αποτέλεσμα μπότοξ μαλλιών

Τί είναι το botox μαλλιών και γιατί να το κάνεις!

by ediva

Όλες μας είμαστε εξοικειωμένες με την έννοια του botox στο πρόσωπο. Αυτό που δε γνωρίζουμε πολλές είναι ότι υπάρχει botox μαλλιών! Το μπότοξ μαλλιών είναι η λύση στα θαμπά και αδύναμα ή κατεστραμμένα μαλλιά σου.

Η τρίχα των μαλλιών μας, με το πέρασμα του χρόνου, χάνει τη λάμψη και ζωντάνια της, καθώς υφίσταται γήρανση. Ειδικά με τις πολλαπλές επεμβάσεις που κάνουμε στα μαλλιά μας, όπως βαφές, styling κλπ, τα μαλλιά μας καταπονούνται πολύ!

Τί είναι το μπότοξ μαλλιών και τί σου προσφέρει!

αποτέλεσμα μπότοξ μαλλιών

Σε όλα τα παραπάνω προβλήματα που δημιουργούνται στα μαλλιά μας, η λύση είναι η θεραπεία του botox. Πρόκειται για μια θεραπεία που εφαρμόζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στα μαλλιά μας. Το botox μαλλιών βοηθά την τρίχα να ανακτήσει την ελαστικότητά της, αλλά και τη λάμψη της!

Δες επίσης: Οι 5 καλύτερες κρέμες μαλλιών για εντυπωσιακά μαλλιά!

Το διάλυμα που εφαρμόζεται στη θεραπεία αυτή περιέχει έναν συνδυασμό από πρωτεΐνες, λιπίδια, βιταμίνες και αμινοξέα. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει βιταμίνη Ε, αμινοξέα κερατίνης, θαλάσσιο κολλαγόνο, υαλουρονικό νάτριο, τεταρτοταγείς εστέρες, κά.

Με τον συνδυασμό όλων των παραπάνω, αυξάνεται η παραγωγή από την τρίχα κολλαγόνου, κερατίνης και ελαστίνης, “επουλώνονται” τα σπασίματα και τα μαλλιά αποκτούν υγιή, λαμπερή και μεταξένια όψη και υφή.

Γιατί να την προτιμήσεις από τη θεραπεία κερατίνης!

μεταξένια λεία μαλλιά

Ίσως είχες ενημερωθεί τα τελευταία χρόνια για τη θεραπεία της κερατίνης. Ήταν μια μόδα που ήρθε σαν σίφουνας και υποσχόταν ολόισια μαλλιά για μήνες. Ωστόσο, αν συγκρίνεις τη θεραπεία κερατίνης με το botox μαλλιών, θα καταλάβεις τους λόγους που πρέπει  να προτιμήσεις το μπότοξ.

Η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ των δύο θεραπειών είναι τα συστατικά του κάθε διαλύματος. Συγκεκριμένα, το botox μαλλιών περιλαμβάνει διάφορα χημικά συστατικά, μεταξύ των οποίων και η φορμαλδεϋδη, που θεωρείται κατά κάποιους τοξική και καρκινογόνα.

Δες επίσης: Πώς να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα!

Αντιθέτως, το διάλυμα του μπότοξ δεν περιλαμβάνει αυτή την ουσία, ούτε και κάποια άλλη επικίνδυνη. Εκτός αυτού, η θεραπεία κερατίνης δε συνιστάται σε περιπτώσεις πολύ κατεστραμμένων μαλλιών, σε αντίθεση με το botox μαλλιών.

Λεπτομέρειες διαδικασίας και αποτελέσματος botox μαλλιών!

θεραπεία μπότοξ για λαμπερά μαλλιά

Η εφαρμογή της θεραπείας botox μαλλιών απαιτεί κατά μέσο όρο 4 επισκέψεις στο κομμωτήριο, περίπου 1 ώρας έκαστη. Φυσικά, υπάρχουν διαφορές ανάλογα και με το μήκος και την κατάσταση των μαλλιών, όπως επίσης και με την εμπειρία του expert.

Ανάλογα, επίσης, με τη φθορά και το μήκος των μαλλιών κυμαίνονται και οι τιμές για την κάθε επίσκεψη, από 15 έως και 60 €. Η διαδικασία συνοπτικά περιλαμβάνει λούσιμο με ειδικό σαμπουάν, σκούπισμα, χώρισμα σε τούφες και εφαρμογή του διαλύματος, αναμονή, ξέπλυμα και πέρασμα με πρέσα.

Δες επίσης: 7 Μυστικά για να έχεις υγιή και πλούσια μαλλιά!

Το αποτέλεσμα του botox μαλλιών διαρκεί περίπου 3 ως 6 μήνες, ανάλογα με το πόσο και πώς περιποιείστε τα μαλλιά σας. Είναι μια όαση για τα μαλλιά, καθώς ενυδατώνονται βαθιά και ξεδιψάνε. Ο μόνος περιορισμός αφορά τις εγκύους, που δε συνίσταται να κάνουν τη θεραπεία.

Δες επίσης: 8 Εύκολες συνταγές για σπιτικές μάσκες μαλλιών!

Είναι μια τέλεια λύση αν θες τα μαλλιά σου να αποκτήσουν και πάλι λάμψη και νεανική όψη. Επίσης, μετά την εφαρμογή του botox μαλλιών, μπορείς να φορμάρεις τα μαλλιά σου όπως θες και δεν περιορίζεσαι στο απλό ίσιο, όπως συμβαίνει με τη θεραπεία κερατίνης!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts