6 Εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε βρεγμένα μαλλιά!

by ediva

Μόλις βγήκες από το μπάνιο και έχεις ήδη αργήσει για το ραντεβού σου. Τι κάνεις όμως με τα βρεγμένα μαλλιά; Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να βγεις έτσι, αλλά αν είναι κάτι επείγον δεν έχεις και άλλες επιλογές.

Προφανώς, δεν προλαβαίνεις να τα στεγνώσεις, προλαβαίνεις όμως να κάνεις ένα όμορφο hairstyle ούτως ώστε να μην χαλάνε και την εμφάνιση σου. Ναι κι όμως, όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, υπάρχουν μερικά υπέροχα χτενίσματα ιδανικά για τα νωπά μαλλιά, τα οποία μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγα λεπτά και να δείχνεις άκρως εντυπωσιακή.

Δες στην συνέχεια τα 6 καλύτερα tutorials που μπορείς να ακολουθήσεις!

 

Χτενίσματα για βρεγμένα μαλλιά μέσα σε 5′ (Tutorials)

 

Τριπλός χαμηλός κότσος

wet-hair-hairstyles

eukola-xtenismata-mesea-mallia

Διαδικασία:

Χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και χώρισε τα σε 3 ίσα μέρη. Ξεκίνα με την μεσαία τούφα, στρίβοντας την και κάνοντας έναν μικρό κότσο στο ύψος του σβέρκου και σταθεροποίησε τον με τσιμπιδάκια. Έπειτα, κάνε το ίδιο και για τα άλλα δύο τμήματα.

Κοτσίδα ψαροκόκκαλο

kotsida-psarokokkalo-tutorial

diy-xtenisma-ediva-gr

 Διαδικασία:

Μάζεψε τα μαλλιά σου μια ψηλή κοτσίδα και χώρισε την αλογοουρά σου στα 2. Στην συνέχεια, πάρε μία λεπτή τούφα από το πίσω μέρος της αριστερής πλευράς και πήγαινε την προς τα δεξιά. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Συνέχισε έτσι μέχρι να φτάσεις στο τέλος την κοτσίδας σου, όπου θα σταθεροποιήσεις την πλεξούδα σου με ένα λαστιχάκι. Άνοιξε λίγο την πλεξούδα, για να μην είναι πολύ στιλιζαρισμένο το αποτέλεσμα και είσαι έτοιμη.

Ψηλός κότσος πλεξούδα

psilos-kotsos-pleksouda

xtenismata-douleia-ediva-gr

Εδώ τώρα αν έχεις ήδη κάνει την κοτσίδα ψαροκόκκαλο που δείξαμε προηγουμένως, αλλά δεν θέλεις να την αφήσεις έτσι, μπορείς πολύ απλά να στρίψεις την πλεξούδα σου γύρω από το λαστιχάκια, ώστε να κάνεις έναν κότσο.

Χαμηλός κότσος

hairstyle-tutorials

xtenismata-makria-mallia

Ότι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις, είναι να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και να τα μαζέψεις μια χαμηλή κοτσίδα, ώστε να την στρίψεις και να την κάνεις έναν υπέροχο χαμηλό κότσο.

Ατημέλητο χτένισμα

atimelita-xtenismata-ediva-gr

xtenismata-vima-vima

Διαδικασία:

Χώρισε τα μαλλιά σου σε 3 μέρη, όπως βλέπεις και στην εικόνα. Έπειτα, στρίψε την αριστερή τούφα για να κάνεις έναν μικρό κότσο και σταθεροποίησε τον με τσιμπιδάκια. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και για την δεξιά πλευρά. Μόλις τελειώσεις, κάνε το ίδιο και για το πάνω μέρος των μαλλιών σου, κάνοντας έναν κότσο ακριβώς πάνω από τους άλλους δύο.

Στριφτή πλεξούδα με κότσο στο πλάι

diy-vradina-xtenismata

xtenismata-vregmena-mallia

Διαδικασία:

Για το τελευταίο χτένισμα θα πρέπει να κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι στα δεξιά και γύρνα τα μαλλιά σου στο μπροστινό μέρος προς τα αριστερά. Πάρε δύο τούφες και στρίψε την μία κάτω από την άλλη, ένωσε τες και πάρε μία καινούρια από μπροστά από την γραμμή των μαλλιών σου.

Συνέχισε μέχρι να φτάσεις στο αυτί σου και έπειτα μάζεψε τα κοτσίδα στο πλάι και στρίψτην για να κάνεις έναν χαμηλό κότσο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts