χάπια-αδυνατίσματος-ediva

6 ψεύτικες υποσχέσεις που δίνουν τα χάπια αδυνατίσματος

by ediva-author

Τα χάπια αδυνατίσματος δεν κάνουν σε καμία περίπτωση αυτά που υπόσχονται και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην υγεία σου σε πολλές περιπτώσεις. Με απλή λογική να το πάρεις, δεν υπάρχει κάποιο μαγικό χάπι που να κάνει θαύματα. Πολλές φορές δεν κάνουν τίποτα απολύτως απλά σου δίνουν μια ψευδαίσθηση..

 

 

 

 

Ας δούμε όμως τι υπόσχονται πολλά προϊόντα και  χάπια αδυνατίσματος που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση…

Θα χάσεις βάρος γρήγορα..

Τίποτα καλό στη ζωή δεν έρχεται με τόση ευκολία. Τα περισσότερα πράγματα χρειάζονται σκληρή δουλειά και ειδικά όταν μιλάμε για απώλεια βάρους. Οπότε το προϊόν σου υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους για παράδειγμα 5 κιλά σε μια εβδομάδα… απλά μην το αγοράσεις.

Θα έχεις περισσότερη ενέργεια..

Αν κάποιο χάπι σου υπόσχεται παραπάνω ενέργεια, απλά σκέψου πως η ενέργεια έρχεται στο σώμα σου από την υγιεινή διατροφή και την άσκηση. Είναι το ίδιο να βάζεις την τροφή στο στόμα σου και το ίδιο να την παίρνεις σε μορφή χαπιού που δεν ξέρεις τι άλλο περιέχει μέσα; Δοκίμασε να κάνει μόνο 10 λεπτά γυμναστική το πρωί και τότε θα δεις πραγματική ενέργεια στο σώμα σου!

Μπορείς να φας οτιδήποτε θέλεις

Πόσο τέλειο θα ήταν να έτρωγες πίτσα και να έχανες ταυτόχρονα 5 κιλά ε; τέλειο αλλά σε καμία περίπτωση ρεαλιστικό.. Άσε τη διαφήμιση να λέει… Είναι αυτό ακριβώς. Μια διαφήμιση

Θα ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου.

Δεν υπάρχει μαγικό χάπι που ενεργοποιεί το μεταβολισμό. Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου με σωστή διατροφή με φυτικές ίνες και γυμναστική για να έχεις φυσικά και όχι χημικά αποτελέσματα.

Θα εξαφανιστεί το τοπικό λίπος.

Όταν χάνεις βάρος, είναι επόμενο να χάσεις και αρκετό τοπικό λίπος! Κανένα χάπι όμως δεν στοχεύει πραγματικά στο τοπικό λίπος. Τοπικά θα χάσεις μόνο με την ειδική γυμναστική για το κάθε σημείο του σώματος σου που χρειάζεται να εστιάσεις…

Δεν υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις…

Κι όμως έχει παρατηρηθεί πως τα χάπια αδυνατίσματος μπορεί να προκαλέσουν  θολή όραση, απώλεια μαλλιών, απώλεια μνήμης και πολλές άλλες αρνητικές επιπτώσεις..

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι τα χρήματα που θα δώσεις για να αγοράσεις χάπια αδυνατίσματος ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιου είδους προϊόν, είναι τα τα δώσεις σε ένα διαιτολόγο ή στο γυμναστήριο. Θα αυξηθεί και ο μεταβολισμός σου, θα σφίξει το κορμί σου, θα χάσεις βάρος, τοπικό λίπος και θα έχεις απεριόριστη ενέργεια!

Τέλος αναρωτήσου… ξέρεις κάποιον που αδυνάτισε με εύκολο τρόπο, χάπια αδυνατίσματος και οποιουδήποτε είδους τέτοια προϊόντα;;

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts