χρώματα μαλλιών της μόδας

Τα 6 χρώματα μαλλιών που θα είναι τάση το 2022

by ediva

Με την έναρξη της νέας χρονιάς έρχονται και νέα trends, φρέσκες τάσεις που θα μας ανανεώσουν ολοκληρωτικά. Όσον αφορά τα χρώματα μαλλιών θα δούμε να κυριαρχούν το 2022: θερμοί τόνοι, υποτόνοι και αποχρώσεις. Από ζεστά καστανόξανθα έως τολμηρά σκούρα ginger, οι νέες τάσεις μας εμπνέεουν για μικρές αλλά και μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση μας.

Ξεκίνα το 2022 με νέο αέρα διαλέγοντας ένα επίκαιρο χρώμα μαλλιών. Παρακάτω θα σου δείξουμε τα 7 χρώματα που θα κυριαρχήσουν το νέο έτος!

7 Χρώματα μαλλιών που θα δούμε το 2022

 

1. Καστανό με ξανθές ανταύγειες μόνο μπροστά

καφέ χρώμα στα μαλλιά

Μια όμορφη προσέγγιση του καστανόξανθου είναι αυτό το χρώμα στο οποίο ουσιαστικά έχουμε μπροστινά higlights ξανθού ενώ το πίσω μέρος παραμένει καστανό. Θα το δούμε παντού το 2022 και θα το αγαπήσουμε πολύ καθώς φωτίζει το πρόσωπο χωρίς να μας μεταμορφώνει από καστανές σε ξανθιές.

Είναι φανταστικό χρώμα και για τα διάφορα μεταβατικά στάδια που μπορεί να περνάει το μαλλί σου. Επίσης, είναι μια καλή δοκιμή αν θες να τεστάρεις αν θα σου ταιριάζει το ξανθό!

Δες επίσης: 7 Πανέμορφα χρώματα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

2. Auburn μαλλιά: σκούρο κόκκινο-καφέ για το 2022

κόκκινο καφέ μαλλί

Auburn μαλλιά: είναι το σκούρο κόκκινο που δεν πορείς να ξεχωρίσεις αν είναι κόκκινο ή καφέ. Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα θα κάνει τους γύρω σου να σκέφτονται αν τελικά το μαλλί σου είναι καφέ ή κόκκινο. Τι πετυχαίνεις με αυτό; Στραμμένα τα βλέμματα πάνω σου!

Το auburn είναι όνειρο σε μελαχρινές γυναίκες και δείχνει φανταστικό τόσο σε μακρύ όσο και σε κοντό μαλλί. Επίσης, είναι εκπληκτικό και σε σγουρά μαλλιά, ξανά ανεξαρτήτως το μήκος τους!

Δες επίσης: 13 Χρώματα μαλλιών που θα κλέψουν την παράσταση!

3. Χάλκινο μπαλαγιάζ – copper balayage 2022

χάλκινο μπαλαγιάζ

Το χάλκινο και ιδιαίτερα το soft copper δείχνει παραμυθένιο και θα ταιριάξει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές. Θα μπορούσαμε να το πούμε και strawberry blonde, αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το πόσο εντυπωσιακό δείχνει!

 Δες επίσης: Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στο δέρμα σου!

4. Σκούρο ξανθό με διαβαθμίσεις

σκούρο ξανθό μαλλί

Το κατάξανθο μαλλί δεν κυριαρχεί στις τάσεις που θα δούμε στο νέο έτος. Αντιθέτως, θα δούμε το ξανθό να μπαίνει πολύ με το καστανό σε ανταύγειες ή διαβαθμίσεις αλλά πάντα με κυρίαρχο το καστανό. Το ψυχρό σκούρο ξανθό με άκρες που ανοίγουν είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του καστανόξανθου που θα επικρατήσει το 2022.

Δες επίσης: Ποιο χρώμα μαλλιών σου πάει ανάλογα με την επιδερμίδα σου!

5. Σκούρο ginger – χρώματα μαλλιών για το 2022

Όπως θα έχεις καταλάβει ήδη, τους κόκκινους υποτόνους θα τους δούμε πολύ το 2022.  Πέρα από το soft copper και το auburn που είδαμε προηγουμένως, πολύ θα παίξει και το σκούρο ginger. Γενικότερα το ginger είναι πολύ της μόδας και αγαπάμε να το βλέπουμε τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα!

Δες επίσης: 10 Εντυπωσιακά χρώματα για υπέροχα σγουρά μαλλιά!

6. Bleached blond – τάσεις το 2022

ξανθό καρέ μαλλί

Δες επίσης: 10 Προτάσεις για αλλαγή χρώματος μαλλιών για μελαχρινές!

Τέλος, για τις ξανθές κυρίες που θέλουν να διατηρήσουν το χρώμα τους αλλά να το εξελίξουν, προτείνουμε το bleached blond. Το χρώμα αυτό ταιριάζει υπέροχα σε κοντά κουρέματα όπως τα καρέ.

Related Posts