διακοσμήσεις φυτά Χριστούγεννα

5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τα φυτά τα Χριστούγεννα

by tzinav

Τα φυτά αποτελούν μεγάλη τάση στη διακόσμηση τις τελευταίες σεζόν και σίγουρα κι εσύ έχεις μερικές γλάστρες, είτε μεγαλύτερες είτε μικρότερες, στο σπίτι σου. Τώρα λοιπόν που τα Χριστούγεννα είναι κοντά μπορείς πολύ εύκολα να διακοσμήσεις τα φυτά σου ανάλογα, δίνοντας τους έτσι μια εορταστική πινελιά που θα αλλάξει το χώρο.

Είναι αλήθεια ότι τις γιορτές μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στη διακόσμηση του σπιτιού και να βάλεις τα πάντα στο κλίμα. Με άλλα λόγια, μέχρι και τα φυτά εσωτερικού χώρου που έχεις μπορούν να δείχνουν γιορτινά! Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες για να διακοσμήσεις τα φυτά τα Χριστούγεννα!

Πως να δώσεις στα φυτά σου μια χριστουγεννιάτικη πινελιά!

 

1. Κρέμασε χριστουγεννιάτικες μπάλες

Ένας απλός τρόπος να βάλεις τα φυτά σου γρήγορα σε χριστουγεννιάτικο κλίμα είναι να κρεμάσεις από αυτά μερικές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Εξάλλου, σίγουρα σου έχουν περισσέψει μερικές από το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τις μπάλες σου με αυτόν το δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο. Μάλιστα, κάτι τέτοιο αποτελεί μια τέλεια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν έχεις χώρο στο σπίτι για κανονικό δέντρο.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τα παράθυρα τα Χριστούγεννα

2. Διακόσμησε τα φυτά με λαμπάκια

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι η τέλεια προσθήκη στα φυτά σου τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, στόλισε τα φυτά σου με λαμπάκια είτε στα φύλλα είτε στα κλαδιά τους. Με αυτό τον τρόπο, τα φυτά σου θα δείχνουν εντυπωσιακά και άκρως γιορτινά!

Δες επίσης: Πώς να στολίσεις ένα studio διαμέρισμα για τα Χριστούγεννα!

3. Ανάμειξε γλάστρες με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στα ράφια

Σίγουρα σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου έχεις ράφια. Επομένως, τώρα τις γιορτές φρόντισε να βάλεις τα ράφια σου σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με μερικά ανάλογα διακοσμητικά, όπως είναι τα δεντράκια ή μερικές φιγούρες. Ωστόσο, στα must διακοσμητικά ανήκουν και μερικά γλαστράκια με φυτά, τα οποία θα δώσουν στα χριστουγεννιάτικα ράφια σου μια δόση χρώματος και φύσης!

Δες επίσης: 6 Τρόποι να εντάξεις μια γιρλάντα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

4. Βάλε κορδέλες στις γλάστρες

Ένας ακόμα εύκολος τρόπος για να μετατρέψεις τα φυτά σου σε χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι να δέσεις μια εντυπωσιακή και γιορτινή κορδέλα γύρω από τη γλάστρα τους! Εξάλλου, μια τέτοια ιδέα είναι πολύ οικονομική και απλή στην εκτέλεση της! Μετάτρεψε λοιπόν τις γλάστρες σου σε όμορφα δωράκια με μια μόνο κορδέλα γύρω τους!

Δες επίσης: Προτάσεις για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

5. Φτιάξε χριστουγεννιάτικους δίσκους με γλαστράκια

Και ποια δεν αγαπά τους διακοσμητικούς δίσκους που κοσμούν ιδανικά τα τραπέζια και τους πάγκους του σπιτιού; Τώρα λοιπόν τα Χριστούγεννα στόλισε τους δίσκους με μερικά φυτά σε γλαστράκια. Για παράδειγμα, μπορείς να διαλέξεις ένα αλεξανδρινό που αποτελεί σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων ή ένα μίνι έλατο που θα δώσει στο δίσκο σου χριστουγεννιάτικες πινελιές!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts