φίλες νύφης λάθη καλεσμένη γάμο

6 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

by tzinav

Σίγουρα έχεις ήδη πάει σε μερικούς γάμους φέτος το καλοκαίρι και ίσως υπάρχουν και άλλοι μπροστά σου. Και σαν καλεσμένη καλό θα ήταν να κάνεις ότι είναι δυνατό για να τιμήσεις το ζευγάρι που σε έχει προσκαλέσει. Έτσι, υπάρχουν μερικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

Η μέρα του γάμου ανήκει στο ζευγάρι που παντρεύεται. Κι αν εσύ θέλεις να το τιμήσεις με την παρουσία σου τότε πρέπει να συμπεριφερθείς με διακριτικό τρόπο και να αποφύγεις 6 λάθη αν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

 

1. Να μην ενημερώσεις για την απουσία σου

rsvp γάμου

Το ζευγάρι έχει κάνει έναν υπολογισμό ατόμων και θεωρείται ευγενικό να τους ενημερώσεις εγκαίρως αν δεν μπορείς να παραβρεθείς στο γάμο. Αν εσύ δε το κάνεις on time τότε αυτός ο υπολογισμός του ζευγαριού πέφτει έξω. Άσε που το πιο πιθανό είναι ότι έχουν ήδη πληρώσει για το δικό σου φαγητό τσάμπα. Γιατί λοιπόν να τους βάλεις σε αυτή τη διαδικασία ενώ μπορείς απλά να είσαι τυπική και να τους ειδοποιήσεις;

Δες επίσης: Μοντέρνα σύνολα αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

2. Να φορέσεις λευκά-

Λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

νύφη φίλες

Μπορεί να ακούγεται παρωχημένο αλλά καλό θα ήταν να μη φορέσεις λευκό φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Μπορεί η νύφη να μην έχει πρόβλημα αλλά είσαι σίγουρη για αυτό; Εξάλλου, υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα ρούχων που μπορείς να φορέσεις! Γιατί να μην τα προτιμήσεις και να είσαι safe;

Δες επίσης: 5 Ιδέες για χτένισμα αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

3. Να πιεις πολύ- Λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

σαμπάνια γάμος

Το ότι ο γάμος έχει open bar δε σημαίνει ότι πρέπει να πιεις όσο πιο πολύ μπορείς. Το να μεθύσεις από νωρίς στο γάμο μπορεί να σε κάνει να φερθείς με ανάρμοστο τρόπο για τον οποίο θα λυπάσαι την επόμενη μέρα!

4. Να τραβάς υπερβολικά τα βλέμματα

καλεσμένες γάμο λάθη καλεσμένη γάμο

Το να θες να είσαι το επίκεντρο της προσοχής την ημέρα του γάμου κάποιου άλλου είναι τεράστιο λάθος! Απόφυγε λοιπόν να τραβάς τα βλέμματα, είτε αυτό είναι με το ντύσιμο είτε με την συμπεριφορά σου και ρίξε λίγο τους τόνους. Ειδικά μάλιστα αν δεν ανήκεις στον πολύ στενό κύκλο του ζευγαριού.

Δες επίσης: 7 Ιδέες μακιγιάζ για να πας καλεσμένη σε γάμο!

5. Να φέρεις μαζί σου έναν ακάλεστο plus-one

χαμογελαστό ζευγάρι γάμος

Κάτι πολύ αγενές από τη μεριά σου θα ήταν το να φέρεις μαζί σου έναν ακάλεστο plus-one στο γάμο χωρίς προηγούμενη ενημέρωση! Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τον προγραμματισμό στα τραπέζια και γενικά είναι μια πρωτοβουλία που σίγουρα δε θα πρέπει να πάρεις αν δε σου έχει δώσει το ελεύθερο το ζευγάρι.

6. Να βομβαρδίζεις το ζευγάρι με ερωτήσεις πριν το γάμο

φίλες νύφης λάθη καλεσμένη γάμο

Ίσως έχεις αρκετές απορίες για τη διαμονή, το μαγαζί, την εκκλησία και άλλα τέτοια διαδικαστικά του γάμου. Το να βομβαρδίζεις όμως το ζευγάρι με ερωτήσεις λίγες μέρες πριν το γάμο είναι τεράστιο don’t! Καλύτερα να ψάξεις μερικά πράγματα μόνη σου ή να ρωτήσεις κάποιον κοντινό άνθρωπο του ζευγαριού που θα είναι λιγότερο πιεσμένος.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts