Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου

5 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης εξωτερικής διακόσμησης για το σπίτι

by Venia L.

Τα Χριστούγεννα εκτός από το όμορφο εσωτερικό στολισμό που θα κάνεις μέσα στο σπίτι, σίγουρα αξίζει να ασχοληθείς και με την εξωτερική μεριά του σπιτιού. Μπορείς να στολίσεις όμορφα το μπαλκόνι, την πόρτα εισόδου ή και ολόκληρη την εξωτερική κάτοψη του σπιτιού. Αν σε ενδιαφέρει λοιπόν, ένα όμορφο διακοσμημένο Χριστουγεννιάτικο σπίτι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά μείνε για να δεις παρακάτω. Διότι, θα βρεις τις 5 πιο εντυπωσιακές ιδέες για Χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόσμηση!

Χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόσμηση για το σπίτι

1. Μεγάλο στεφάνι για την εξωτερική πόρτα εισόδουΧριστούγεννα διακόσμηση

Διακόσμηση Χριστουγέννων

Το μεγάλο στεφάνι για την εξωτερική διακόσμηση της πόρτας του σπιτιού σου είναι τέλεια ιδέα για φέτος τα Χριστούγεννα. Μπορείς να το τοποθετήσεις στη πόρτα εισόδου αν μένεις σε πολυκατοικία, ή και ακόμα στη πόρτα εισόδου του σπιτιού σου. Σου προτείνω να αγοράσεις στεφάνι με πρασινάδα, διακοσμημένα κουκουνάρια και φύλλα καθότι φαίνεται πολύ φυσικό. Επίσης αν θες να περάσεις εποικοδομητικό χρόνο με την οικογένεια, ωραία ιδέα είναι να το φτιάξετε μαζί!

2.Χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόσμηση με πρασινάδα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με πρασινάδα

Εξωτερική διακόμηση

Αν σου αρέσει να περνάει κανείς έξω από το σπίτι σου και να βλέπει παντού τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έχεις φτιάξει μείνε να ακούσεις αυτή την ιδέα. Μπορείς να χτίσεις απίθανη εξωτερική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με πρασινάδα αρκεί να πάρεις κάποια γιρλάντα και φωτάκια. Είτε στη πόρτα εισόδου είτε στα κάγκελα του μπαλκονιού σου τοποθέτησέ την μαζί με φωτάκια της επιλογής σου. Αν όμως τη θες στη πόρτα, απλά τοποθέτησέ την κατά μήκος τοποθετώντας μετά και λίγες μπάλες και φωτάκια!

3,Xριστουγεννιάτικα φαναράκια-Ένα τέλειο στολίδι για μπαλκόνι σου

Χριστουγεννιάτικα φαναράκια

Φαναράκια

Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να δημιουργείς τότε οπωσδήποτε πρέπει να φτιάξεις στολίδια μόνη σου! Ένα ωραίο διακοσμητικό που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου σπίτι ανάλογα με το γούστο σου είναι τα φαναράκια. Αν έχεις ήδη ένα στο σπίτι απλά διακόσμησέ το με κλαδιά, μπάλες και ένα μεγάλο κερί! Ταιριάζει υπέροχα στο μπαλκόνι του σπιτιού και μαζί με τα φωτάκια δίνουν την τέλεια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

4. Χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόσμηση με φωτάκια σε σχήμα αστεριού

Φωτάκια σε σχήμα αστεριού

Χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόμηση

Η διακόσμηση του σπιτιού με φωτάκια τα Χριστούγεννα είναι ο ορισμός των γιορτών. Τι θα έλεγες όμως αν αντί για τα κλασσικά φωτάκια έβαζες σε σχήμα αστεριών. Το αστέρι σηματοδοτεί τις γιορτές και είναι τέλειο για τον εξωτερικό στολισμό του σπιτιού. Θα βρεις σίγουρα σε πολυκαταστήματα με Χριστουγεννιάτικα είδη αυτά τα φωτάκια. Αγόρασε τα και στόλισέ τα έξω στον τοίχο για παράδειγμα του μπαλκονιού ή κρέμασέ τα στα κάγκελα!

5. Διακόσμηση Χριστουγέννων σε εξωτερικό χώρο με φυτάΦυτά διακόσμηση ΧριστουγέννωνΦυτά διακόσμηση

Η τελευταία πρόταση που σου έχω για την εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου φέτος τα Χριστούγεννα είναι στολισμός γλάστρας. Στο μπαλκόνι σου σίγουρα θα έχεις γλάστρες με φυτά γεγονός που αξίζει να μπεις στον κόπο να τις διακοσμήσεις με Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Στόλισε τα φυτά εξωτερικού χώρου με μπάλες που θα σου μείνουν από τον στολισμό του δέντρου ή πρόσθεσε κουκουνάρια, κόκκινα κλαδιά και υφασμάτινους φιόγκους. Δεν χρειάζεται να έχεις πολλά Χριστουγεννιάτικα είδη αρκεί να έχεις όρεξη και διάθεση για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Γενικά θα σου πρότεινα, φέτος τα Χριστούγεννα να αυτοσχεδιάσεις και να στολίσεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού με ότι ταιριάζει στο δικό σου στυλ και προτιμήσεις!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts