χειμωνιάτικες ιδέες τζάκι

Χειμωνιάτικες ιδέες για διακόσμηση στο τζάκι

by tzinav

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τζάκι σε ένα σπίτι έχει άλλη χάρη! Μάλιστα, συνήθως είναι τοποθετημένο κεντρικά στο σαλόνι, γι’ αυτό και τραβάει την προσοχή. Είναι λοιπόν σημαντικό να το διακοσμήσεις όμορφα ώστε να δείχνει περιποιημένο κάθε εποχή. Θα σου δείξουμε λοιπόν εντυπωσιακές και εφικτές χειμωνιάτικες ιδέες για το τζάκι σου ώστε να το αναδείξεις αυτή την εποχή και να αναβαθμίσεις ολόκληρο το καθιστικό!

Πράγματι, το τζάκι είναι ένα μεγάλο ατού σε ένα σπίτι! Για να μην πάει όμως ανεκμετάλλευτο θα πρέπει να διακοσμήσεις με στυλ το χώρο πάνω του. Δες λοιπόν μερικές χειμωνιάτικες ιδέες για διακόσμηση στο τζάκι!

Πώς να διακοσμήσεις το τζάκι σου το χειμώνα!

Διακόσμησε με κεριά

τζάκι κεριά κηροπήγια χειμωνιάτικες ιδέες τζάκι χρυσά κηροπήγια διακόσμηση τζακιού

Τα κεριά το χειμώνα είναι ένα απαραίτητο διακοσμητικό για το σπίτι. Μάλιστα μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Ταιριάζουν όμως ιδιαίτερα επάνω από το τζάκι για να φωτίσουν αλλά και να ζεστάνουν το χώρο. Δείχνουν εντυπωσιακά σε όλες τις εκδοχές τους, από ρεσό και φαναράκια μέχρι και κηροπήγια, είτε μεταλλικά είτε ξύλινα. Δοκίμασε τα λοιπόν αφού θα κάνουν το σαλόνι να δείχνει απόλυτα cozy!

Δες επίσης: Ιδέες για διακόσμηση του coffee table το χειμώνα

Κάνε layering στους καθρέπτες

τζάκι layering καθρέπτες layering καθρεπτών μίνιμαλ χειμωνιάτικες ιδέες τζάκι

Είναι πολύ σύνηθες να βλέπεις έναν καθρέφτη επάνω από το τζάκι. Μια τέτοια ιδέα είναι κλασική και αγαπημένη καθώς ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει το σαλόνι να δείχνει πιο μεγάλο. Μήπως όμως θέλεις να κάνεις κάτι πιο φρέσκο; Μια πιο μοντέρνα εκδοχή της ιδέας αυτής είναι να κάνεις layering μερικών καθρεφτών, για παράδειγμα τριών. Τοποθέτησε λοιπόν έναν καθρέφτη πίσω και τους άλλους δύο μπροστά, καλύπτοντας μερικώς τον καθρέφτη που βρίσκεται πίσω.

Δες επίσης: 5 Πράγματα που χρειάζεσαι στο σπίτι για καλή ενέργεια

Κρέμασε έναν ή περισσότερους πίνακες στον τοίχο του τζακιού

πίνακες χειμωνιάτικες ιδέες τζάκι σαλόνι πίνακας λουλούδια πέτρινο τζάκι πίνακες χειμωνιάτικες ιδέες τζάκι

Αγαπάς τα κάδρα και τους πίνακες; Τότε δεν υπάρχει καταλληλότερο σημείο να τους τοποθετήσεις από τον τοίχο πάνω από το τζάκι! Στο σημείο αυτό οι πίνακες σου σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητοι. Οι τρόποι να παραθέσεις τους πίνακες πάνω από το τζάκι είναι πολλοί! Για παράδειγμα, μπορείς να κρεμάσεις έναν μεγάλο πίνακα μόνο του επάνω από το τζάκι. Αν θέλεις παραπάνω όμως πίνακες και κάδρα μπορείς να τοποθετήσεις δύο, τον έναν δίπλα από τον άλλο. Μια φρέσκια ιδέα είναι επίσης το layering πινάκων.

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά για ένα cozy σπίτι το χειμώνα

Διακόσμησε με αποξηραμένα λουλούδια και κλαδιά

διακόσμηση τζακιού κλαδιά πρασινάδα τζάκι βάζο κλαδί τζάκι στεφάνι βάζο αποξηραμένα φυτά τζάκι χειμώνα

Τα αποξηραμένα λουλούδια και τα κλαδιά μπορούν να αντικαταστήσουν τα φρέσκα λουλούδια που το χειμώνα δεν βρίσκονται σε αφθονία. Αυτό όμως δεν πειράζει καθόλου γιατί τα αποξηραμένα λουλούδια μπορούν να δείξουν εξίσου εντυπωσιακά! Τοποθέτησε λοιπόν τα αποξηραμένα φυτά και κλαδιά μέσα σε ένα βάζο και θα αναβαθμίσεις το τζάκι. Ακόμα, μπορείς να διακοσμήσεις και με ένα όμορφο αποξηραμένο στεφάνι!

Δες επίσης: 5 Στιλάτα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

Βάψε σκούρο τον τοίχο του τζακιού

σκούρος τοίχος τζακιού σκούρος τοίχος τζακιού πίνακες σκούρος τοίχος τζακιού τηλεόραση

Δεν χρειάζονται απαραίτητα εξεζητημένα και ακριβά διακοσμητικά στοιχεία για να ομορφύνεις το τζάκι σου. Μπορείς πολύ απλά να βάψεις τον τοίχο του τζακιού σε ένα σκούρο και ατμοσφαιρικό χρώμα, ιδέα που ταιριάζει τέλεια στο δωμάτιο ειδικά το χειμώνα! Ο σκούρος τοίχος του τζακιού θα δημιουργήσει μια όμορφη αντίθεση και θα κάνει το σαλόνι να δείχνει πιο cozy και ζεστό.

Related Posts