μαλλιά

3 Γρήγοροι τρόποι να μαζέψεις τα μαλλιά κοτσίδα!

by ediva

Το κλασικό πρόβλημα για τις γυναίκες με μακριά μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ότι δεν ξέρουν πως να φτιάξουν τα μαλλιά τους εντυπωσιακά χωρίς να ζεσταίνονται.

Η κλασική κοτσίδα που χρησιμοποιούμε όλες το καλοκαίρι δεν είναι και πολύ εντυπωσιακή όταν είναι κάθε μέρα ίδια, γι’ αυτό το ediva.gr σου προτείνει 3 γρήγορους αλλά και εντυπωσιακούς τρόπους για να μαζέψεις τα μαλλιά κοτσίδα.

Πάμε να δούμε βήμα προς βήμα τη διαδικασία για αυτές τις 3 υπέροχες κοτσίδες.

μαλλιά κοτσίδα

Αρχικά, βάλε λίγο αφρό στο χέρι σου και και άπλωσε τον στα μαλλιά σου από την ρίζα για να μπορέσεις να τα χτενίσεις ευκολότερα προς τα πίσω και να τα μαζέψεις μια ψηλή κοτσίδα.

Έπειτα χτένισε την κοτσίδα σου μέχρι το τέλος για να μην έχει κόμπους. Στη συνέχεια βάλε άλλο ένα λαστιχάκι στην κοτσίδα σου περίπου 3 χιλιοστά πιο κάτω από το προηγούμενο και άνοιξε τα μαλλιά σου από λαστιχάκι σε λαστιχάκι για να δώσεις όγκο. Συνέχισε την ίδια τακτική με το λαστιχάκι μέχρι να καλύψεις την κοτσίδα σου.

Τέλος, κρεπάρισε λίγο την άκρη της κοτσίδας σου για να ταιριάζει με το όλο look και ρίξε λακ για να σταθεροποιηθούν και να γυαλίσουν τα μαλλιά σου. Έτοιμο!

μαλλιά κοτσίδα

Εδώ τώρα ρίξε τα μαλλιά σου στο πλάι και μάζεψε τα σχετικά χαμηλά με ένα λαστιχάκι, πάρε δύο μικρές τούφες από την κάθε πλευρά της κοτσίδας σου και χρησιμοποίησε τα για να κάνεις έναν κόμπο πάνω από το λαστιχάκι στο μπροστινό μέρος της κοτσίδας.

Έπειτα, πάρε δύο ακόμη τούφες και πρόσθεσε τες με τις άλλες δύο που έχεις στα χέρια σου και κάνε άλλον ένα κόμπο. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώντας μόνο το πάνω μέρος της κοτσίδας σου μέχρι να φτάσεις στο τέλος και δέσε τα με ένα λαστιχάκι στο τέλος. Κάναμε 5 λεπτά; Μπορεί και όχι.

μαλλιά κοτσίδα

Το τελευταίο μας look είναι πολύ πιο γρήγορο. Ξεκινώντας, χτένισε προς τα πίσω τα μαλλιά σου και πιάστα σε μια ελαφρώς ψηλή κοτσίδα χρησιμοποιώντας λαστιχάκι σε έντονο χρώμα για να κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σου. Ψέκασε με λακ το κεφάλι σου μέχρι και το λαστιχάκι για να αποκτήσεις πιο wet look.

Τέλος πρόσθεσε άλλα δύο ίδια λαστιχάκια σε απόσταση περίπου 2 χιλιοστά το ένα από το άλλο στην κοτσίδα σου. Στοίχημα ότι δεν σου πήρε πάνω από 1 λεπτό.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να δείχνεις εντυπωσιακή χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου και να παιδεύεσαι! Λοιπόν κορίτσια δοκιμάστε και τους 3 τρόπους και περιμένω τα σχόλια σας!

Related Posts