μοντέρνο μπαλκόνι

5 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο μπαλκόνι!

by tzinav

Οι διάφορες τάσεις της διακόσμησης δεν αφορούν μόνο το εσωτερικό του σπιτιού αλλά επεκτείνονται ακόμα και στη διακόσμηση του μπαλκονιού. Έτσι, αν γενικά το στυλ σου είναι σύγχρονο τότε πιθανότητα αυτό που επιζητάς είναι ένα μοντέρνο μπαλκόνι. Βέβαια για να πετύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικά βήματα.

Μια βεράντα σύγχρονης αισθητικής μπορεί σίγουρα να γίνει κομψή και εντυπωσιακή. Και οι τρόποι για να το πετύχεις είναι αρκετοί. Δες λοιπόν 5 ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο μπαλκόνι!

Πως να διαμορφώσεις μια μοντέρνα βεράντα!

 

1. Χρησιμοποίησε το άσπρο και το μαύρο στη διακόσμηση

μίνιμαλ βεράντα σκούρο χρώμα μοντέρνο μπαλκόνι

Ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου είναι αυτός που είναι συνδεδεμένος με μια μοντέρνα διακόσμηση. Έτσι, εφαρμόζοντας τον στο μπαλκόνι σου θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στο αποτέλεσμα που θέλεις. Για παράδειγμα, μπορείς να ξεκινήσεις βάφοντας τους τοίχους του μπαλκονιού σου σε ένα σκούρο γκρι ή μαύρο χρώμα. Για να σπάσεις το μαύρο της βεράντας επίλεξε υφάσματα για τα καθίσματα σε λευκό. Με τον απλό αυτό συνδυασμό χρωμάτων το μπαλκόνι σου θα δείχνει ιδιαίτερα σύγχρονο!

Δες επίσης: Οδηγός αρχαρίων για τη διακόσμηση ενός κομψού μπαλκονιού!

2. Διάλεξε ιδιαίτερα καθίσματα

μπαλκόνι ιδιαίτερες καρέκλες μοντέρνο μπαλκόνι

Ένα από τα χαρακτηριστικά μιας μοντέρνας διακόσμησης είναι οι έντονες γεωμετρίες. Στη βεράντα σου μπορείς να τις πετύχεις επιλέγοντας ιδιαίτερα καθίσματα αλλά και γενικότερα έπιπλα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις πολυθρόνες με καμπύλες με ένα μίνιμαλ τραπεζάκι. Με τον τρόπο αυτό θα δώσεις στο μπαλκόνι το εφέ που θέλεις.

Δες επίσης: Προτάσεις για ένα όμορφο μπαλκόνι στην πόλη από τα ΙΚΕΑ

3. Διακόσμησε με πρωτότυπες γλάστρες

βεράντα μοντέρνες γλάστρες

Οι γλάστρες αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία σε ένα μπαλκόνι. Αν λοιπόν θέλεις η βεράντα να έχει μια μοντέρνα αισθητική τότε θα πρέπει και η επιλογή σε γλάστρες να είναι ανάλογη. Για παράδειγμα, οι τσιμεντένιες γλάστρες ή οι γλάστρες σε μαύρο χρώμα ή ακόμα οι γλάστρες σε περίεργα σχήματα αποτελούν μια ταιριαστή επιλογή.

Δες επίσης: 6 Δημιουργικές γλάστρες για το μπαλκόνι σου!

4. Εγκατάστησε κρυφό φωτισμό

μίνιμαλ μπαλκόνι

Ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει το στυλ σε ένα μπαλκόνι ή να ενισχύσει το υπάρχον. Για ένα μοντέρνο μπαλκόνι λοιπόν αυτό που χρειάζεσαι είναι κρυφός φωτισμός, σποτάκια ή προβολείς σε στρατηγικά σημεία του μπαλκονιού. Φρόντισε αυτός ο έξτρα φωτισμός να πέσει σε σημεία που θέλεις να αναδείξεις ή σε σημεία που θα διευκόλυνε να είναι πιο εμφανή.

Δες επίσης: 6 Υπέροχοι τρόποι να ομορφύνεις τον τοίχο του μπαλκονιού!

5. Ένταξε φυσικά υλικά στη διακόσμηση

βεράντα ξύλινο διακοσμητικό

Ένα ακόμα στοιχείο μια σύγχρονης διακόσμησης, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, είναι η προτίμηση φυσικών υλικών. Πρακτικά λοιπόν, στη βεράντα σου μπορείς να επιλέξεις στοιχεία από υλικά όπως το ξύλο. Για παράδειγμα, ένα ξύλινο διαχωριστικό θα αποτελούσε τέλεια ιδέα. Ακόμα, ένα πάτωμα με όψη ξύλου θα ήταν ότι πρέπει!

Related Posts