φυσικά, φρόντισε να κρεμάσεις τα στεφάνια από μια όμορφη κορδέλα και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

5. Διακόσμησε με δεντράκια

Ένα δέντρο στο σπίτι τα Χριστούγεννα δεν είναι αρκετό! Γι’ αυτό μπορείς να τοποθετήσεις μπροστά από το παράθυρο σου μερικά μικρότερα δεντράκια που θα ενισχύσουν το γιορτινό κλίμα στο σπίτι! Με άλλα λόγια, στόλισε τα παράθυρα σου με δεντράκια και δε θα χορταίνεις να κοιτάς τα παράθυρα σου!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts