5 Λόγοι για να σταματήσεις να βγαίνεις με άντρες του τύπου σου!

by ediva

Πόσες φορές έχει τύχει να σε φλερτάρει ένας άντρας, αλλά εσύ να μην ανταποκρίνεσαι γιατί απλά δεν είναι ο τύπος σου; Φαντάζομαι, πολλές. Αλλά μήπως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς;

Αν νιώθεις ότι όλες οι σχέσεις που είχες ως τώρα είχαν την ίδια κατάληξη, αν βαρέθηκες να βγαίνεις με σχεδόν ίδιους άντρες ή αν πίστευες ότι θα ήταν πολύ διαφορετικοί όπως τους έβλεπες, από αυτό που αποδείχτηκαν, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσεις να βγαίνεις με άντρες του τύπου σου.

Ο τύπος μας ή το γούστο μας στους άντρες συχνά σημαίνει κάποιους άντρες που έχουν κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι μας ελκύουν περισσότερο από κάποιους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλα θα είναι και στην πορεία όπως τα είχες ονειρευτεί, γι΄αυτό πρέπει κάτι να αλλάξεις.

 

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το γούστο σου στους άντρες;

 

Δοκίμασε κάτι καινούριο

selfie zeygariou

Όπως λέει και ο σοφός λαός “αν θέλεις κάτι που ποτέ δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ δεν έκανες”. Όταν βγαίνεις με άντρες του ίδιου τύπου σημαίνει πως πιθανότατα υπάρχει κάποιος τομέας στον οποίον δεν ταιριάζετε. Δοκίμασε να βγεις με αυτόν που απέρριπτες τόσο καιρό και μπορεί να έχει κάτι που θα σε συναρπάσει και θα καταλήξετε σε μια όμορφη σχέση.

Βρες τον εαυτό σου

Όταν βγαίνεις με έναν μόνο τύπο ανδρών κάνεις τα ίδια πράγματα. Αν όμως ξεκινήσεις να βγαίνεις με διαφορετικούς άντρες μπορείς μέσα από αυτό να ανακαλύψεις κι εσύ τον εαυτό σου. Μπορείς να μάθεις πράγματα για σένα, να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και να δεις ότι υπάρχουν πράγματα που σου αρέσουν και δεν είχες φανταστεί ποτέ να τα κάνεις.

Βγες από τα νερά σου

rantevou se bar

Η πρώτη περίοδος που μόλις έχουμε γνωρίσει έναν άντρα και το πρώτο ραντεβού ίσως είναι η πιο άβολη, αλλά και η πιο ωραία. Είναι τότε που βάζουμε τα δυνατά μας για να αρέσουμε και μετράει και η παραμικρή λέξη που θα πούμε ή θα ακούσουμε. Όταν όμως συνηθίζεις να βγαίνεις με άντρες που λίγο-πολύ μοιάζουν, χάνεται αυτή η μαγεία, καθώς οι συζητήσεις είναι περίπου οι ίδιες. Αν θέλεις λοιπόν να ξαναζήσεις αυτό το πολύ περίεργο συναίσθημα, μην φοβηθείς να βγεις από τα νερά σου και να βγεις με κάποιον που φαίνεται να είναι πολύ μακριά από σένα.

Δεν ξέρεις τους άλλους τύπους

Πώς μπορείς να αποκλείεις όλους τους άντρες, ενώ πραγματικά δεν τους γνωρίζεις; Αν ανατρέξεις στους πρώην σου και δεις πως επί της ουσίας έβγαινες με τον ίδιο άντρα κάθε φορά και το μόνο που άλλαζε ήταν το όνομα, τότε σίγουρα δεν μπορείς να έχεις πλήρη γνώση για την σωστή επιλογή.

Ανακάλυψε όλους τους τύπους ανδρών που βρίσκονται εκεί έξω, βγες ραντεβού, ακόμα και αποτυχημένα. Μόνο τότε θα μπορείς να κρίνεις ποιος είναι ο τύπος σου και με ποιον μπορείς να είσαι μαζί.

Όχι άλλοι τύποι

fili se deipno

Μετά από όλα αυτά, πιστεύω να κατάλαβες πως δεν υπάρχει καν λόγο να κατηγοριοποιούμε τους άντρες σε τύπους. Όλα αυτά είναι απλά στερεότυπα. Ο άντρας-αλήτης, ο αθλητικός τύπος, ο διαβαστερός, ο intellectuel, όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Μην φοβάσαι να τσαλακωθείς και να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Έτσι πραγματικά θα γνωρίσεις τον εαυτό σου και θα κατασταλάξεις στον έναν και μοναδικό άντρα που θα είναι ο ιδανικός για σένα, και όχι σε έναν τύπο ανδρών. Για περισσότερες συμβουλές μπορείς να δεις και αυτό 7 Tips που πρέπει να ακολουθήσεις για μια υγιή σχέση!