μηλο φατσουλα κερασμα

5 Τέλειες ιδέες για μη φαγώσιμο κέρασμα στο σχολείο!

by ediva

Κάθε μητέρα ξέρει πως όταν το παιδί της έχει γενέθλια ή γιορτή, καλό είναι να κεράσεις τους συμμαθητές του από ένα δωράκι. Παλιότερα επιλέγαμε αυτό το κέρασμα στο σχολείο να είναι φαγώσιμο αλλά πλέον με μερικές αλλεργίες που έρχονται στο προσκήνιο, οι γονείς φοβούνται μήπως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή να προσφέρουν κάτι τέτοιο στα παιδιά.

Θα σου δείξω πέντε πρωτότυπες και τέλειες επιλογές που σίγουρα όλα τα παιδιά θα λατρέψουν και θα χαρούν περισσότερα από τα κλασικά γλυκίσματα που θα έπαιρναν.

5 Μοναδικές ιδέες για κέρασμα στο σχολείο!

 

Χάρτινη τούρτα κέρασμα στο σχολείο

τουρτα χαρτινη κερασμα

Μια χάρτινη τούρτα σε κομμάτια  αποτελεί την ιδανική επιλογή σε κέρασμα ειδικά σε ποιο μικρές τάξεις όπως στον παιδικό και το νηπιαγωγείο, όπου θα μπορούν να χάσουν λίγη ώρα από το συνηθισμένο πρόγραμμα για να την δουν τα παιδιά και να πάρει το καθένα το κομμάτι του με δωράκια μέσα.

Μπορείς να βάλεις από σχολικά είδη, όπως μολύβια και σβήστρες, μέχρι μίνι μαρκαδόρους, μικρά παιχνίδια και φούσκες.

Μπορείς να δεις ακόμα 10 Επιλογές σε παιδικό κολατσιό για το σχολείο!

Σχολικά είδη για κέρασμα σχολείουδωρα σχολικα σε παιδια

Αν θέλεις να προσφέρεις κάτι χρήσιμο στα παιδιά, μπορείς ανάλογα την τάξη που είναι να επιλέξεις τα τετράδια, τα μπλοκ, τα μολύβια, σβήστρες, ξύστρες και άλλα αξεσουάρ που θέλεις, να τα βάλεις σε ένα σακουλάκι δώρου και να τα προσφέρεις σε κάθε παιδάκι ξεχωριστά.

Μπανάνες και δωράκι σε σακουλάκι δώρουμπανανες σε σακουλακι

Οι μπανάνες είναι ένα αγαπημένο φρούτο μικρών και μεγάλων και αποτελεί μια τέλεια επιλογή για κέρασμα σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία. Μπορείς να τη βάλεις σε ένα σακουλάκι μαζί με ένα μολύβι, σβήστρα και ότι άλλο θέλεις.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Συμβουλές για να προσαρμοστεί εύκολα το παιδί στο σχολείο!

Χάρτινο κουτάκι με δωράκια σαν κέρασματσαντακι κερασμα σχολειο

Ένα χάρτινο ατομικό κουτί με δωράκια μέσα, είναι ακόμα μια όμορφη και πρακτική επιλογή για κάθε παιδάκι. Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις μέσα, από σχολικά είδη, μέχρι παιχνίδια και άλλα.

Μήλο σαν φατσούλα για κέρασμα στο σχολείομηλο φατσουλα κερασμα

Ένα άλλο φρούτο που τα περισσότερα παιδιά αγαπούν, είναι το μήλο. Μπορείς να πάρεις κάποια αγαπημένη σου ποικιλία σε μήλα και να βάλεις μια χρωματιστή κορδέλα ή ένα κομμάτι χαρτόνι και να ζωγραφίσεις ή να κολλήσεις ματάκια επάνω.

Ακόμα μπορείς να ζωγραφίσεις και ένα χαμόγελο. Έτσι θα μοιάζουν να έχουν μια χαριτωμένη φατσούλα.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Φανταστικές ιδέες για το κολατσιό του παιδιού στο σχολείο!

Αυτές οι μοναδικές επιλογές για κέρασμα γενεθλίων στο σχολείο μη φαγώσιμο, θα σου προσφέρουν υπέροχες και πρακτικές ιδέες που κάθε παιδί αλλά και κάθε γονιός θα εκτιμήσει δεόντως.

Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο και χάρισε στα παιδιά υγιεινές τροφές και πρακτικά δώρα που θα χαρούν να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Related Posts