Κομψά σχέδια πεντικιούρ

5 Εκπληκτικές ιδέες για κομψά σχέδια πεντικιούρ

by ediva

Έχετε βαρεθεί τα ίδια σχέδια πεντικιούρ και αναζητείτε κάτι καινούριο που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει; Το πεντικιούρ, είναι μια διαδικασία ιδιαίτερα δημοφιλής, κυρίως στις γυναίκες, η οποία έχει τόσο αισθητικούς όσο και θεραπευτικούς σκοπούς για το πόδι. Το καλοκαίρι ειδικότερα, πάρα πολλοί άνθρωποι κάνουν το πεντικιούρ τους. Αν δεν έχεις καταλήξει στο σχέδιο που θέλεις να κάνεις, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Παρακάτω, θα δεις 5 ιδέες για κομψά σχέδια πεντικιούρ για να διαλέξεις.

5 Εναλλακτικές για μοντέρνα σχέδια πεντικιούρ!

 

1.Γαλλικό

Γαλλικό πεντικιούρ κομψά σχέδια Γαλλικό πεντικιούρ κομψά σχέδια

Το γαλλικό σχέδιο, είναι τόσο διαχρονικό που είναι πάντα μέσα στη μόδα. Είναι ένα σχέδιο που έχει φανατικούς υποστηρικτές, και μάλιστα κάποιες γυναίκες κάνουν μόνο γαλλικό μανικιούρ. Όμως το έχετε δοκιμάσει και στα πόδια σας; Όπως δείχνουν και οι παραπάνω φωτογραφίες, είναι μια πάρα πολύ κομψή εναλλακτική, η οποία αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

Δείτε επίσης: 10 Τρόποι για να πετύχεις ένα γαλλικό μανικιούρ!

2. Με στρας

Κομψό πεντικιούρ με στραςΚομψό πεντικιούρ με στρας

Πολλές γυναίκες, δε χρησιμοποιούν στρας στο πεντικιούρ τους. Οι παραπάνω φωτογραφίες όμως, δείχνουν πως είναι μια πραγματικά όμορφη εναλλακτική. Μπορείτε να βάλετε λίγα στρας στο πεντικιούρ σας και να του δώσετε μια νότα κομψότητας και ταυτόχρονα να γίνει και ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό πεντικιούρ. Αν σας αρέσει και λίγη υπερβολή, μπορείτε φυσικά να διαλέξετε και λίγα παραπάνω στρας από αυτά που υπάρχουν στις παραπάνω φωτογραφίες.

Δείτε επίσης: 7 Καλοκαιρινά χρώματα για πεντικιούρ!

3. Με λουλούδια

Κομψό πεντικιούρ με λουλούδια Κομψό πεντικιούρ με λουλούδια

Τα σχέδια στα νύχια, αδιαμφισβήτητα αναβαθμίζουν ένα πεντικιούρ. Τα σχέδια με λουλούδια, είναι μια πολύ ασφαλής και διαχρονική επιλογή σε μανικιούρ αλλά και σε πεντικιούρ.Έχουν πληθώρα επιλογών και χρωμάτων, τα οποία μπορείτε να διαλέξετε και να κάνετε στο δικό σας πεντικιούρ. Όλα τα χρώματα, μπορεί να είναι μια εναλλακτική. Οι παραπάνω φωτογραφίες, μπορεί να σας δώσουν μια έμπνευση και να σας κάνουν να φτιάξετε λουλούδια στο πεντικιούρ σας στο επόμενο ραντεβού με την αισθητικό σας.

Δείτε επίσης: Πως να διατηρήσεις το πεντικιούρ σου περισσότερο το καλοκαίρι!

4. Ματ

Ματ καλοκαιρινά νύχια ποδιών Ματ καλοκαιρινά νύχια ποδιών

Για να κάνετε ένα μοντέρνο πεντικιούρ, μπορείτε φυσικά να διαλέξετε και ματ νύχια, τα οποία θα δώσουν ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που έχετε συνηθίσει. Η ματ υφή στα νύχια, δίνει κομψότητα και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αδιαμφισβήτητα θα μπορεί να συνοδεύσει το καλοκαιρινό σας πεντικιούρ.

Δείτε επίσης: 5 Βήματα για τέλειο DIY πεντικιούρ στο σπίτι!

5. Πολύχρωμα

Πολύχρωμο μοντέρνο πεντικιούρ Χρωματιστά νύχια ποδιών

Τα πολύχρωμα νύχια στα πόδια, είναι σίγουρα μια επιλογή που δε θα διάλεγαν πολλοί. Ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητα μια άκρως καλοκαιρινή ιδέα για πεντικιούρ, που θα δώσει χρώμα και ένταση σε όλο σας το look. Αν σας αρέσει το χρώμα, και θέλετε να υπάρχει στα νύχια του ποδιού σας διαλέξτε χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους, και συνθέστε μια όμορφη παλέτα και ένα πολύ όμορφο τελικό αποτέλεσμα. Οι διχρωμίες, είναι μια επιλογή που επίσης μπορείτε να διαλέξετε για να έχετε ένα ωραίο τελικό πεντικιούρ.

Δείτε επίσης: 8 Βήματα για να κάνεις το ιδανικό πεντικιούρ!

Το πεντικιούρ, θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σας και θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα με τον εαυτό σας. Οπότε, το επόμενο ραντεβού με την αισθητικό σας για ένα καλοκαιρινό πεντικιούρ σας περιμένει.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts