xamogelo-gineka-apotrixosi-ediva.gr

Laser, η λύση για την κατάκτηση της ομορφιάς σε χρόνο dt!

by ediva

Ζούμε στην εποχή της αυτοματοποίησης όπου η τεχνολογία είναι η καλύτερή μας φίλη και χωρίς αυτήν όλα μας φαίνονται πολύ πιο δύσκολα… Από την επικοινωνία με την θεία στην Αυστραλία που μας χαρίζει εικόνα και ήχο, μέχρι την ανακάλυψη των μυστηρίων του σύμπαντος, η τεχνολογία είναι ο αδιάσειστος παράγοντας που δίνει στην ζωή μας ροή, ποιότητα αλλά κυρίως ταχύτητα!

Η πολύπλευρή φύση της όμως, δεν δίνει μόνο τα φώτα της σε απλές καθημερινές δραστηριότητες και επιστημονικές ανακαλύψεις εξέχουσας σημασίας….. Τα δίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε έναν τομέα κλειδί για την διάθεσή και την αυτοπεποίθησή μας, αυτόν της ομορφιάς!

H ομορφιά είναι βασικός στόχος στον οποίο άνδρες και γυναίκες αποβλέπουμε, αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να την κατακτήσουμε χωρίς λίγη βοήθεια. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται σαν από μηχανής θεός η τεχνολογία για να δώσει το χέρι βοηθείας προτάσσοντας ένα ισχυρό και ωφέλιμο εργαλείο! Το laser!
Δεδομένου ότι οι άνδρες χρειάζονται την συνδρομή του laser πολύ λιγότερο σε σχέση με τις γυναίκες, είναι απόλυτα δίκαιο να αφιερωθούμε στα πλεονεκτήματα και στις ευεργεσίες που αυτό προσφέρει στο γυναικείο φύλο ξεκινώντας από το αιώνιο και ενοχλητικό πρόβλημα της τριχοφυΐας!

Όταν η τρίχα γίνεται τριχιά και τα νεύρα κρόσσια….

Οι ορμόνες χορεύουν μονίμως στο γυναικείο σώμα συρτάκι και το σκαμπανέβασμα αποδίδει τις συνέπειές του στην επιφάνεια του δέρματος με την υπερβολική παραγωγή τρίχας… Το δεδομένο είναι ένα…. Αν δεν είναι στα μαλλιά άντε και λίγο στα φρύδια η τρίχα οπουδήποτε αλλού είναι πέρα για πέρα ανεπιθύμητη για κάθε γυναίκα…

laser-apotrichwsi-ediva.gr

Το laser, είναι το βασικό μέσο για να εξαλείψετε την τρίχα, όχι όμως για ένα μικρό χρονικό διάστημα της τάξεως των 20 ημερών ή για μια δύο μέρες όπως συμβαίνει με το ξυραφάκι, αλλά δια παντός!

Η ακτίνα laser που απελευθερώνεται, στοχεύει στην ρίζα του προβλήματος, στην μελανίνη που εμπεριέχει ο θύλακας της τρίχας. Η τρίχα αφαιρείται αποτελεσματικά από την ρίζα και σας χαρίζει απαλό και βελούδινο δέρμα το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε για πάντα, μετά από ένα σύνολο συνεδριών(ο αριθμός τους εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος αλλά και την μορφή της τριχοφυΐας). Το laser με την πάροδο των συνεδριών αποδυναμώνει οριστικά τον θύλακα, με αποτέλεσμα την παύση της παραγωγής τριχών.

trixa-8ilakas
Αποτέλεσμα: Μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα, χωρίς την ταλαιπωρία του δέρματος όπως συμβαίνει κατά την αποτρίχωση με κερί, βελούδινη επιδερμίδα και ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς διχρωμίες όπως συνέβαινε με την διαδικασία της φωτόλυση.

Όμορφο και αδυνατισμένο σώμα…. Πάλι πρέπει να μπει φερμουάρ;

Η αλήθεια είναι ότι η χρήση του laser στην αποτρίχωση είναι λίγο πολύ γνωστή, τι θα λέγατε όμως αν σας λέγαμε ότι είναι το βασικό μέσο για να χάσετε το περιττό λίπος και την κυτταρίτιδα;

Η μεσογειακή γυναίκα είναι το πλέον θαυμαστό πρότυπο ανά τον κόσμο αλλά η εικόνα του αμαυρώνεται από το γονίδιο που ανακοινώνει στον οργανισμό : « Τα λιποκύτταρα παρακαλώ να συσσωρευτούν στην περιφέρεια και στην κοιλιά!»
Το τοπικό πάχος αποτελεί βασικό προβληματισμό των περισσότερων γυναικών που προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν με καταπονητικές ασκήσεις και εξαντλητικές δίαιτες, γεγονότα που δημιουργούν ψυχική φθορά και άγχος και επαναλαμβάνουν μέσα στο μυαλό μια βασική ερώτηση «Θα βγω αδυνατισμένη στην παραλία;»…
Φυσικά η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση είναι ούτως ή άλλως απαραίτητα συστατικά στοιχεία για να απολαμβάνουμε ουσιαστική ποιότητα ζωής, όμως αν σου επιτρέπεται να κάνεις ένα cheating και να είναι ηθικά σωστό, τότε αυτό είναι με το laser!

omorfo-soma
Η χρήση του laser στο αδυνάτισμα  είναι μια από τις πιο σωτήριες λύσεις για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να χάσει το περιττό πάχος και δεν θέλει να καθίσει στο χειρουργικό κρεβάτι για λιποαναρρόφηση.

apotrixosi
Τα λιποκύτταρα, είναι ο βασικός φταίχτης του τοπικού πάχους και η δυσαναλογία που βλέπεις στον καθρέφτη οφείλεται στην διόγκωσή τους αλλά και στον πολλαπλασιασμό τους.
Τι κάνει το laser; Κάνει πράξη το αδυνάτισμα δρώντας άμεσα στα λιποκύτταρα, τα οποία με την δράση του χάνουν την στρογγυλή και διογκωμένη μορφή τους, απελευθερώνουν το ενδοκυτταρικό λίπος και πραγματοποιούν ταυτόχρονα σύσφιξη αλλά και αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του βασικού εχθρού κάθε γυναίκας.

ropoi-na-nikiseis-tin-kyttaritida-1-315x236
Η χρήση του laser για αδυνάτισμα, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα, είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη και δεν χρειάζεται να πεινάσετε αλλά απλά να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή για την μόνιμη διατήρηση του αποτελέσματος!

Before the closure…

Το laser προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα και καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας για την διατήρηση της ομορφιάς αλλά και την βελτίωσή της. Βασικό κομμάτι του επιτυχημένου αποτελέσματος όμως, είναι η ορθή επιλογή και η αναζήτηση ενός πιστοποιημένου κέντρου αισθητικής που θα επανδρώνεται από έμπειρους, καταρτισμένους ανθρώπους!
Εμείς ψάξαμε, ρωτήσαμε και σας προτείνουμε να απευθυνθείτε στους ειδικούς της Laser touch!

Related Posts