τάση στα χρώματα μαλλιών για τον χειμώνα 2020

Τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για τον Χειμώνα 2019-2020

by ediva

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που πολλές γυναίκες σκέφτονται κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους. Εάν μέσα σε αυτές τις γυναίκες είσαι και εσύ τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις τις τάσεις μαλλιών για τον φετινό χειμώνα όπως κατέφθασαν από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εκτός από τις κλασσικές επιλογές στα χρώματα μαλλιών συναντάμε και τις πιο extreme επιλογές για τις πιο τολμηρές. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα ραντεβού με τον κομμωτή σου;

Ποιες τάσεις στα μαλλιά είναι στη μόδα τον Χειμώνα 2020

1. Κόκκινα γυναικεία μαλλιά

κοκκινομάλλες γυναίκες

Δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά. Για φέτος λοιπόν είναι hοt τάση τα κόκκινα μαλλιά. Θα τα βρεις σε πολλές αποχρώσεις, από φυσικό και φωτεινό κόκκινο μέχρι πιο βαθύ και σκοτεινό. Σε κάθε περίπτωση το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά έκανε το μεγάλο comeback.

Δες επίσης γυναικεία κουρέματα και χτενίσματα για τον χειμώνα 2019- 2020!

2. Πλατινέ χρώμα μαλλιών

ξανθό πλατινέ χρώμα μαλλιών

Το πλατινέ ξανθό χρώμα μαλλιών το επέλεξαν πολλά μοντέλα και οίκοι μόδας. Το χρώμα αυτό είναι άκρως εντυπωσιακό, αν και θέλει αρκετή προσπάθεια για να το πετύχεις, αλλά αξίζει τον κόπο. Επίσης, στην μόδα είναι και η πιο σκούρα ρίζα που καταλήγει στο εντυπωσιακό ξανθό.

3. Μαύρα μαλλιά τάση του χειμώνα

μαυρομάλλες γυναίκες τάση χειμώνα 2020

Τα μαύρα μαλλιά ή τουλάχιστον τα πολύ σκούρα καστανά είναι ακόμη ένα χρώμα που θα δεις πολύ τον χειμώνα. Η μαύρη επιλογή χρώματος στα μαλλιά επιλέχτηκε από πολλά μοντέλα, ενώ ψηφίστηκε και ως κορυφαίο χρώμα στις πασαρέλες.

Δες επίσης οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα 2020!

4. Bronde στα μαλλιά για το 2020

bronde χρώμα μαλλιών

Με τον όρο bronde νοείται η απόχρωση εκείνη στα μαλλιά που είναι μεταξύ καστανού και ξανθού. Πολλές γυναίκες είναι τυχερές και το έχουν από φυσικού τους, ενώ άλλες θα το πετύχουν με την βοήθεια του κομμωτή τους. Πολλές φορές μάλιστα ανάλογα με το χτένισμα προβάλλεται περισσότερο το ξανθό ή το καστανό.

5. Καφέ σοκολατί χρώμα στα μαλλιά

καφέ σοκολατί χρώμα για γυναικεία μαλλιά

Ζεστό και πλούσιο το καφέ σοκολατί είναι το τέλειο χρώμα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2019-2020. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες ενώ μπορείς να παίξεις και με την ένταση του χρώματος ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να δώσεις.

Δες επίσης ποια γυναικεία ρούχα είναι στη μόδα τον χειμώνα 2019-2020!

6. Παστέλ αποχρώσεις μαλλιών

χρωματιστές αποχρώσεις μαλλιών για τον χειμώνα 2020

Η αλήθεια είναι ότι για φέτος οι σχεδιαστές δεν προτίμησαν ιδιαίτερα τις έντονες χρωματιστές αποχρώσεις στα μαλλιά. Όσοι βέβαια ήθελαν να δώσουν χρώμα στην πασαρέλα προτίμησαν να βάψουν ελάχιστες τούφες στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Εντυπωσιακό πάντως αποτέλεσμα είχε η επιλογή ροζ απόχρωσης στο τελείωμα των ξανθών μαλλιών της.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts