χειροποίητα βραχιόλια ediva.gr

Φτιάξε χειροποίητα βραχιόλια από ένα παλιό περιοδικό!

by ediva-author

Ψάχνεις ένα γρήγορο και φθηνό τρόπο να φτιάξεις μερικά χειροποίητα βραχιόλια εύκολα και γρήγορα που είτε θα τα φορέσεις είτε θα τα κάνεις δώρο; Απλά βρες χρωματιστά φύλλα χαρτί από παλιά περιοδικά ημερολόγια ή εφημερίδες και είσαι έτοιμη!

Σοβαρά δεν θα χρειαστείς πολλά πράγματα και είναι εύκολο και γρήγορο. Χρειάζεσαι το χαρτί της επιλογής σου, μερικές χάντρες που ίσως σου περίσσεψαν από κάποιο άλλο χειροποίητο κόσμημα που έφτιαξες, το χαρτί της επιλογής σου, σχολική κολλά για χαρτί, ένα κούμπωμα (προαιρετικά), οδοντογλυφίδες ελαστικό σχοινάκι ή πετονιά που θα περάσεις τις χάντρες και διάφανο βερνίκι νυχιών. Μην ξεχνάς πως σε όλα τα χειροποίητα κοσμήματα το μέγεθος και τα χρώματα είναι δική σου επιλογή!

Πως θα το κάνεις…

Κόψε το χαρτί σε λωρίδες διαγώνια όπως θα δεις στην εικόνα από κάτω. Πέρνα με την κόλλα τη μία μεριά της κάθε λωρίδας και τύλιξε την στην οδοντογλυφίδα για να έχει κενό στη μέση. Το καλό είναι πως η κόλλα για χαρτί στεγνώνει γρήγορα. Συνέχισε την ίδια διαδικασία για όλες τις λωρίδες

χειροποίητα βραχιόλια ediva.gr g (3)

Αφού έχεις τελειώσει με το χαρτί, πέρνα τις “χάντρες” που έφτιαξες στο σχοινάκι ή πετονιά, βάζοντας ενδιάμεσα τις κανονικές χάντρες (φυσικά μπορείς να μην βάλεις άλλες χάντρες αν δεν έχεις.). Αν χρησιμοποίησες ελαστικό σχοινάκι δεν χρειάζεσαι φυσικά κούμπωμα. Αυτό είναι δική σου επιλογή. Αφού τελειώσεις πέρνα τις χάρτινες χάντρες σου με το βερνίκι νυχιών για να γυαλίσουν και είσαι έτοιμη. Φυσικά μπορείς με οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών να κάνει ότι χρώμα θέλεις το βραχιόλια σου!!!

χειροποίητα βραχιόλια ediva.gr g (3)

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts