Χάρτινη υδρόγειος σφαίρα - πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι

5 Υπέροχα πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι σου

by ediva

Το Πάσχα είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και οι προετοιμασίες για την υποδοχή του είναι πλέον εντατικές. Όσοι είναι νονοί και νονές έχουν επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Τώρα είναι οι μέρες που πρέπει να σκεφτείς τα δώρα που θα πάρεις στο βαφτιστήρι σου. Φυσικά πέρα από τη λαμπάδα, τα παιδιά περιμένουν πάντα κάποιο επιπλέον δώρο. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, μπορείς να βρεις υπέροχα και διασκεδαστικά πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι σου σε μοναδικές τιμές.

Σετ ζωγραφικής Mix n’ Match

Σετ ζωγραφικής Mix n' Match

Μία από τις πιο αγαπημένες ασχολίες των παιδιών είναι φυσικά η ζωγραφική. Μπορούν να περάσουν ατελείωτες ώρες σχεδιάζοντας και χρωματίζοντας. Ένα ιδανικό δώρο, λοιπόν, θα ήταν ένα σετ ζωγραφικής με πιο δημιουργικό χαρακτήρα. Το συγκεκριμένο σετ τους δίνει τη δυνατότητα να ζωγραφίζουν σε διαφορετικά τμήματα του μπλοκ και μετά να τα συνδυάζουν μεταξύ τους όπως θέλουν. Εγγύηση για αυτό το προϊόν αποτελεί το γεγονός ότι το έχουν σχεδιάσει εκπαιδευτικοί του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) και είναι εμπνευσμένο από τις δραστηριότητες που λαμβάνουν μέρος εκεί.

Αν θέλεις να το δωρίσεις στο βαφτιστήρι σου, μπορείς να το βρεις εδώ!

Χάρτινη υδρόγειος σφαίρα – πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι

Χάρτινη υδρόγειος σφαίρα - πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι

Αν ψάχνεις ένα δώρο διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό ταυτόχρονα, αυτή είναι η κατάλληλη πρόταση. Μπορείς να δώσεις την ευκαιρία στο βαφτιστήρι σου να κάνει λίγη εξάσκηση στη γεωγραφία με μία χάρτινη υδρόγειο σφαίρα. Το μοναδικό σε αυτό το δώρο είναι ότι τα παιδιά μπορούν να βάψουν τα διάφορα στοιχεία της υδρογείου και, με αυτό τον τρόπο, να μάθουν διασκεδάζοντας.

Μπορείς να την αποκτήσεις από εδώ!

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα οικονομικά δώρα για παιδιά στην εφηβεία!

Παζλ – πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι

 

Παζλ - πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι

Για τα πιο μεγάλα παιδιά το παζλ είναι ιδανικό δώρο. Μπορείς να επιλέξεις ένα μέχρι 500 κομμάτια, ώστε να μην είναι ακατόρθωτο, αλλά ούτε πολύ εύκολο. Αυτό το παζλ με τα πολύχρωμα κύματα σίγουρα θα οξύνει την παρατηρητικότητα και τη συγκέντρωσή τους, ενώ το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που μπορεί εύκολα να σταθεί σε ένα κάδρο.

Μπορείς να το βρεις σε μοναδική τιμή εδώ!

Smartwatch για παιδιά

Smartwatch για παιδιά

Δεν είναι μυστικό ότι τα παιδιά πλέον είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με την τεχνολογία από πολύ πρώιμη ηλικία. Αν και το δικό σου βαφτιστήρι ανήκει στην ίδια κατηγορία, τότε σίγουρα θα λατρέψει αυτό το δώρο! Ένα παιδικό smartwatch με έξι παιχνίδια, μεγάλη μνήμη για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο και βηματομετρητή. Μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή, να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή μουσικής, ενώ διαθέτει και 7 γλώσσες για να κάνουν εξάσκηση τα παιδιά. Επίσης, είναι ιδανικό για την εκμάθηση της ώρας στα μικρά παιδιά.

Αν το βαφτιστήρι σου προτιμάει το μπλε χρώμα, μπορείς να το βρεις εδώ!

Αν θέλεις το smartwatch σε ροζ χρώμα, απόκτησέ το εδώ!

Δες επίσης: Οι 7 καλύτερες ιδέες δώρων για παιδιά

Επιτραπέζιο παιχνίδι κουίζ

Επιτραπέζιο παιχνίδι κουίζ

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι πάντα κάτι που συγκινεί όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως ηλικίας. Είναι μια επιλογή που προϋποθέτει τη συμμετοχή και άλλων. Έτσι απολαμβάνουν να παίζουν με την οικογένεια ή τους φίλους τους. Μία πολύ ωραία πρόταση για επιτραπέζιο είναι ένα παιχνίδι τύπου κουίζ. Αυτό το παιχνίδι ερωτήσεων θα τα βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα, ανακαλύπτοντας πληροφορίες για πολλά θέματα.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Αν έψαχνες δώρο για το βαφτιστήρι σου τελευταία στιγμή, μπορείς να σταματήσεις πλέον την αναζήτηση. Αυτές είναι μερικές πολύ καλές και οικονομικές προτάσεις για πασχαλινά δώρα που σίγουρα θα αγαπήσουν όλα τα παιδιά. Καλές αγορές και καλό Πάσχα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts