Μοναδικές ιδέες για να φορέσεις τις κάλτσες με τακούνια!

by ediva

Μία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας για το 2017 είναι οι κάλτσες με τακούνια. Μπορεί να σου φαίνεται ένα δύσκολο στυλ, αλλά πολλοί σχεδιαστές πρότειναν αυτό το στυλ στην πασαρέλα.

Με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να φτιάξεις ένα σύνολο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Κάλτσες με τακούνια: ιδέες για να τα συνδυάσεις!

 

Ιδιαίτεροι συνδυασμοί

socks-and-heelsheels-and-socks socks-and-high-heels

Ένας ωραίος συνδυασμός αυτής της τάσης είναι να φορέσεις μερικές ιδιαίτερες κάλτσες μαζί με τα παπούτσια σου. Μπορείς, για παράδειγμα, να φορέσεις κάλτσες που έχουν αντίθετα χρώματα με τα παπούτσια σου. Μπορείς, επίσης, να επιλέξεις να φορέσεις ένα ιδιαίτερο ρούχο, όπως είναι μια φούστα, μια μπλούζα ή ακόμη και κάποιο αξεσουάρ.

Αυτό που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου σε αυτό το στυλ είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το υπόλοιπο σύνολο σου απλό για να υπάρχει ισορροπία στην εμφάνιση σου.

 

socks-in-fashionsocks-and-fashion socks-trend

Αν επιλέξεις να φορέσεις ένα πολύχρωμο σύνολο, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα σχέδια, τότε καλό θα ήταν να διατηρήσεις έναν ουδέτερο συνδυασμό στις κάλτσες με τα τακούνια σου.

 

Συνδυασμός με φούστα

trainers-socks-and-skirt

Ένας διαφορετικός τρόπος να φορέσεις τη φούστα σου είναι να την συνδυάσεις με αθλητικές κάλτσες και τακούνια. Αν δε θέλεις να έχεις ένα επίσημο look, οι κάλτσες θα δώσουν στην εμφάνιση σου μια νότα χαλάρωσης.

 socks-and-skirtsfousta-kai-kaltsesfousta-me-kaltseskaltsa-me-foustasocks-amd-skirt

Αν θέλεις να επιλέξεις αυτή την τάση για να φορέσεις τη φούστα σου, τότε θα σου πρότεινα να επιλέξεις μια σχετικά κοντή κάλτσα. Προτίμησε μια λευκή απόχρωση που μπορεί να συνδυαστεί με πολλές φούστες, ή ένα σκούρο χρώμα κάλτσας μαζί με ανοιχτόχρωμα ρούχα για να υπάρχει μια αντίθεση στο σύνολο σου. Μπορείς να φορέσεις όποιο στυλ φούστας επιθυμείς, midi, mini, tutu, πολύχρωμη ή μονόχρωμη φούστα, και να έχεις το απόλυτο στυλ από το πρωί που θα πας στη δουλειά μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο.

Συνδυασμός με φόρεμα

socks-and-dressforema-kai-kaltsesdress-and-sockskaltses-kai-foremaforema-kaltsesdenim-forema-kai-kaltses

Στα φορέματα υπάρχουν περισσότερες επιλογές όσο αφορά το στυλ το κάλτσας. Εκτός από τις κοντές κάλτσες, εδώ μπορείς να φορέσεις και πιο μακριές που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Όσο για τα χρώματα, θα ακολουθήσεις την ίδια λογική με τις φούστες. Επέλεξε μονόχρωμα κομμάτια σε λευκές, μαύρες ή σκούρες αποχρώσεις. Αυτή η τάση είναι ιδανική για denim αλλά και για πλεκτά φορέματα, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται και ο συνδυασμός με πιο καλά φορέματα. Αν δε θέλεις να έχεις μονότονο στυλ, προτίμησε φορέματα με σχέδια ή κάποιο ιδιαίτερο μοτίβο και αξεσουάρ.

 

Συνδυασμός με παντελόνια

socks-and-trouserspanteloni-kai-kaltseskaltses-kai-pantelonisocks-and-pantstrousers-and-socks

Οι κάλτσες με τα τακούνια μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα και με το αγαπημένο σου παντελόνι. Είτε είναι ένα τζιν είτε ένα πιο επίσημο παντελόνι, να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο το παντελόνι σου να είναι ελαφρά ανασηκωμένο στα μπατζάκια ώστε να φαίνονται λίγο οι κάλτσες που έχεις επιλέξει. Μπορείς να επιλέξεις κάλτσα σε αντίθετους ή έντονους χρωματισμούς σε σχέση με το υπόλοιπο σύνολο σου, αλλά και κάλτσες που συμπίπτουν με την απόχρωση του παντελονιού σου.

Related Posts