κουρέματα χτενίσματα αδυνατίζουν πρόσωπο

6 Κουρέματα και χτενίσματα που αδυνατίζουν το πρόσωπο

by tzinav

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν hairstyles που κολακεύουν ενώ άλλα που αδικούν το πρόσωπο μας. Αυτό φυσικά εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου. Αν λοιπόν έχεις μαγουλάκια και θέλεις να βρεις κουρέματα και χτενίσματα που θα τα κρύβουν και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη τότε θα σου δείξουμε ποια αδυνατίζουν το πρόσωπο σου!

Όπως μπορεί το σωστό μακιγιάζ ή το σωστό ντύσιμο να καμουφλάρουν μερικά ελαττώματα σου το ίδιο ισχύει και με το κατάλληλο μαλλί. Αν λοιπόν το θέμα σου είναι ότι θέλεις να κάνεις το πρόσωπο σου πιο λεπτό ανακάλυψε 6 κουρέματα και χτενίσματα που αδυνατίζουν το πρόσωπο!

6 Hairstyles για ένα πιο λεπτό πρόσωπο!

1. Μακριά blunt μαλλιά

μακριά μαλλιά καστανόξανθα

Τα μακριά μαλλιά έχουν την ικανότητα να μακραίνουν το πρόσωπο σου με αποτέλεσμα να δείχνει και πιο μακρόστενο. Με άλλα λόγια, ένα μονοκόμματο μακρύ κούρεμα είναι ότι πρέπει αν θέλεις να επιμηκύνεις το πρόσωπο σου και να κόψεις λίγο από τα μάγουλα σου.

Δες επίσης: Κομψές ιδέες για ένα μακρύ καρέ κούρεμα

2. Ασύμμετρο καρέ

ασύμμετρο καρέ ξανθό

Τα καρέ κουρέματα είναι πάντα μια στιλάτη επιλογή. Ειδικά μάλιστα αν θέλεις μια πιο ιδιαίτερη επιλογή το ασύμμετρο καρέ είναι ότι πρέπει για εσένα. Μάλιστα, ένα ασύμμετρο καρέ, πιο κοντό στο πίσω μέρος και πιο μακρύ μπροστά είναι μια τέλεια ιδέα για να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο λεπτό.

Δες επίσης: 5 Κοντά γυναικεία κουρέματα που θα εντυπωσιάσουν

3. Μακριά φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά κουρέματα χτενίσματα αδυνατίζουν πρόσωπο

Τα φιλαριστά μαλλιά έχουν κάνει μια δυναμική επανεμφάνιση τα τελευταία λίγα χρόνια και αποτελούν μια άκρως στιλάτη επιλογή. Αν λοιπόν έχεις μακριά μαλλιά και θέλεις να αδυνατίσεις την όψη του προσώπου σου αξίζει να δοκιμάσεις να κάνεις μερικά face framing layers, δηλαδή στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο σου.

Δες επίσης: 5 Γρήγορα και πανεύκολα χτενίσματα!

4. Κούρεμα με φράντζα

μαλλιά φραντζάκια κουρέματα χτενίσματα αδυνατίζουν πρόσωπο

Είναι γεγονός ότι η φράντζα κάνει ένα πρόσωπο να δείχνει πιο γλυκό και συνήθως το κολακεύει. Ειδικά λοιπόν αν θέλεις να δείχνεις πιο λεπτή αξίζει να κάνεις ένα κούρεμα με φράντζα. Μάλιστα, φραντζάκια όπως τα wispy bangs, δηλαδή οι μακριές αραιές αφέλειες είναι η τέλεια επιλογή γιατί δεν είναι ούτε αυστηρά ούτε δύσκολα να τα χτενίσεις. Ωστόσο, ακόμα και μια blunt φράντα θα καταφέρει να σου δώσει ένα πιο αδύνατο πρόσωπο.

Δες επίσης: Χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη

5. Κυματιστά μαλλιά

σπαστά μαλλιά κουρέματα χτενίσματα αδυνατίζουν πρόσωπο

Τα κυματιστά μαλλιά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα όλες τις εποχές του χρόνου. Κι όχι τυχαία άλλωστε αφού κολακεύουν το πρόσωπο λεπταίνοντας και γλυκαίνοντας το. Αξίζουν λοιπόν τη δοκιμή!

Δες επίσης: 5 Hairstyles που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

6. Χωρίστρα στο πλάι

πλαϊνή χωρίστρα

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένας πανεύκολος τρόπος να δείχνεις διαφορετική και μάλιστα πιο αδύνατη καθώς το πρόσωπο σου θα δείχνει πιο μακρόστενο. Δοκίμασε την λοιπόν αν θέλεις να κρύψεις λίγο τα μαγουλάκια σου.

Related Posts