Διακόσμηση υπνοδωματίου

6 Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο σου!

by tzinav

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να στολίζουμε μόνο το σαλόνι μας; Το υπνοδωμάτιο μας είναι ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού. Επομένως, αν θέλουμε να νιώσουμε πραγματικά το πνεύμα των γιορτών πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα έχει το υπνοδωμάτιο μας!

Πάντως το δωμάτιο σου μπορεί να μπει σε χριστουγεννιάτικο mood με μερικές πολύ απλές αλλαγές και προσθήκες. Ανακάλυψε λοιπόν 6 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο σου!

6 Ιδέες για να φέρεις τα Χριστούγεννα στο υπνοδωμάτιο!

 

1. Στρώσε τα γιορτινά σου σεντόνια

χριστουγεννιάτικα σεντόνια κρεβάτι κόκκινα καρό χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωμάτιο

‘Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη συνηθισμένη παπλωματοθήκη και τα σεντόνια σου και να στρώσεις τα γιορτινά σου. Προτίμησε λευκά είδη σε πράσινο ή κόκκινο χρώμα, ενώ μια ωραία χριστουγεννιάτικη ιδέα διακόσμησης του κρεβατιού είναι και τα καρό. Τοποθέτησε και δύο-τρία διακοσμητικά μαξιλάρια με χριστουγεννιάτικο μοτίβο και το κρεβάτι σου θα δείχνει πιο γιορτινό από ποτέ!

Δες επίσης: 7 Πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού!

2. Κρέμασε μια γιρλάντα γύρω από το κεφαλάρι του κρεβατιού σου

γιρλάντα χριστουγεννιάτικη γύρω από κεφαλάρι κρεβατιού χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωμάτιο

Το κεφαλάρι του κρεβατιού σου είναι ένα πολύ καλό μέρος για να περάσεις μια κλασική πράσινη γιρλάντα. Μπορείς να τη διακοσμήσεις με μικρές μπάλες και να τοποθετήσεις ακόμα και φωτάκια γύρω της. Έτσι, το κρεβάτι σου θα μοιάζει βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία και δε θα θες να το αποχωριστείς!

Δες επίσης: 6 Απλές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

3. Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου

χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου λαμπάκια

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις το χώρο να στολίσεις ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δωμάτιο σου. Κανένα πρόβλημα όμως αφού υπάρχουν εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα που πιάνουν λιγότερο χώρο. Μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή ιδέα είναι να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου. Αυτό που θα χρειαστείς είναι μερικά κλαδιά με διαφορετικά μήκη, λίγες μπάλες και στολίδια και λαμπάκια! Έτσι, θα έχεις ένα όμορφο αυτοσχέδιο δέντρο στον τοίχο σου!

Δες επίσης: Ιδέες για Χριστουγεννιατικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου!

4. Κρέμασε ένα στεφάνι πάνω από το κρεβάτι σου

κόκκινο χριστουγεννιάτικο στεφάνι πάνω από το κρεβάτι

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις τα στεφάνια στις πόρτες αλλά γιατί να μη τοποθετήσεις ένα πάνω από το κρεβάτι σου; Κρέμασε ένα γιορτινό κόκκινο στεφάνι πάνω από το κρεβάτι σου και το δωμάτιο σου δείχνει χριστουγεννιάτικο χωρίς υπερβολές.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για να φέρεις τα Χριστούγεννα στην κουζίνα σου!

5. Διακόσμησε το παράθυρο σου

χριστουγεννιάτικο παράθυρο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωμάτιο

Μια απλή ιδέα που μπορεί όμως να αλλάξει τελείως το δωμάτιο σου είναι να διακοσμήσεις το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μερικά λαμπάκια να κρέμονται από το παράθυρο. Μάλιστα, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο αν αντί για απλά φωτάκια τοποθετήσεις άλλα σε σχήμα αστεριού ή νιφάδας χιονιού.

Δες επίσης: 15 Εντυπωσιακές & απλές ιδέες διακόσμησης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

6. Τοποθέτησε ένα μίνι δέντρο

μικρό δεντράκι καθρέπτης συρταριέρα

Για να μη μένει το υπνοδωμάτιο σου χωρίς ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορείς να τοποθετήσεις ένα μίνι δέντρο πάνω στη συρταριέρα σου. Φυσικά διακόσμησε το με μερικές μπάλες και φωτάκια, όπως κάνεις και με το κανονικό δέντρο. Έτσι, ακόμα και ένα απλό, μικρό δεντράκι αρκεί για να αποκτήσει το υπνοδωμάτιο σου αέρα Χριστουγέννων.

Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικες ιδέες για γυάλινα βαζάκια!

Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζεις τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μόνο στο σαλόνι. Κάνε λοιπόν το υπνοδωμάτιο σου να θυμίζει Χριστούγεννα με αυτές τις απλές ιδέες που μόλις έμαθες και δε θα χορταίνεις να το βλέπεις!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts