νύχια 2022

Οι Μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2022

by tzinav

Ένα όμορφο μανικιούρ αποτελεί την τελική πινελιά για μια περιποιημένη εμφάνιση! Τώρα λοιπόν που έχουμε ήδη υποδεχτεί το 2022 είναι η ώρα να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις στα νύχια, οι οποίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τη νέα χρονιά. Έτσι, υιοθετώντας τες θα έχεις ένα ολοκληρωμένα περιποιημένο look.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα μανικιούρ μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου και να σου προσδώσει στυλ. Για να κάνεις όμως την καλύτερη επιλογή τη νέα χρονιά ανακάλυψε τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2022!

Μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις το 2022

 

Εναλλακτικά γαλλικά μανικιούρ- Τάσεις στα νύχια για το 2022

πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μια επιλογή που δεν προβλέπεται να φύγει ποτέ από τη μόδα, μιας που πλέον θεωρείται μια διαχρονική επιλογή. Ωστόσο, για ένα πιο μοντέρνο μανικιούρ προτίμησε το 2022 ένα εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ. Για παράδειγμα, μπορείς να βάψεις τις άκρες σε ένα ή σε περισσότερα χρώματα αντί για το κλασικό λευκό ή ροζ χρώμα. Εναλλακτικά, ένα γαλλικό μανικιούρ με πολύ λεπτές άκρες ή ένα όμπρε γαλλικό μανικιούρ αποτελούν επίσης ενδιαφέρουσες επιλογές.

Δες επίσης: 8 Τάσεις στα νύχια τον χειμώνα 2022

Διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχια

διαφορετικά σχέδια πολύχρωμο μανικιούρ

Τα σχέδια για τα νύχια σου είναι απαραίτητα αν θέλεις ένα πιο fun και ξεχωριστό μανικιούρ. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2022 είναι το να κάνεις διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι. Άσε λοιπόν στην άκρη τα σεταρισμένα νύχια και προτίμησε πιο χαλαρές λύσεις, όπως είναι ένα ανομοιόμορφο μανικιούρ με διάφορα σχέδια που θα κάνουν τα νύχια σου να δείχνουν πιο χαρούμενα και πιο ενδιαφέροντα.

Δες επίσης: Υπέροχα νύχια για το Χειμώνα 2021-2022

Διακριτικές 3D λεπτομέρειες- Τάσεις στα νύχια για το 2022

μπορντό νύχια κοσμήματα

Τα 3D σχέδια στα νύχια συχνά τρομάζουν κάποιες από εμάς στο άκουσμα τους και μόνο. Ωστόσο, το 2022 ένα μανικιούρ με 3D σχέδια είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή, με τη διευκρίνιση ότι τα σχέδια αυτά είναι διακριτικά. Για παράδειγμα, λίγα κοσμήματα σε κάποια νύχια ή οποιοδήποτε άλλο ανάγλυφο σχέδιο σε λίγα νύχια μπορεί να αναβαθμίσει το μανικιούρ σου χωρίς όμως να κάνει τα νύχια σου υπερβολικά glamorous!

Δες επίσης: 8 Απλά αλλά εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με γραμμές!

Παστέλ χρώματα στα νύχια

μοβ παστέλ νύχια

Τα παστέλ νύχια είναι μια κλασική επιλογή που θα παραμείνει στιλάτη και μέσα στο 2022. Επιλέγοντας χρώματα όπως το γαλάζιο, το ροζ, το λιλά και το βεραμάν θα κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν χαριτωμένα! Για το λόγο αυτό λοιπόν τα παστέλ χρώματα είναι ότι πρέπει για το επόμενο μανικιούρ σου!

Swirl μανικιούρ

swirl πράσινα νύχια νύχια 2022

Σίγουρα έχεις δει ή έχεις δοκιμάσει ήδη μερικά swirl σχέδια στα νύχια, δηλαδή αφηρημένα σχέδια με καμπύλες. Η τάση αυτή λοιπόν στα νύχια ήρθε για να μείνει! Κάνε λοιπόν στα νύχια σου τέτοιες καμπύλες σε διάφορα χρώματα και θα έχεις φρέσκα και στιλάτα νύχια!

Δες επίσης: Κομψά color-blocking νύχια για χειμώνα 2021-2022

Λαμπερές λεπτομέρειες στα νύχια

νύχια χρυσές λεπτομέρειες νύχια 2022

Ακόμα κι αν είσαι φαν πιο απλών μανικιούρ, λίγη λάμψη στα νύχια είναι απαραίτητη και μάλιστα αποτελεί μεγάλη τάση για το 2022! Βάλε λοιπόν λίγες μεταλλικές λεπτομέρειες στα νύχια σου με χρυσά ή ασημί στοιχεία που θα τα κάνουν να δείχνουν λαμπερά και δε θα το μετανιώσεις!