τοστιέρα μαλλιών

Καθάρισε την τοστιέρα μαλλιών εύκολα και γρήγορα!

by ediva-author

Η τοστιέρα μαλλιών είναι ένα εργαλείο απαραίτητο για κάθε γυναίκα.

Καθώς την χρησιμοποιούμε συχνά, παρουσιάζονται φθορές αλλά και υπολείμματα από τα προϊόντα styling τα οποία δημιουργούν έξτρα φθορά και μειώνεται η αποτελεσματικότητά της

Πρέπει να είμαστε σχολαστικές στον καθαρισμό της γιατί τα υπολείμματα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε για καλύτερο αποτέλεσμα σε συνάρτηση με τη υψηλή θερμοκρασία της τοστιέρας φθείρουν όχι μόνο το εργαλείο αλλά ακόμα περισσότερο τα μαλλιά μας και ιδιαίτερα τις άκρες των μαλλιών που είναι και πιο ευαίσθητες. ..

Δες λοιπόν μια εύκολη και γρήγορη λύση για να έχεις πάντα την τοστιέρα μαλλιών σου καθαρή και σαν καινούρια!!!

 

Τι υλικά θα χρειαστείς για να καθαρίσεις την τοστιέρια μαλλιών:

τοστιέρα μαλλιών

  • Ένα μαλακό σφουγγαράκι
  • Ένα κουτάλι
  • Ένα μπολάκι ή πιάτο
  • Μπατονέτες
  • Μαγειρική σόδα
  • Οξυζενέ

Διαδικασία:

Αναμειγνύουμε τη μαγειρική σόδα με το οξυζενέ στο μπολάκι με το κουτάλι μέχρι να γίνει μια πάστα όχι πολύ νερουλή και περιμένουμε μέχρι να σταματήσει να ”αφρίζει”.

Απλώνουμε με το κουτάλι το μείγμα πάνω στην τοστιέρα μαλλιών (όπου έχει υπολείμματα) με τα δάχτυλα ή με το κουτάλι. Προσπαθούμε να βάλουμε το μείγμα ακόμα και στις γωνίες. Αν δεν μπορούμε χρησιμοποιούμε τις μπατονέτες.

Αφού αφήσουμε το μείγμα 5-10 λεπτά, τρίβουμε απαλά και αφαιρούμε με ένα βρεγμένο και μαλακό πανί.

Αφήνουμε την τοστιέρα μαλλιών να στεγνώσει καλά πριν τη χρησιμοποιήσουμε ξανά. Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρίζουμε τακτικά.

Αυτή τη μέθοδο μπορούμε να την εφαρμόζουμε έως και δύο φορές την εβδομάδα αν χρειάζεται εφόσον χρησιμοποιούμε την τοστιέρα καθημερινά!

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

τοστιέρα μαλλιών

Bonus Tip: Δεν ξεχνάμε να προστατεύουμε τα μαλλιά μας και τις άκρες τους με σιλικόνη μαλλιών ώστε να μην αποκτήσουμε ψαλίδα και επίσης πρέπει τα μαλλιά μας πριν χρησιμοποιήσουμε την τοστιέρα να είναι εντελώς στεγνά για να έχουμε τέλεια αποτελέσματα!